Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Sume , Sume , ersincoo Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 23 Misafir (6 Mobil) - 19 Masaüstü7 Mobil1 iOS
5 sn
83.803
Cevap
1.967
Favori
7.246.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
262 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41864187418841894190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

genel olarak 1-2 puan günlükte yükseliş olur mu acaba? burgan on mesela 56 iken 55 düşürdü geçenlerde bu açıklamalardan sonra yine yüksele bilir gibi?

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    Bankalar faizi yükseltir mi bilmiyorum -ve sanmıyorum-ama iki ileri bir geri yapıyorlar genelde. Bugün %54 yapıyorlar, iki gün geçmeden %52'ye düşürüyorlar.

Hiçbirine güven olmaz.
  • dolcia kullanıcısına yanıt
    Ücretler artırılır üzerine birde faiz indirimi vs gelirse (ki olasılık dahilinde görmüyorum) infilak olur ekonomi için. Fakirleşme artar düşük gelirli kesim yoksul kesime dönüşür. Bu zamana kadar yapılan tüm program çöpe gitmiş olur.
  • Arkadaşlar hem getir faizi hem fibabank kiraz hesabı aynı anda kullanabilirmiyim?

Getirde 100 bini geçmiyorum.
  • Konu Dışı ve Kişisel Tartışma içeren mesajlar silinmiştir.

İyi forumlar,

• mufy M kullanıcısına yanıt

takip,

3-6 ay iyi teklif alan var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 21 Kasım 2024; 22:28:20 >
  • Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

Raporun devamı
    https://www.tbb.org.tr/Content/Upload/istatistikiraporlar/ekler/4491/Dijital-Internet-Mobil_Bankacilik_Istatistikleri-Eylul_2024.pdf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 21 Kasım 2024; 22:53:22 >

• NewsTR kullanıcısına yanıt

Hoşgeldin hocam, uzun süredir görünmüyordun. Nerelerdeydin? senden umudu kesmiştim.

• %50 üstünü ilk 1 ay harici veren var mı yahu ? :) Tanışma faizi, hoş geldin faizi haricinde stabil bir şey görmedim.
  • mjslash kullanıcısına yanıt
    Bende günlük 55 görünüyor ? Sitesinde on plus 55 düzü 47 görünüyor ama bende düzü 55 sanki... Hangisi doğru ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 22 Kasım 2024; 0:26:47 >
  • Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

?
  • kronikyorgun kullanıcısına yanıt

hosgeldın suresının uzatımı ıcın talep yaptınız mı?

bende de bu sabah durum aynıydı hocam parayı gönderirken 48 sundu 60 gün geçerli şimdilik kabul ettim.
  • Sume kullanıcısına yanıt
    Hayır, hoşgeldinden sonra ayrılıp gitmiştim aylardır yoktum şimdi 55 i görünce döndüm ama güvenmedim gerçekmi diye:)
  • Sume kullanıcısına yanıt
    Yardımcı oluyorlarsa arayayım hocam
    Ben 27 nisandan beri bir sekilde uzattirdim, sansinizi deneyin.

Ancak bu sefer talepte bulunmayacagim cunku ek kazan %5ten %2ye dustu ve enpara saat 23.00a cekti vadeli hesap olayini. Suan %52 vermedikce, diger bankalarin onune gecemiyorlar. Hsbc ve anadolubanktan hesap acmamistim, onlara pay ederim.
  • BigMuffin kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten fiba altyapısını kullanan getirfinans 51 veriyor 48 i neden kabul ettiniz
  • bugun akbank dan hoşgeldin bitti aynı oranda uzatmış ama kapadım hesabı hsbc hesap acmayı düşünüyorum yada ortak hesaba güvenemiyorum yuksek tutar atanınız varmı

• sarpuli kullanıcısına yanıt

bende 47 görünüyor. ilk hesap açanlara mı 55 acaba?

• getir finans 51 günlük faizi pasif bakiyesiz mi veriyor?

• 
Sayfa: önceki 41864187418841894190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.