Şimdi Ara

BANKACI SAHİBİNDEN RENAULT MEGANE DYNAMİC HATCHBACK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Severek kullandığımız aracımızı model yenilemek için satıyoruz. İçi dışı tertemiz özenle baktığım bir arabadır. Arabam,

* 2004 model, 105.000 km'de, metalik bej renklidir.

* Megane 2 Dynamic 1.6 115 bg Hatchback düz vites versiyonudur. Authentiq vb. düşük modellerle kıyaslamayın.

* Kazası, belası, değişeni yoktur sadece 3 parçada lokal boya ve ufak çizikleri bulunmaktadır. Bunlar da park sırasında eşimin sürtmesi ve ışıkta dururken bize başka bir aracın dokunması sonucu olmuştur. Büyük darbe ya da kaza nedeniyle işlem görmemiştir.

* Aracın bakımları titizlikle Ataşehir Mais ve Bosch car service’de yapılmıştır. Son bakımlarını özellikle daha iyi ve özenli bakım yaptığını düşündüğümden Bosch car service’e yaptırdım. Trigeri, debriyaj seti, değişmiş ağır bakımları yapılmıştır. Bakımlarda özellikle Castrol GTX Magnatec yağ kullandırdım.

* 9,2 lt/ 100 km şehiriçi, 6,5 lt/100 km şehir dışı yakmaktadır. Ben gerek duymadım ancak motoru LPG takmaya uyumludur.

* ABS, 6 hava yastığı, anahtarsız çalıştırma (kartlı sistem), kararan dikiz aynası, yağmur sensörü, far sensörü (otomatik yanan farlar), ön-arka kol dayama, çelik jant, sis farı bulunmaktadır, sunroof dışında full’dür. Verilen parayı son kuruşuna kadar hak eden bir otomobildir.

ARABAYI 20.000 TL'YE VERECEĞİM

TÜM DETAYLARI YAZDIM ARKADAŞLAR...FOTOĞRAFLARI DA EKLEYECEĞİM..İLGİLENEN ARKADAŞLAR, ÖZELDEN MESAJ ATARSANIZ YA DA ALTTAKİ LİNKTEKİ CEPTEN ARARSANIZ GÖRÜŞEBİLİRİZ..ARACIN LİNKİ ALTTA..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-bankaci-sahibinden-tertemiz-megane-hb-34748605/detay

HAYIRLISI OLSUN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krm789 -- 23 Kasım 2010; 16:48:33 >

• hocam
    model yılı,
    aracın km si,
    rengi?
    bunları yazmamışsınız ki?
    hayırlı satışlar
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rozek

hocam
    model yılı,
    aracın km si,
    rengi?
    bunları yazmamışsınız ki?
    hayırlı satışlar
    saygılar

Merhabalar Sn Rozek,

İlanıma yazdığınız uyarı için tşkler . Modeli, km'yi rengi ekledim ilana.. İş yoğunluğu işte, atlamışım..Düşünürseniz ya da çevrenizde ihtiyacı olan birisi varsa haberleşelim. Araba temiz, model yenilemek istiyoruz bakalım hayırlısı..

İyi günler
  • Merhaba,

Parça boyalı, HB, ve 100 bini devirmiş bu aracın eder fiyatı 18.000 TL'dir. Bence fiyatınızı güncellemenizde fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esnafim35

Merhaba,

Parça boyalı, HB, ve 100 bini devirmiş bu aracın eder fiyatı 18.000 TL'dir. Bence fiyatınızı güncellemenizde fayda var.

Merhaba,

Bahsettiğiniz fiyatın 250 TL üzerini galerici bir esnaf arkadaş zaten verdi. Verirken de boyasına, arabanın bakımlılığına, motoruna tam 25 dk. baktı, ondan sonra gönül rahatlığıyla verdi. Bu adam bir de kar edecek üstüne.. Bilmem anlatabildim mi? Yine de tabii sizinkide bir görüş saygı duyarım...
  • Teşekkürler, iyi satışlar.
  • hocam meraktan soruyorum

bankacı sahibi olunca ne oluyor. ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Skoda Fabia
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: turk_mixed

hocam meraktan soruyorum

Memur gibi bişi oluyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Orijinalden alıntı: turk_mixed

hocam meraktan soruyorum

Memur gibi bişi oluyor galiba

Yerim yurdum belli, galerici esnafı gibi (düzgün çalışanları tenzih ederek söylüyorum) iki ayak üzerinde kırk yalan olmaz demek oluyor arkadaşım..
  • Arabanızın fiyatını düşürmüşsünüz..Bence siz ciddi bir satıcısınız..Sahibinden.com da gördüğüm nadir satıcılardansınız..Şüphesiz kısa zamanda aracınız yeni sahibini bulacaktır..Hayırlı olsun...

O sitedeki çoğu ilan göstermelik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

Arabanızın fiyatını düşürmüşsünüz..Bence siz ciddi bir satıcısınız..Sahibinden.com da gördüğüm nadir satıcılardansınız..Şüphesiz kısa zamanda aracınız yeni sahibini bulacaktır..Hayırlı olsun...

O sitedeki çoğu ilan göstermelik..

Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler..Çok daha iyileri sizleri olsun inşallah..
  • ARKADAŞLAR ARABA FORUMDAN DEĞERLİ BİR ARKADAŞA SATILMIŞTIR..İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.