Şimdi Ara

Ön camdaki taş izi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ön camdaki taş izi

Seyir halindeyken önden giden kamyondan taş geldi ve böyle iz yaptı. Bu nasıl tamir edilir? Camcıya gittim çizmeye gerek yok çatlama riski daha çok artar böyle kalsın dedi sizce napmalıyım?

• Böyle ufak kusurları sevmiyorum. O camı patlatırdım ben. Siz bant çekin üstüne. Ve bu olayı düşünmemeye bakın.
  • Tam bu boyutlarda bir çatlak vardı bende de. Öndeki kamyondan gelen taşla oluştu. 1 yıl falan geçti kış gördü yağmur gördü sıcak gördü ama çatlak yürümedi. Sonra gözüme çok takılıyor diye kaskodan değiştirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Böyle ufak kusurları sevmiyorum. O camı patlatırdım ben. Siz bant çekin üstüne. Ve bu olayı düşünmemeye bakın.
    Ben görmüyorum içerden navigasyonun arkasında kalıyor ama çatlak yapar diye korkuyorum

• Böyle tamir için satılan kitler var alıp denebilirsiniz.Yada camcılara oto king gibi yerlere bir fiyat sorun.En kötü ihtimal büyümesin istiyorsanız etrafını her ihtimale karşı çizdirin.

• Eski aracimda benzer bir iz,hatta yanlara dogru catlakta vardi.catlak cam tamiri yapan yerler var,oyle bir yerde 2 sene garantili yapmislardi.araci 6 sene kullandim hic bir sorun cikmamisti camda.
    www.guvenotocam.com.tr
    Güven Oto Cam Resmi Web Sayfası | Cam Çatlağı Tamiri, Ankara Oto Cam Tamiri, Çatlak Cam Tamiri, Güven Oto Cam
    http://www.guvenotocam.com.tr
    incele bak bu yapan yerlerden bir tanesi.yasadigin şehirde de ufak bir arastirmayla bulabilirsin.

• Bende de çatlak var.Yolcu tarafı hizasında 30-35 cm kadar uzadı.

Neredeyse 4 sene oldu,2017 Eylül'de de ilk muayenesinden hafif kusurla geçti o şekilde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arka cam rezinstansı bozuk!!!
    17 yıl önce açıldı
    Ön Cama Cam Filmi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.