Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4183. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (4 Mobil) - 10 Masaüstü5 Mobil
5 sn
87.447
Cevap
2.024
Favori
7.657.326
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
264 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41814182418341844185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Muhtemelen hatalı sms gelmiştir yada süreniz bitecektir iyi detaylı inceleyin. Öyle bir durum söz konusu değil. 45 gün sabit şekilde faydalanacağımız kesin olarak belirtiliyor.
    ( ikinci dönemmiş ) muhtemelen belirtilen şartı bozdunuz arayın görüşün bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Oğuzhan_ -- 17 Kasım 2024; 13:47:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • etrenjit E kullanıcısına yanıt
    Evet

• Ne istiyorlar hocam uzamasi için?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Unknown_5358 U kullanıcısına yanıt

Hocam yıl sonuna kadar faiz sabit bırakacaklarını düşünüyorum. 2015 ilk çeyreğe kaldı gibi indirimler.

Zaten ben olaya $ faizi olarak bakıyorum. O yüzden bu yıl bitimine kadar ihtiyacım olmayan tutarı kitledim.

Onun harici ppf fon takibi yapmak için vakit harcamak istemedim. Elbette bu da tercih edilebilir.

Arada lazım olabilecek tutar içinse bu hafta hscb kullanmaya başlayacağım. Daha öncesinde 2 ay enpara, 60 gün teb ve 90 gün ing kullandım.

Ciddi bi miktar için %1 bile önemli olabiliyor. O yüzden ihtiyaç dışı parada en mantıklı seçeneği değerlendirmek her zaman daha iyi.

• erhan63 E kullanıcısına yanıt

Hocam Cuma 15 kasım ve sonrası haftasonuna denk geldiği için 3 gün valör uygulamış oluyor. Perşembe yatırsaydınız 1 gün valör olmuş olacak dolayısı ile Cuma itibariyle başlamış olacaktı.

Bahsettiğimde bu Vakıfbank böyle bir uygulama ile aslında net verdiği faiz konusunda bir yanıltmacaya düşürüyor insanları. 3 gün parayı işletmemiş oldular mantıken.

Bundan sonra bağlayacak arkadaşlar dikkat etmesi açısından uyardım ben de

• cagdass07 C kullanıcısına yanıt
    Sky vadeli de bu geçerli değil direkt bağladığınız günden alıyor

• yılbaşından sonra ocak sonunda büyük ihtimalle stopajlar yüzde 15 çıkıcak.bundan korunmak için ocak sonunda para piyasası fonuna geçicem .fonu elinizde tuttuğunuz müddetçe stopajı yüzde10 ödersiniz.hergünde faiz alırsınız.tefas olanı alırsanız satınca aynı gün hesabınıza geçer para

• 234 bin valorsüz skylimit 100 gün %49la bağladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolu faizi yanlış hesaplıyor nedense,249k bandında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UltimateRs U kullanıcısına yanıt
    Sky vadelide valör yok mu? Normal vadelide 1 gün valör yapıyor normalde.

• Arkadaşlar günlükte şuan hangi banka var ?
    Yakın zamanda araç düşünüyorum o yüzden aylık atarsam erken bozma ihtimalim olabilir

• atesoku kullanıcısına yanıt

şubeden yaptım ben,normalde valörlü idi,iş yerime geçerken 3 farklı ilçe değişiyorum herhangi bir vakıfbanka girip yaptım

• manyaksx kullanıcısına yanıt

nkolay %48, anadolubank %55 görünüyor

• vakıf dan akbank a taşıdım 25 gün oldu baktım 32 güne 50 94 güne 49 oran tanımlamış vakıfbank ne tuhaf bunlar ya

vakıfbankın iki tip vadeli hesabı bulunuyor.

aynı gün valörlü 49 ise 1 gün valörlü 50 gibi şeklinde.

cumada ise 3 gün atar.

sky vadeli hesapta ise valör bulunmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 18 Kasım 2024; 11:30:40 >
  • on plus harcama limitinin kolay bir yolu var mıdır? dm.

• erka1907 kullanıcısına yanıt

Doğrudur hocam Vakıfbank böyle ben de sky vadeli harici tam olarak sizin yazdığınızı söyledim.

* HSBC Modern Hesap mobil den yeni müşteri olarak aktif oluyor mu? Yoksa şubeden mi yapmak lazım.

modern hesap sadece mobilden açılır.Şubeden olmaz...Kendiniz açacaksınız,vadesiz hesap,modern hesaba dönüşüyor.

• Turcopolo kullanıcısına yanıt

Deutsche Bank, -%2.50’lik ilk faiz indirim beklentisini Ocak 2025’ten Aralık 2024’e 1 ay erkene çekti

• ry4n kullanıcısına yanıt

Dolar bazlı kazanç olarak bakana çok önemli değil açıkçası, asıl sorun %40-30’larda başlar. Gözle görülür pozitif dolar faizi alamayacak adam TR siyaseti riskini alıp mevduatta kalmaz. 2025 ocaktan 2025 aralığa dolar %20 artacak bunlara göre, yani 2024 gibi kaymaklı dolar faizi yedirmezler. Şahsi fikrim emtia varlıklarına geçmek, mevduata göre daha çok getiri sağlayacak 2025 yılında

• 
Sayfa: önceki 41814182418341844185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.