Bildirim
Bankanızdaki Para/Yaşınız ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
3,44₺
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
8000
21
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaş 20 5000 Tl ama ticaret yapiyorum değişebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coldplay3517 -- 8 Temmuz 2018; 13:43:40 >
21 5000 -
Borcum var
23,
4400 TL
1250 Dolar
9 çeyrek altın
2 tane de hisse senedi
20, -800
24
0 Tl, yetiyor çok sükür
Hocam sakla o parayı ilerde çok değerlenirquote:
Orijinalden alıntı: AvriL
24
0 Tl, yetiyor çok sükür
yaş 32 borsadan dolayı günlük haftalık aylık olarak bankadaki paramda değişiyor şu an 108 ile 190 arası bir param var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikopoll -- 8 Temmuz 2018; 14:10:7 > -
0
17
-65400
90bin dolar
Ev var
Araba var
Yazlik var
27
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaryscreen -- 8 Temmuz 2018; 14:24:27 >
25, 0 tl.
19 6500 tl
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yaş 25 2500 kredi kartı + 16 bin TL KYK borcu var? onu napcaz.
33
200 bin artı arsanın tapusu alındığı takdirde, anında ev yapılacak ve o da 1 milyon civarına satılacak.
1 milyor 250 milyor sen milyorum olacak. -
-650 yaş 22 -
35
1300
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hocam sakla o parayı ilerde çok değerlenir
|
Konu bu haliyle fakir edebiyati / sidik yaristirma konusu. Benim yasima gore fena olmayan bir birikimim var ama 'nasil degerlendiriyorsunuz' falan diye sorsaydin soyleyebilirdim. Hem ogretici olurdu, fikir alisverisi yapardik.
Her neyse dolar 4,6'nin da altina dusmusken oraya yonelecegim. Ayrica tum tl&$ birikimimi de ing'de tutuyorum, bildigim en yuksek faizi orasi veriyor ;) Ayrica klasik geyik ama en azindan kisa vadede ticaret yapmayacaksaniz, guzel bolum okuyup kendinizi gelistirin. Uni sinavi max 2 senede halledilir. Masrafi da minimize edin. Aylik 5k kenara atarsiniz. Ve devamli ek is pesinde kosun. Sonra yilda en az 50k kenara atma keyfs. Fakirlik hos bisey degil ve calisan kazanir, bosa aglamayin Edit: guzel bolume bile gerek yok, guzel uni bile yeter kafayi calistirana. Yani 50k siralama yeterli. Bi de kizsaniz zaten zengin olma yollari baya cogaliyor. Ama tabi hayatiniza bi anlam katmadikca para bos is. Cocuklar ve hayvanlari sevin. |
Benzer içerikler
- cd nasıl temizlenir
- ankara gardan aşti"ye nasıl gidilir
- doğum günü mesajına cevap
- gece dışarıda kalmak için aileye söylenen yalanlar
- yanak kılları nasıl alınır erkek
- para sayma makinesi bim
- telegram indirim kanalları
- kasım indirimleri ne zaman
- türk çay emojisi
- yeşil nasim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X