Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
87.453
Cevap
2.024
Favori
7.659.591
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
264 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41794180418141824183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2002 den sonra sürekli sabit şekilde düşürdüler, bende faiz düşecek derken bir anda 30 olcak demiyorum yavaş yavaş düşürecekler dolarıda sabit tutacaklar.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

aynen bende düşmeden almayı düşünüyorum aralıkta borsadayım en fazla 1 ay zarar ederim oda %4 olur. Ancak zaten faiz düşecek diye kıpırdanmaya başladı borsada artık %0 hareket olmaz ay bazında %2-3 arası diye düşünüyorum

• Arkadaşlar Anadolu bank için cuma günleri 1999999,99 tl bıraktığımızda hafta sonu üst orana geçiyormu. Yoksa 10000 tl civarı eksikmi bırakmalıyız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuk_3277 -- 15 Kasım 2024; 10:48:24 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • selcuk_3277 S kullanıcısına yanıt
    1999999 yeterli hocam, 3 günü birden cuma günkü bakiye durumuna göre bağlıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • libertarianism L kullanıcısına yanıt

Sim kart blokesi nedeniyle hesap açamadım.

10 yıl önce felan kredi kartım vardı hesabım kalmış orada, kart vs bir şey olmayınca sim kart blokesini kaldıramıyorum.

bulunduğum şehirde şubesi de yok :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qnb %50 32gun

• etrenjit E kullanıcısına yanıt
    Tersine , faizi ekleyince pasif sınır değişmiyor muydu 3 günlükte eğer hesabı ayarlamazsan?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eferes E kullanıcısına yanıt

kişiye özelmi maaş aldıgımız banka ama %36 veriyor

• blank42 kullanıcısına yanıt
    o zaman anadolubank renkli hesap görüntülü görüşme ile

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Değişmez 3 günlük toplam yatırır anadolu. 1999 dan hesaplar cuma günü bağlar pazartesi yatırır

• Vamos Bien V kullanıcısına yanıt
    İşte burada devreye finansal okur-yazarlık giriyor. Bizim halkımızın en az %70inde olmayan birşey. Sürü psikolojisiyle hareket ediyoruz.

• Bilmediğimden soruyorum. Çok ufak bi bakiye var öyle faturaları vs ödemeden önce değerlendireyim diye soruyorum.

Nkolay günlükte %48, enpara 32günlükte %49 veriyor. Hangisi 32 günde daha çok kazandırıyor?

Nkolayda günlük kazanç ana paranın üstüne eklenerek bakiye artıyor ve 32 gün boyunca artan bakiyeden mi %48 faize alınıyor? Umarım anlatabilmişimdir. Bu durumda nkolay daha mı çok kazandırıyor?,

Yani örnek veriyorum 100tl var, 1gün sonra %48 gelirse 101tl oldu, 101tl'den mi %48 hesaplanıyor diğer gün? Böyleyse 32günde enpara'dan daha çok kazandırmaz mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 15 Kasım 2024; 12:22:5 >
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    İkisinde aylık gibi çalışır.
    AMA nkolayda her gün kendiniz sat-al yaparsanız kazancı da üzerine ekleyip faiz kazanmaya devam edersiniz. Yoksa ikisi de aynı mantık çalışır .

• bomax01 B kullanıcısına yanıt

Enpara günlük değil ama hocam 32günlük. Ay sonu veriyor kazancı.

Nkolay ise hergün kazandırıyor. Kazanç ana paranın üstüne koyuluyor. Kazançlı paradan hesaplamıyor mu sıradaki günü? Saçma değil mi? Hergün al sat mı yapcaz yani ?

• KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Hayır kazançlı paradan hesaplamıyor. Yani bileşik faiz olmuyor. Nkl0lay'ın diğerlerine göre avantajı paranın gün içerisinde 9.30 - 15:00 saatler arasında çekebilirsin veya ekleyebilirsin. Diğerleri aylık olduğu için ister bir gün sonra ya da ister 29 gün sonra vadeyi bozarsan hiç faiz alamazsın.
    Dikkat etmen gereken şey ise; sat al yapmadan önce faiz oranını kontrol etmelisin. Düşme olabilir.

• kaptan69 kullanıcısına yanıt

evet, yeni müşteriyim diye galiba

• ya burganbanka dün geçtim on hesabı da açtım fakat on hesabına parayı atıyorum vadesiz olarak gözüküyor nerden vadeliye atacağımı bulamadım.

• Merhaba, enpara dışında ctesi para yatırıp günlük faiz alabileceğimiz bir yöntem var mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ed Bloom E kullanıcısına yanıt

bildiğim kadarıyla yok

• isbank.

• 
Sayfa: önceki 41794180418141824183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.