Şimdi Ara

Banka Borcum Var, Öğrenciyim, Haciz Mi Gelecek???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üniversite öğrencisiyim. Garanti Bankasına ait 225 TL kredi kart borcum vardı, ayın 22 si de son ödeme günüydü. Ayın 1 ine kadar borcumu yatıramadım ve bana hakkınızda yasal takip başlatılacak falan denmişti 29 Temmuzda. Ben de it gibi tırsıp gittim yatırdım tüm borcu fakat aklıma takıldı banlı olduğum için de yazamadım buraya. Ben banka borcumu hiç ödemesem bana haciz falan gelecek miydi . Şahsen mal varlığım falan yok yatırıp böbreklerimi falan mı alacaklardı? Nedir bu yasal takip. Bir de son olarak kredi notum düşmüş müdür

• Hayır eve haciz gelmiyor. Dava ederlerdi en kötü son ihtimal günlüğü 40 tlden 6 gün hapiste kalırdın çalışana kadar borcun kalmazdı bankaya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 225 tl borç mu olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Hayır eve haciz gelmiyor. Dava ederlerdi en kötü son ihtimal günlüğü 40 tlden 6 gün hapiste kalırdın çalışana kadar borcun kalmazdı bankaya

Harbiden mi Gelecek ay 330 TL borcum olacak yaz tatilinde iş güç de yok. Ailemden para istemeyeyim o zaman gidip çalışayım 1 hafta 10 gün falan ciddiyse arıyorum bankayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Hayır eve haciz gelmiyor. Dava ederlerdi en kötü son ihtimal günlüğü 40 tlden 6 gün hapiste kalırdın çalışana kadar borcun kalmazdı bankaya

Harbiden mi Gelecek ay 330 TL borcum olacak yaz tatilinde iş güç de yok. Ailemden para istemeyeyim o zaman gidip çalışayım 1 hafta 10 gün falan ciddiyse arıyorum bankayı

Aga 1 ay sonra falan hapise girmiyorsun 1 sene falan geçmesi lazım davaydı mahkemeydi vb öyle kolay değil artık banka borcuymuş faiziymiş yüzünden hacizler,hapisler.

• quote:

quote:

quote:

Aga 1 ay sonra falan hapise girmiyorsun 1 sene falan geçmesi lazım davaydı mahkemeydi vb öyle kolay değil artık banka borcuymuş faiziymiş yüzünden hacizler,hapisler.

Seneye bu zamanlar da boşum ciddi düşüneyim şu hapsi

Şaka bir yana paranın değerini anladım aç kala kala

• notlarına el koyacaklar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

notlarına el koyacaklar

yok kimseye not vermem kimse benden iyi alamaz
  • 200 lirayla ekran kartimi aldin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Seneye bu zamanlar da boşum ciddi düşüneyim şu hapsi

Şaka bir yana paranın değerini anladım aç kala kala

sicile yazılmasa herkes yapardı zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: KötülükLordu darkReakToru

200 lirayla ekran kartimi aldin

Yok hocam ya yemişim bilmiyorum nasıl yedim

• Haciz işini falan bilmem ama sicilini etkiler.

• Minimumu odeseydin bari ben oyle yapiyorum kyk gidiyor hepsi 4 ay sonra duze cikiyorum faiz %2.01 mis akbank

• var mı üniversite öğrencisine ihtiyaç kredisi veren banka
  • 900 TL borç vardı 100 faiz ile 12 ay taksit yaptım paşa paşa 84 tl ödüyorum her ay. Hadi yazın burstan çekip ödüyorum , peki okul başlayınca napcam :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konigsrasse

var mı üniversite öğrencisine ihtiyaç kredisi veren banka

İhtiyaç kredisi değil hocam kredi kartı borcu

• Saçma Saçma bilgi vermeyin insanlara. Hapiste yatınca borcundan düşmez. Borcu olan kimse de sırf borcundan ötürü hapis cezası almaz. Mal beyanında bulunmamak, taahhüdü yetine getirmemek hariç tabi. Borcunu ödemezsen dava açılmadan direk icra takibi başlatırlar. Icra dairesi 7 günlük ödeme süresi veriyor. Ödemezsen haciz aşamasına geçilir.

• 24.07.2016 itibariyle 28 000 tl borcum var. İşsizim bulamıyorum. Eşim hamile. Allah büyük.
  • quote:

quote:

quote:

Bizim ülkede nedense herkes hukuk biliyor

Konu hortlamış ama yinede ihtiyacı olan varsa diye bilgi vereyim. Öncelikle banka borcunu düzenli ödememeniz kredi notunuzun düşmesine neden olur. 3 ay gibi bir süre ödeme yapmayıncada kara listeye alınıyorsunuz ve hiçbir banka kredi vermiyor.Kara listedede yanlış hatırlamıyorsam 5 yıl kalıyorsunuz.Kredi kartınızda son ödeme tarihinden itibaren 15 gün içerisinde ödeme yapılmazsa kullanıma kapatılıyor.3 aylık süreçtede ödeme yapılmazsa iptal ediliyor. Bu sürelerden sonra ödeme yapılmamışsa iş icra takibine geliyor ve 7 günlük sürenizde orada var. Tabiki takip başlatıldıktan sonra avukat vekalet ücreti ve takip masraflarınıda ödemek zorunda kalıyorsunuz.

Yani kimse dava açmıyor hapse girmiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.