Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: freshwind , MehmetSayan 0OXJM , Sume , EcheLoN_ , EcheLoN_ Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (2 Mobil) - 14 Masaüstü3 Mobil
5 sn
83.803
Cevap
1.967
Favori
7.247.075
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
262 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41874188418941904191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Haftasonun dakileri de dahil ederek topluca pazartesi sabah 05.00 **sonrasi gecer ..

haftasonu da gün gün faiz işletip size cekme sansi veren banka enpara 'dir ..onun disinda ben bilmiyorum .

**Burgan vadeli islemlerini 18.15 sonrasi almakta bu saati gun icinde gecirmemek lazim hatta garanti olmasi icin 18.00 sonrasi para cekip , aktarmamak lazim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 22 Kasım 2024; 14:24:14 >
  • Bürodan döviz alırken alış kuruna kı satış kuruna mı bakmalı
  • hendrickk H kullanıcısına yanıt
    Satış
  • Erkan0644 E kullanıcısına yanıt
    Euro bu kadar düşmüşken kendimi tutamadım euroya geçtim biraz yüklü çünkü faizler nanay olmaya başladı ki yıl sonu itibari ile herkes faizler düşecek diyor
  • Merhaba arkadaşlar Burgan On Plus’ta 23 Ekim de hesap açmıştım 23 Kasım da mı hoşgeldin faizi bitecek yoksa kasımın sonunda mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcemre -- 22 Kasım 2024; 15:38:12 >
  • enpara 32 gün 49 dan bağladık

• özgürkuaför kullanıcısına yanıt

Hoşgeldinn faizlerini bitirdiniz mi

• iki gün önce vakıfbank hoş geldin faizi ile 32günü 51,5ten yaptım. önce 2 gün valör dedi sonra 1 güne indirdi. belki biraz daha üstelesem onuda kaldırırmıydı bilemedim.

• Fiba 40 a düştü günlük, terk etme vakti geldi demekekki burgandan devam edelim. Başka varmı öneri ?
  • sarpuli kullanıcısına yanıt
    Hsbc Modern 53 , pasif 20 bin, ama milyon üstü şart banka dan yeni hesap açabilmek için!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan0644 -- 22 Kasım 2024; 22:58:58 >
    Milyon üstüne 20k pasif iyi, %53 de iyi ama milyon üstü sıkıntı :)

1M üstü derken.

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atesoku

Arkadaş vakıftan 52.5 oran almış. Bu yüzden sordum.

Vakıftan ben de %50 den fazla alamadım.

• muhammet atış M kullanıcısına yanıt
    yeni hesap acmak için 1mio bakiye istiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrecan3321 -- 22 Kasım 2024; 22:36:58 >
  • Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt
    Garip alt limit niye vermişler o zaman
  • muhammet atış M kullanıcısına yanıt
    mevcutta musteri olan biri uygulamadan kendi acabilir herhalde 1m altına, hoşgeldin kullanmadiysa. detaylı bilgim yok
  • YAPI kredi bankası SINIRSIZ HESAP diye uygulama başlatmış. Gecelik %50 verdiğini belirtiyor.
    Sanırım 6 aylık bir ücret yansıyor 180₺
    Tam emin değilim bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 23 Kasım 2024; 11:51:24 >

• MUTAF kullanıcısına yanıt

e bu bildiğin hesap işletim ücreti? yasal olarak kaldırılan ücreti tekrar mı getiriyorlar acaba?

• MUTAF kullanıcısına yanıt
    Pasif bakiye varmi acaba
  • 100k 90 gün Vakıf %50 bağladım artık 3 ay yokum. Sonrasına sonra bakacağız :D
  • 
Sayfa: önceki 41874188418941904191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.