Şube < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4185. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu renkli hesap hoşgeldin faizi uzatılması için talep girdim şimdi.2 fatura otomatik talimatı yapmayı düşünüyorum.Bu talimatı 3 aylık faiz bittiğinde kapatabiliyor muyum şartları nelerdir bilen var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
alternatif bank var %53 veriyor
-
onu da kullanıştım bitti hoşgeldin faizi, onda uzatma var mı
Hsbc Modern hesap;premier müşterilere(en az 1 milyon bakiye gerekiyor) özel %53 ,45 gün sabit oran ile günlük vadeli.En fazla 2 milyon koyulabiliyor.Üstünde bir bakiyeniz varsa onu da %52 ile 1 ay sabit vadeli ile bağlıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Borewin -- 19 Kasım 2024; 16:48:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burgan geçen ay 50.5 fatura talimatıyla 50.75 veriyordu. Şimdi 49.5, fatura talimatıyla 49,75 veriyormuş aradılar. Günlükte 55 zannediyordum onuda şimdi 50 ye düşürmüşler. Anlaşılan burgandan ayrılmaz zamanı geldi. Başka önerebileceğiniz 32 gün banka var mı
bu %53 için 2 milyonda pasif bakiye var mıdır?
-
-
Fiba hosgeldin ilk 60 gün doldu, uzatma yapıyorlar mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fujigef -- 19 Kasım 2024; 18:55:4 >
%10 vergi haracından sonra %1 de öyle gidiyor yani.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paranı başka bankaya transfer etmeye çalışırsan paranı götürme 60 gün daha HG faizi tanımlayalım diye uyarı çıkıyor bazen. Denenebilir
Daha bu sabah çıktı aynen para transferi sırasında teklif edebiliyor ama hoşgeldin faizi 48 daha iyilerini veren var azquote:
Orijinalden alıntı: sirphoenixx
Paranı başka bankaya transfer etmeye çalışırsan paranı götürme 60 gün daha HG faizi tanımlayalım diye uyarı çıkıyor bazen. Denenebilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Şubeye gitmeden şöyle adam gibi 1 ay sonra bozmayacak 48 - 50 arası veren banka tavsiyeleriniz var mı ? Şu an Enpara kullanıyorum, %43 :(
-
Vakıfbank veriyor olması lazım, hesabınız yoksa mobilden müşteri olun. Dün hesap açtım, bugün 91 günlük bir gün valörlü %50 orandan bağladım. Yalnız saat 14.00’dan önce yapın işleminizi.
Bu bağlama durumu nasıl oluyor hocam ? MT yi mi aramam gerekiyor ?
Yok hayır, siz önce mobil üzerinden müşteri olmak istiyorum diyin ve adımları takip edin. Görüntülü görüşme vs yaptıktan sonra dijital şifreniz geliyor sms ile. Sonra gelen şifreyle uygulamaya giriş yapın. Uygulama içerisinde vadeli hesap aç kısmı var. Oraya tıkladığınızda faiz oranları gözüküyor. Yalnız hesabınızda para olmadan vadeli hesap açtırmıyor. Önce vakıfbank’a para atmanız gerekiyor vadeli hesap için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaregas -- 19 Kasım 2024; 20:52:35 >
hsbc %53,50 bilesik getiri ile devamke 45 gün.Sonra bir otomatik ödeme veriyorsun bir 45 gün daha devamke olduğumu sana 90 günde %53,50 oran miss
-
ben hsbc %51 ile devam ediyorum. 2 gün sonra bitecek. bu oranı %53 e çıkarmanın yolu var mı?
-
Hocam, üniversite zamanı hesap açmışım. Hesabımı geri aldım, kontrol ettiğimde 91 günlük 1 gün valörlü bende tavsiyeniz üzerine görebildim, çok teşekkür ederim. Bir kaç güne kadar tekrar gösterir inşallah çünkü Enpara’dan 1-2 güne mevduatım bitiyor. Direkt geçiş yapacağım :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X