Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
87.374
Cevap
2.023
Favori
7.649.797
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
264 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41854186418741884189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sanmiyorum hocam eski bir tarihteki o bankadaki hesabizindaki hareketlerden bakiyorlar en azindan enpara oyle soyledi, bende bunlara kizip hem enparaya hem nkolaya birsuru para vererek dolarimi aktarmistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartel1 K kullanıcısına yanıt

tamam hocam,kardeşe hesabı oradan açarız artık..

• muhammet atış M kullanıcısına yanıt
    Sıkar düşürmek. 2025 ilk çeyrek de de artış olmaz. İkinci çeyrek de belki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiba 52 den 41 e düşürmüş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mufy M kullanıcısına yanıt
    3 ay vakıf 50 sonrasında 49 46 arası ,gidip sormak lazım

• burak_bt kullanıcısına yanıt
    32-35 gun arasi kirmizi renkte secili olan zaten hocam. hatta 36-60 gunu sectigimde de yuzde 48’i veriyordu. sadece 61 gunden itibaren farkliydi. hal boyleyken adamlar uygulamada bana gosterdigi oranlari vermediler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Borewin B kullanıcısına yanıt
    38 gün sorna faiz 40 a düşerse, başka bankadan 3 aylık 50 açanlar daha karlı olacaktır.

• şu anki şartlarda, faiz indirmek, intihardır.

lütfen bu somut gerçeği iyi okuyun.

• Bu pasif tutar kısmı gerçekten saçma, ING Turuncu %52 diyor ama pasif tutarla zaten %50 lerle farkı kalmıyor. Günlük kazanç güzel, ama faiz düştüğü an yansıtıyor. ING de 20 gün kaldı ama pasif tutar vb olmadan Vakıf %50 90 gün koymak mantıklı olacak gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • günlük döver iyi hesapla....zamanında 6 ay %50den bağlayan söylüyor...ben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hemsinirlihemsakinuzaylı -- 21 Kasım 2024; 11:30:41 >
  • Enpara ayın 31ine kadar avantajlı faiz oranı 32 günlük %49 diyor
    Ben 30/11/2024 tarihinde parayı yatırsam 30/12/2024 e kadar yararlanacak mıyım?

• tosuncann kullanıcısına yanıt

Günlük faizde orda avantajlı son faiz tarihi ne zaman diyorsa o gün biter. 31/10/2024 tarihi sonsa 01/12/2024 tarihinde yeni günlük vadeye geçerken güncel faiz oranından geçer. Ama aylık faize bağlarsanız direkt 32 günlük oran oysa bağladığınız tarihten o an bozana kadar vere %49 dan bağlamış olursunuz.

• tosuncann kullanıcısına yanıt

Bahsettiğiniz 32 günlük vadeli mevduat oranı, günlük değil.

• Maerdir kullanıcısına yanıt

vakıfda ki müşteri temsilcim ile görüştüm.3ay vade 2m için önce 2gün valörlü 52,5 teklif etti, biraz ısrarcı olunca valörü iptal etti.kabul edip bağladım deneyebilirsiniz sizde

• grag0r kullanıcısına yanıt
    52.5 valörsüz güzel oranmis.

• grag0r kullanıcısına yanıt

Hangi şube?

• Kartel1 K kullanıcısına yanıt

Uygulamada portföy yöneticiniz diye bir kısım var ordaki numarayı aradım.Şube olarak uygulama da 4.levent istanbul şube diye geçiyor,ama ben adana da ikamet ediyorum :)

• Her ay 43 ile yenilersek . yıllık bileşik ne olur acaba nasıl formülü...denizbankın aylık ara ödemeliisi devam ediyor .stopajda yızde 5 şimdi değil ama aralık sonu değerlendirilebilinir mi ?ızun dönemli tabi düşünülürse

• glory34 kullanıcısına yanıt

genel olarak 1-2 puan günlükte yükseliş olur mu acaba? burgan on mesela 56 iken 55 düşürdü geçenlerde bu açıklamalardan sonra yine yüksele bilir gibi?

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    Bankalar faizi yükseltir mi bilmiyorum -ve sanmıyorum-ama iki ileri bir geri yapıyorlar genelde. Bugün %54 yapıyorlar, iki gün geçmeden %52'ye düşürüyorlar.

Hiçbirine güven olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 41854186418741884189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.