< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4189. sayfa)
-
-
görünen faiz 1gün önce işleyen faiz.....en son çıktığın günün faizi olabilirmi...
-
Bilmem ki hocam sanırım yarın anlayacağız :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hsbc şu an günlükte pasif bakiyeli hali ile mantıklı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şubeden hesap açmaya gidiyorum online açmadılar
-
Kaç günlük
Kötü tabi ki
Bunu sormaya bile gerek yok!
@grag0r Bu oranı ben kendi şubemden bugün alamadım. 4. levent şube için yardımcı olan kişinin ismini paylaşabilir misiniz? Ben de oraya aktarayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atesoku -- 22 Kasım 2024; 12:26:45 > -
ne akbank nede vakıf 50 den yukarı cıkmıyor talimat var gibi.
-
Arkadaş vakıftan 52.5 oran almış. Bu yüzden sordum.
-
32
VAKIF 52.5 VERMEZ BİR YANLIŞLIK VAR
-
Ben pek anlamıyorum ama devletin kestiği para mı fazlalaştı acaba. Daha az parayla daha fazla net faiz getirisi alırken, daha fazla ana parayla %1 oranında fazla getiriyle daha az para alıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Stopaj %10 olmuştu.
-
Burgan 10 hesabı bugün açtım faiz işlemeye pazartesi başlamaz sanırım? Takip eden ilk işgünü demiş ama yarın iş günü değil diye haftasonu boş geçer mi ?
saat 17 ye kadar, on hesaba atın parayı. vadesiz hesaba değil ona dikkat edin
-
Onu attım on hesaba şu an hesapta ama vadeliye dönmemiş şu anda... Pazartesi dönmez dimi :)
18den sonra döner
-
Haftasonun dakileri de dahil ederek topluca pazartesi sabah 05.00 **sonrasi gecer ..
haftasonu da gün gün faiz işletip size cekme sansi veren banka enpara 'dir ..onun disinda ben bilmiyorum .
**Burgan vadeli islemlerini 18.15 sonrasi almakta bu saati gun icinde gecirmemek lazim hatta garanti olmasi icin 18.00 sonrasi para cekip , aktarmamak lazim .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 22 Kasım 2024; 14:24:14 > -
Bürodan döviz alırken alış kuruna kı satış kuruna mı bakmalı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X