vakıfbank %50 verdi işbankasından vakıfa geçtim :-) |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4182. sayfa)
-
-
yooo,ben hiç yüzde 43lü rakam görmedim çalıştığım bankalarda düşen eden bi şey yok tlref %49.16da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltimateRs -- 15 Kasım 2024; 18:8:49 > -
Adam Hakli beyler , başka şeylere kaymak lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Enparada sikinti var, hesaplara para gonderilmiyor
Evet bende denedim bekliyor diyor karşı bankaya gitmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anadolubank hoşgeldin faizi bitti. Revize edecekleri bir yöntem var mı ya da başka banka önerisi ?
Hsbc hoşgeldin 53 devam ediyor mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daha bitmesine yaklaşık 30 gün varken HSBC'den pazartesi modern hesap hoş geldin süreniz bitecek diye SMS geldi. Benzer şekilde bilgilendirme alan oldu mu? Yine değişiklik mi yapacaklar acaba
Ama 45 gun sabit olacak diye garantisi yok muydu? ilk defa mı kullandınız ikinci mi?
-
HSBC Modern hesap 45 günlük süre dolduktan sonra belirli şartlarla uzatma yapıyor mu?
Bilgi olması açısından VakıfBank, 1 günlük valör uyguluyor; bu nedenle, yatırımı saat 14:00’ten önce gerçekleştirmeniz gerekiyor.
Eğer işlem cuma gününe denk gelirse, hafta sonu da valör uygulanarak faiz oranı düşmüş oluyor. Ben de benzer şekilde, Ocak ayına kadar %50 faiz oranıyla paramı VakıfBank'a bağladım.
-
evet,kk başvurusu,otomatik fatura talimatı verme veya fon alma gibi
-
hepsi birlikte mi yoksa sadece otomatik ödeme talimatı yeterli olur mu?
15 kasım saat 11:40 da açtım. vade başlangıcı 18.11.2024 bitiş tarihi 20.12.2024 diyor. 32 günlük. zarar mı ettik bilemedim şimdi. kamu bankası ve oran 50 olunca yatırdım :-) bu durumda bankalar arasında gezeceğiz galiba. vakıf düşürürse deniz banka geçerim diye düşündüm veya başkasına.
-
Otomatik ödeme talimatı yeterli. Müşteri temsilcisi ile görüşüp bilgi alabilirsiniz.
Sadece biri,ama bize fon al diye ısrar ettiler.kabul etmedik,parayı çektik.
-
Miktar olarak ne kadar talep ettiler
içerideki mevduatın 1/4ü ile.
-
kendi ppf'leri alma şartı var.Onun getirisi diğerlerine göre çok düşük.
-
enpara'dan ilk defa hesap açımına özel hoşgeldin faizli bir kampanya var mı arkadaşlar?
-
İkinci dönem. O hızlı hızlı onayladığımız sözleşmelerde kesin bununla ilgili bir madde vardır :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X