Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: lordert , digi_boy2006 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 26 Misafir (4 Mobil) - 24 Masaüstü4 Mobil
5 sn
87.568
Cevap
2.025
Favori
7.673.672
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
264 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41844185418641874188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün %52 den 38 gün bağladım Hsbc.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhammet atış M kullanıcısına yanıt

Şartlar nedir ? Pasif bakiye var mı hocam? Miktar şartı var mı hocam ufacık bi para var :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 20 Kasım 2024; 1:55:15 >
  • Hsbc premier subesine ulasabilen var mi? Kac kere denedim Telefon direkt mesgul olacak caliyor.

• Anadolu renkli hesap açtım,
    Vadesiz renkli hesap ve vadeli hesap var, hangisine yolluyoruz

• 2,5M'u faizlerin düşeceğini düşündüğüm için 6 ay( 182 gün) bağlamak istiyorum. En yüksek hangi banka veriyor, bu tarz bir oran alan oldu mu?

• KacaKTV kullanıcısına yanıt

Pasif 20 Bin. Aralık En az 20 Bin en fazla 2m kadar

• Beyler kur korumali bugun bitiyor, altinim varda altinda kalmak mi olur yoksa iyi bir oranda tl gecmek mi? Hangi orana gecmek mantikli olur tavsiye lazim.

• streamin S kullanıcısına yanıt

Yazin %75 oran alanlar oldu hocam, 55 zaten hali hazirda aliniyor aktifbankta enpara 70 ve uzeri verirse alacagim

• Nkolaydaki %50den alınan bono kaç gün sonra %48e kadar düşer? Anaparaya eklenmediği için ?

Rastgele gün veriyor 130 90 200 gub gibi uygulamadan bak görürsün herkese farklı kafasına göre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kronikyorgun kullanıcısına yanıt

Hocam o anlamda sormadım. Kazanç anaparaya eklenmiyor ya, kaç gün sonra dengeleniyor. Yani bozup tekrardan %48'den almak ne zaman daha mantıklı olur? Nasıl soracağımı bilemedim bu soruyu.

Yap hesabını gir mobile faiz uygulanan paraya ne alıyorsun 50 ile....sonra bozsan tüm paraya 48 ile ne alırsın .karşılaştır .bu kadar basit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dervol -- 20 Kasım 2024; 18:18:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SEGHRİ kullanıcısına yanıt

Soru her hangi bir hsbc şubesine tel ile ulaşabilen var mı diye olmalıydı..Ankara/tunalı şubesini 1 milyon kez ara,tel açmazlar bile

• Diyelim ki. A bankasında 10 bin dolarım var 31 ağusts itibari ile bu parayı b bankasında dkkm yapabilir miyim acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dervol -- 20 Kasım 2024; 19:23:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hsbc vadelide bir tık daha iyi veriyor gözüküyor fakat bankanın ulaşım ve çalışma durumu göze alındığında gene Vakıfbank ın %50 si daha iyi duruyor sanki.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dayıoğlu yap bi güzellik daha kap bi 59 daha

% 50 faiz ile aldığınız bononun stopaj vergisi % 10 ise , bu bonoyu 34 gün sonra bozdurup ana paranın üzerine aldığınız faizi ekleyip bu sefer % 48 faiz ile bono alınırsa günlük faiz kazancı eşit olur.

Yani cevap 34 günden sonra her gün bozdurup yeniden günlük faiz eklenmiş hali ile bono alırsanız % 50 faizden alacağınızdan daha fazla faiz almış olursunuz.

Ancak siz NKolay' dan % 50 ile bono aldığınızda stopaj vergisi sanırım % 7.5 tu. Bu sebeple 56 gün sonra bozdurup , daha sonra her gün al sat yaparak daha fazla günlük faiz kazancı elde edebilirsiniz.

• cem99 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim hocam. Yani şuanki versiyonla 56 günün sonunda eşitlenip, 57.günden itibaren kar yaptırıyor.

• johnny lenn kullanıcısına yanıt

32gun degilde 92gune veriyordur 48faizi belki diger vade seceneklerini kontrol ettiniz mi? %48e varani kac gun vade icin verdigini belirtmemis. Daha uzun vadeler icin veriyor olabilir

• dervol D kullanıcısına yanıt

Sanmiyorum hocam eski bir tarihteki o bankadaki hesabizindaki hareketlerden bakiyorlar en azindan enpara oyle soyledi, bende bunlara kizip hem enparaya hem nkolaya birsuru para vererek dolarimi aktarmistim.

• 
Sayfa: önceki 41844185418641874188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.