Merhaba arkadaşlar, çok mu saçma bir topic açtım bilmiyorum ama :) arabamın ön camı değişti ve 1 gün üstü bantlı gezdim. 10 15 gün de yıkanmadı araç, şimdi bu bant izleri çıkmıyor arabadan, oto yıkamacı benzin falan denedi galiba (mazot da olabilir), sildi falan deterjanla ama nerdeyse hiç çıkmadı. Var mı bu konuda tecrübesi olan yardım edebilecek ? siyah arabada direk sırıtıyor, gıcık bi durum yani...
bahous ta etiketleri ve lekelerini cikartan solüsyon vardi. belki isini görür. boya reyonunda.
bir de saf alkolle deneyin isterseniz, yapıştırma lekelerini söküyor çünkü...
Pasta ile dene çıkarırsın
ONUN TEK ÇARESİ VAR.. (GAZ) KOLAY BULUNMAZ AMA PETROLLERİ BİR GEZ GAZA HİÇ BİŞE DAYANAMAZ... ZİVFT BİLE KENDİNİ BIRAKTIKTAN SONRA BANT İZİ KOLAYLIKLA ÇIKAR...
teşekkürler cvplar için, sanırım gaz mantıklı olur. ziftleri öyle çıkarmışlardı bi sefer, aklıma gelmedi niyese. gaz da zor bulunuyor gerçi. ankarada bildiğiniz gazlı temizleyen bi yer var mı acaba?
hafif bi cila ile iş çözülür. Olmassa hafif bi pasta olayı kökten çözer.
Ben de gaz diyorum..Aslında izler fazla değilse pasta bile çıkarır..
şimdi pasta cila çıkarır ama 3 4 YTL olan pastalardan bekleme bunu :)) yani kaliteli bişe alacaksın.. ama dediğim gibi gaz çözer onu... bende değiştirdim ön camı bir ara kangoo nun bantları söktüm ama yine iz kalmıştı gazla sildim bişe kalmadı.. ordan biliyorum
gaz bulamazsan bende bir bidon var :)) yani 5 LT lik biden kargo ile yollayım sana
BEN SICAK SU VE BULAŞIK SÜNGERİ İLE ÇIKARTMIŞTIM
Biz okul camlarında uzun süre kalmış ve kurumuş bantları maket bıçaklarının hiç kullanılmamış yedek bıçakları ile kazıyarak çıkarıyoruz. Uygun açı verilince çok kolay kazınıyor. Bant kurumuşsa daha iyi sonuç alınır.
Pasta İle
biz arabanın bagaj kapağına spoiler taktırdık, ön yan camlara da rüzgarlık
suyla biraz denedik ama tam çıkmadı selülozik tiner halletti ama ölçüsünü iyi ayarlaman lazım
quote:
Orjinalden alıntı: eakbas
Merhaba arkadaşlar, çok mu saçma bir topic açtım bilmiyorum ama :) arabamın ön camı değişti ve 1 gün üstü bantlı gezdim. 10 15 gün de yıkanmadı araç, şimdi bu bant izleri çıkmıyor arabadan, oto yıkamacı benzin falan denedi galiba (mazot da olabilir), sildi falan deterjanla ama nerdeyse hiç çıkmadı. Var mı bu konuda tecrübesi olan yardım edebilecek ? siyah arabada direk sırıtıyor, gıcık bi durum yani...
Aynı bant ile , ağda yapar gibi kalan saksaklı yapışkan kalıntılarını alablirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme