Şimdi Ara

Banka hesabı açtıranlar önerileriniz nelerdir??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
3
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ilk defa banka hesabı açtıracağım var mı değişik kampanyalı ya da kolay ergonomik şeyler??

• en iyisi enpara ama universitede okuman lazim alman icin.şimdilik garanti al.uniye kayit olunca enpara alirsin.hicbir ucreti yok para gonderme filan ucretsiz
  • Ben pttden cikaracam hem havale ucreti de almiyor
  • Kredi kartı yerine başka alternatifler nelerdir? Yüklü bir para taşımak veya sürekli para çekmeye gitmek zor olur gibime geliyor
  • building07 B kullanıcısına yanıt
    Enpara nasıl bir şey ininal gibi mi
  • Enpara veya zb.

Garanti'ye sakın bulaşma
  • finansbank ile baglantili
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: building07

en iyisi enpara ama universitede okuman lazim alman icin.şimdilik garanti al.uniye kayit olunca enpara alirsin.hicbir ucreti yok para gonderme filan ucretsiz
    ben ünide okumuyorum ama bende var kendi adıma?
  • withagery0 W kullanıcısına yanıt
    Google it
  • ben gecen kayit olamay calism okudum yeri lise isarwtleyince web sitesinde lisede okuyanlara vermiyoruz diye yazdi
  • Oathbreaker. kullanıcısına yanıt
    Knkm belki adam orda yazmayan ya da dezavantaj gördüğü bir şey yazar diye düşünerek sordum bi akıllı sensin mz keli
  • İş Bankası kullanıyorum 2,9₺ havale ücreti dışında sorun yok. EFT ücretini bilmiyorum.
  • bu kyk isleri ziraatten oluyor heralde o daha mantikli degil mi
  • işbankası bankamatik kart'ına hiç ücret almıyor öğrenci isen ona bakabilirsin
    kyk kredi/burs falan ugraşçaksan ziraat'la takılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 10 Temmuz 2019; 23:41:0 >
  • enpara aldım, mezunum. üniversite seçmiştim eğitim durumunu. kartı teslim etmeye gelen yetkili de sordu ben de açıkladım mezun olduğumu, hiçbir şey demedi. yardımcı oldu kart konusunda. öneririm.
  • İşletim ücreti kalktı mı arkadaşlar bazı bankaların hala aldığı söyleniyor
  • Üniye, yurda hangi atm, banka yakınsa onu açtırın.
  • building07 B kullanıcısına yanıt
    18 yaş istiyorlar hocam üni okumayı sizden duydum. Ben alırken böyle bir şey yoktu
  • Benim düşünceme göre devlet kafasında olan halkbank ziraat vakıfbank tan uzak durun devlet adı geçen yerden hayır gelmiyor.

Şuanda ekşide en popüler başlık bankalarla alakalı orayı okuyarak fikir edinebilirsiniz.
    Okuyamayalar için yazayım çoğunlukla en kötü garanti denizbank en iyi enpara işbankası finansbank diyorlar..

Ha ama döviz yatırımı yapmak isteyenler ENPARA dan uzak dursun makas çok açık ve sert iniş çıkışlarda sistemi kapatıyor kendi paranızı kullanamıyorsunuz.

Döviz yatırımı için makasın en düşük olduğu, ingiliz menşeili HSBC önerebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheldon Lee Cooper -- 11 Temmuz 2019; 0:45:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabricioramirez

bu kyk isleri ziraatten oluyor heralde o daha mantikli degil mi
    Yurt veya bursa başvururken ziraat hesabı içinde başvurmuş oluyorsun, 2 hesap ve 2 kartın olur senin dediğinde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.