katılıyorum mesela altında belki de aylardır düzeltme bekleyen insanlar geçen hafta "aa bakın altın çakılmış" diyerek almadı, şimdi yine 2600 dolarlara gelmiş, 4 günde %2,5. gümüş çok daha iyi çünkü hem kullanılıyor hem de altının belirsizlik avantajı seçimlerden sonra biraz zayıfladı |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4184. sayfa)
-
-
arkadaşlar herhangi bir bankadan hiç 6 ay ya da 1 yıllık yüzde 50 ve üzeri mevduata bağlayabilen oldu mu yakın zamanda?
-
maaş o zaman yattığı için kardeş bir daha başka bankaya yatırırım tavsiye edeceğiniz bir banka varmı ? tecrübelerinize dayanarak aydınlattığınız için teşekkür ederim.
-
sky vadeli ne demek hangi banka veriyor. ona geçeyim
-
Vakıfbank sky limit uygulaması var şubeden başvuru yapın gelirinize göre size hazır limit ve özel bankacılık imkanı sunuyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben şubeden açtım hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ederim bilgi için. saygılar
-
Kardeşim ekim sonunda denizbaktan 6 aylığına %50 den bağladı. Stop %5 di
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
peki sizce bunların nas politikasına inatla dönme politikası yüzünden olası faiz indirimlerine ve stopaj artışlarına karşı 6 ay ya da 1 yıl vadeye bağlanması mantıklı olur mu? böyle bir gelişmeye karşı uzun dönem yatırım yapmak daha mı faydalı olur hocam?
-
anladım hocam, teşekkürler.
-
2025 mi?
Evet
Yüklü miktara 6 ay veya 1 yıl vadeye düşük oran teklif etti özel banka...sadece 1 aya güncel faizi verdi....banka kendini yüksekten bağlamaz uzun süre.
-
2018 sen sonra kolay olmadı zaten
ne yazık ki öyle gözüküyor ancak olur da bulabilirsem uzun dönem bağlamayı düşünüyordum
-
İyi forumlar. 1.5 milyona yakın bir para var elimde bir süre değerlendireceğim. Mevduatta en avantajlı hangisi olur tavsiyelerinizi bekliyorum. Bir de bu pasif bakiyeleri değerlendiremiyor muyuz? Bankada kalmak zorunda mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hsbc modern hesap sanırım %53. Pasif bakiyesi de diğerlerine oldukça düşük 20,000 tl. Tabi 45 gün geçerli .
-
Teşekkür ederim hocam, yarın mutlaka bakacağım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
uygulamadan mı yaptınız? aynı değerler bende %41,25 gösteriyor.
-
Hocam TEB marifetli hesap %52 veriyor bana özel ama sanırım bir kısmı değerlendirmeye almıyor
dediklerinizde böyle bir durum var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X