Şimdi Ara

BARBARZEDELERE MÜJDE (KESİN ÇÖZÜM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili Barbarzede Arkadaşalarım acınız paylaşımaktayım. Ama çok şükürki çözümü sandığımdan da kolay buldum.
    Yapmanız Gerekenler

1 Pc nizde Nero varsa açın yoksa hemen yükleyin Setup bende var (ilhanmnz@hotmail.com)
    2 Neroyu çalıştırdıktan sonra Veri diski yarat bölümüne girin erkanın dikey çubuklarla 4 e bölündüğünü göreceksiniz
    3 File Browser isimli kısımda problemli klasörünüzü bulun ve ona çift tıklayın
    4 Ekranın en sağındaki kısımda problemli klasörünüzün içindeki verilerinizi göreceksiniz.
    5 Onların hepsini seçip kopya aldıktan sonra masaüstünde oluşturduğunuz yeni bir klasöre yapıştırın
    6 Geçmiş olsun Dosyalarınız elinizde

• Vay be.Mantıklı.Kesin olur.Herkes denesin hemen.

• valla kardeş Allah razı olsun. ben kullanmıyorum bu programı ama bu "barbar" sadece kullananların değil bütün forumun sorunu haline gelmişti. anlamadığım olay da bu programı kullananların aynı zamanda mağdur olması.
    hergün bu konuyla ilgili başka birisi konu açıyordu. ilginç...
  • Walla kardeş hem sorunu çözdük hemde Forumu temizledik. Ama sölediğin gibi benim de dikkatimi çeken herkezin aynı zaman içinde zede olması. ve bu BArbarın siteside kapanmış. verilen adrese attığım maillerde geri dönüyo nasıl iş anlamadım. Neyse uamrın bu karışıklıkta Barbarzede arkadaşlar bu başlığı farkeder ve ilacına kavuşur
  • Evet Kardeş ilginçtir,
    deprem gibi hepimizi vurdu namussuz
    Allahtan bulundu açma yöntemleri de milletin arşivleri kurtuldu, offf
    Windows a neden koymazlar ki şu işi.
    Word'de var Excel'de var veri şifreleme.
    Neden klasör kilitleme koymaz ki uyuz Bill Gates
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.