Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: wearesorryserver , wearesorryserver , shalom Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
87.400
Cevap
2.023
Favori
7.652.830
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
264 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41834184418541864187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şube

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu renkli hesap hoşgeldin faizi uzatılması için talep girdim şimdi.2 fatura otomatik talimatı yapmayı düşünüyorum.Bu talimatı 3 aylık faiz bittiğinde kapatabiliyor muyum şartları nelerdir bilen var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alternatif bank var %53 veriyor

• gnysmz kullanıcısına yanıt
    onu da kullanıştım bitti hoşgeldin faizi, onda uzatma var mı

• Hsbc Modern hesap;premier müşterilere(en az 1 milyon bakiye gerekiyor) özel %53 ,45 gün sabit oran ile günlük vadeli.En fazla 2 milyon koyulabiliyor.Üstünde bir bakiyeniz varsa onu da %52 ile 1 ay sabit vadeli ile bağlıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Borewin -- 19 Kasım 2024; 16:48:2 >
  • Burgan geçen ay 50.5 fatura talimatıyla 50.75 veriyordu. Şimdi 49.5, fatura talimatıyla 49,75 veriyormuş aradılar. Günlükte 55 zannediyordum onuda şimdi 50 ye düşürmüşler. Anlaşılan burgandan ayrılmaz zamanı geldi. Başka önerebileceğiniz 32 gün banka var mı

• Borewin B kullanıcısına yanıt

bu %53 için 2 milyonda pasif bakiye var mıdır?

• erka1907 kullanıcısına yanıt
    var. 1-2milyon arası sabit 20bin tl.
    (alternatifi 1.999.999 icin anadolubank renkli %55 90bin pasifle ama ikisinde de aşan tutarı her gün almak lazım baska yere)

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

• Fiba hosgeldin ilk 60 gün doldu, uzatma yapıyorlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fujigef -- 19 Kasım 2024; 18:55:4 >
  • Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt
    %10 vergi haracından sonra %1 de öyle gidiyor yani.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fujigef F kullanıcısına yanıt
    Paranı başka bankaya transfer etmeye çalışırsan paranı götürme 60 gün daha HG faizi tanımlayalım diye uyarı çıkıyor bazen. Denenebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: sirphoenixx

Paranı başka bankaya transfer etmeye çalışırsan paranı götürme 60 gün daha HG faizi tanımlayalım diye uyarı çıkıyor bazen. Denenebilir
    Daha bu sabah çıktı aynen para transferi sırasında teklif edebiliyor ama hoşgeldin faizi 48 daha iyilerini veren var az

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bugun akbank’ta tam anlamiyla skandal ustune skandal yasadim. yuz kusur meblag icin uygulamada bana ozel yuzde 48 oran veriyordu ve bunu gorunce bes on bin daha tutar daha gonderdim ancak gonderdikten sonra vadeli mevduat hesabini acmak icin aclilis tutarini girdigimde sistem yuzde 43’e dusuruyordu!

sonra bir de web subeden deneyeyim dedim belki burda sorun vardir diye ancak orda da giris yapmak icin gonderilen bildirim onayi bu sefer de uygulamaya gelmiyordu!

musteri hizmetlerini aradim, bana yuzde 48 oran veriyor ama vadeli hesabi acmak istedigimde yuzde 43’e dusuruyor siz ordan acar misiniz dedim, o da ordan denediginde ayni sekilde hata aldigini soyledi ve subeye yonlendirdi. bildirim onayi gelmedigi icin de kayit olusturdu.

subeyi aradim, o da bende de 43 gozukuyor bana ekran goruntusu atar misiniz dedi, ben de hemen attim, genel mudurlukle goruseyim arayacagim dedi ve 15 dk sonra aradi, sistemsel hatadan bahsetti, ben de dedim o zaman subeden ek oran verip tamamlayin yuzde 48’e, cunku bana uygulamada sana ozel faiz oranini gosterdigi halde vermemeniz beni zarara ve magduriyete ugratiyor, o da 43’e ek yuzde 2 verebiliyorum sadece dedi.

yahu dedim boyle sacmalik olur mu, bunu bence akbank bilerek yapiyor o zaman, cunku orani goren parasini transfer etsin, gun icinde baska yere parasini transfer edemezse parasina bir gunluk cokeriz demisler herhalde dedim soylendim kapattim.

bu akbank’ta gecenlerde de bazi musterilerin hesaplarindan krediler cekildigine dair haberler vardi sanirim.
    valla benim de belki tazminlik bir olay olmasina ragmen meblag yuz kusur diye pek ustelemedim ama bunlarin ne uygulamasi ne de bankacilik is akisi katlanilmaz ve rezil bir safhaya gelmis onu anladim.

bu arada sikayet kaydi da olusturdum ama bir halt olacagini sanmiyorum. adamlar uygulamada gostere gostere faiz oranlarini manipule edip bana sistemsel hata deyip gecistirdiler.

• Şubeye gitmeden şöyle adam gibi 1 ay sonra bozmayacak 48 - 50 arası veren banka tavsiyeleriniz var mı ? Şu an Enpara kullanıyorum, %43 :(

• Rigelgeuse kullanıcısına yanıt
    Vakıfbank veriyor olması lazım, hesabınız yoksa mobilden müşteri olun. Dün hesap açtım, bugün 91 günlük bir gün valörlü %50 orandan bağladım. Yalnız saat 14.00’dan önce yapın işleminizi.

• maaregas M kullanıcısına yanıt
    Bu bağlama durumu nasıl oluyor hocam ? MT yi mi aramam gerekiyor ?

• Rigelgeuse kullanıcısına yanıt
    Yok hayır, siz önce mobil üzerinden müşteri olmak istiyorum diyin ve adımları takip edin. Görüntülü görüşme vs yaptıktan sonra dijital şifreniz geliyor sms ile. Sonra gelen şifreyle uygulamaya giriş yapın. Uygulama içerisinde vadeli hesap aç kısmı var. Oraya tıkladığınızda faiz oranları gözüküyor. Yalnız hesabınızda para olmadan vadeli hesap açtırmıyor. Önce vakıfbank’a para atmanız gerekiyor vadeli hesap için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaregas -- 19 Kasım 2024; 20:52:35 >
  • hsbc %53,50 bilesik getiri ile devamke 45 gün.Sonra bir otomatik ödeme veriyorsun bir 45 gün daha devamke olduğumu sana 90 günde %53,50 oran miss

• ben hsbc %51 ile devam ediyorum. 2 gün sonra bitecek. bu oranı %53 e çıkarmanın yolu var mı?

• maaregas M kullanıcısına yanıt

Hocam, üniversite zamanı hesap açmışım. Hesabımı geri aldım, kontrol ettiğimde 91 günlük 1 gün valörlü bende tavsiyeniz üzerine görebildim, çok teşekkür ederim. Bir kaç güne kadar tekrar gösterir inşallah çünkü Enpara’dan 1-2 güne mevduatım bitiyor. Direkt geçiş yapacağım :)

• 
Sayfa: önceki 41834184418541864187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.