Bildirim
banka hesabı açmak istiyorum
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Önce bi 18 ol istersen
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
ne alaka şuan da para kazanmak istiyorum -
Velin ile gidip açtırabilirsin. Ücret alıyorlar mı gidince sorarsınız. İş bankasını tavsiye ederim -
teşekkürler dostum -
iş bankasi ilk imza hesabi actiracaksin,velinle gitmen gerekiyor.kredi karti gibi de kullanabiliyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: İstanbul Efendisi
iş bankasi ilk imza hesabi actiracaksin,velinle gitmen gerekiyor.kredi karti gibi de kullanabiliyorsun.
internet bankacılığı yok hiçbir işe yaramaz çöp -
internetten birşey alamam mı ilk imza ile -
quote:
Orijinalden alıntı: jaxteller35
Öncelikle SA yaşım 17 internet alışveriş ve de bir iki şey satmak istiyorum bunun için banka hesabı lazım hangi bankayı önerirsiniz bir de açarken ücret sonradan vergi vs şeyler oluyor mu bilgilendirir misiniz
ben 2 sene öncesi 17 yaşımdayken kendim açtırmıştım gibi :D bilemiyorum hala açıyorlar mı 18 yaş altına -
Öğrenci hesabı olarak açarlar git açtır sıkıntı olmaz. -
kardesım 18 yas altına bankaların cogunda yatırdıgın parayı cekemıyorsun. YapıKredide Play TlCard var. Öğrenci belgesi, nüfus cüzdanı fotokobisi ve velin ile git basvur. sanırım ücret 5 tl olması lazım. Para yatırıp cekebilir ve kredi kartı gibi alısveris yapabilirsiniz. Ayrıca ogrenci belgeni 6 ayda 1 yeniliyorsun ve aidat ödemiyorsun -
Tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X