Sanmiyorum hocam eski bir tarihteki o bankadaki hesabizindaki hareketlerden bakiyorlar en azindan enpara oyle soyledi, bende bunlara kizip hem enparaya hem nkolaya birsuru para vererek dolarimi aktarmistim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4187. sayfa)
-
-
tamam hocam,kardeşe hesabı oradan açarız artık..
-
Sıkar düşürmek. 2025 ilk çeyrek de de artış olmaz. İkinci çeyrek de belki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiba 52 den 41 e düşürmüş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 ay vakıf 50 sonrasında 49 46 arası ,gidip sormak lazım
32-35 gun arasi kirmizi renkte secili olan zaten hocam. hatta 36-60 gunu sectigimde de yuzde 48’i veriyordu. sadece 61 gunden itibaren farkliydi. hal boyleyken adamlar uygulamada bana gosterdigi oranlari vermediler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
38 gün sorna faiz 40 a düşerse, başka bankadan 3 aylık 50 açanlar daha karlı olacaktır.
şu anki şartlarda, faiz indirmek, intihardır.
lütfen bu somut gerçeği iyi okuyun.
-
Bu pasif tutar kısmı gerçekten saçma, ING Turuncu %52 diyor ama pasif tutarla zaten %50 lerle farkı kalmıyor. Günlük kazanç güzel, ama faiz düştüğü an yansıtıyor. ING de 20 gün kaldı ama pasif tutar vb olmadan Vakıf %50 90 gün koymak mantıklı olacak gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
günlük döver iyi hesapla....zamanında 6 ay %50den bağlayan söylüyor...ben...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hemsinirlihemsakinuzaylı -- 21 Kasım 2024; 11:30:41 > -
Enpara ayın 31ine kadar avantajlı faiz oranı 32 günlük %49 diyor
Ben 30/11/2024 tarihinde parayı yatırsam 30/12/2024 e kadar yararlanacak mıyım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Günlük faizde orda avantajlı son faiz tarihi ne zaman diyorsa o gün biter. 31/10/2024 tarihi sonsa 01/12/2024 tarihinde yeni günlük vadeye geçerken güncel faiz oranından geçer. Ama aylık faize bağlarsanız direkt 32 günlük oran oysa bağladığınız tarihten o an bozana kadar vere %49 dan bağlamış olursunuz.
-
Bahsettiğiniz 32 günlük vadeli mevduat oranı, günlük değil.
vakıfda ki müşteri temsilcim ile görüştüm.3ay vade 2m için önce 2gün valörlü 52,5 teklif etti, biraz ısrarcı olunca valörü iptal etti.kabul edip bağladım deneyebilirsiniz sizde
-
52.5 valörsüz güzel oranmis.
Hangi şube?
Uygulamada portföy yöneticiniz diye bir kısım var ordaki numarayı aradım.Şube olarak uygulama da 4.levent istanbul şube diye geçiyor,ama ben adana da ikamet ediyorum :)
-
Her ay 43 ile yenilersek . yıllık bileşik ne olur acaba nasıl formülü...denizbankın aylık ara ödemeliisi devam ediyor .stopajda yızde 5 şimdi değil ama aralık sonu değerlendirilebilinir mi ?ızun dönemli tabi düşünülürse
genel olarak 1-2 puan günlükte yükseliş olur mu acaba? burgan on mesela 56 iken 55 düşürdü geçenlerde bu açıklamalardan sonra yine yüksele bilir gibi?
-
Bankalar faizi yükseltir mi bilmiyorum -ve sanmıyorum-ama iki ileri bir geri yapıyorlar genelde. Bugün %54 yapıyorlar, iki gün geçmeden %52'ye düşürüyorlar.
Hiçbirine güven olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X