Şimdi Ara

Barca lpool maci sonrası hissettiklerim [LPOOLFAN]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir liverpool fan olarak messi serbest vurus golu sonrasi hic dinlememe ve sigara kullanmama ragmen bu sarkiyi actim
    BUT DON T FORGET THIS We are LIVERPOOL these means more , We are come back in the Anfield Road

Unutmadan milan 2005 de koyayım ilk yarı 3-0 dı
    Sonuc ne olursa olsun You Will Never Walk Alone

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• maçın hakkı bu değildi. maçı izleyememiş olan kişiler skor u görünce baya bi yanlış intibaya kapılacaklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

maçın hakkı bu değildi. maçı izleyememiş olan kişiler skor u görünce baya bi yanlış intibaya kapılacaklar.
    bence de 5-0 falan bitmesi gerekirdi, salahın direği dışında organize atağı yok takımın abuk sabuk karamboller
  • frikik kaç metrede hacı çok uzaktı acayip vurdu 2 kişi olsa çıkaramazdı lan
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Organize ataklar ormanize sutlar 1-0 bitse gene raziydim da 3-0 cok zorlasti kloop sanirim newcastle deplasmani icin firminoyu korudu ayin 7 sinde bambaska bir liverpool gorecegim wolverhamptonu her turlu gecer zaten barca taraftar destegi ve ligi kazandigi icin cok rahat geldi umarim keitanin birseyi yoktur buldozer gibi daldi icine ve kart bile almadi , hakem cok vasatti bugun ; son sozum ise suarez tam bir karaktersiz .

• transverse T kullanıcısına yanıt
    Sanirim maci izlememissin

• quote:

Orijinalden alıntı: LET THE LINC BEGIN

Sanirim maci izlememissin
    Kesin öyledir :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jason Denayer Galatasaray'da
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kloppo sağolsun liqi 10 puan öndeyken korkaklığı ikleee kaptırdı yetmedi korkaklığı ile clyi dee kaptırdı. bitmiş liqde newcastle depte 90 dk firmino oynatsın şimdi

hem kadrosu hem oyuncu değişiklikleri saçma sapan kendi ahmaklığı ile alacağı 2 kupayıda hediyee etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: transverse

bence de 5-0 falan bitmesi gerekirdi, salahın direği dışında organize atağı yok takımın abuk sabuk karamboller

Alıntıları Göster
    çok hızlı çıktılar ataklara, normalde ben de senin gibi söylerdim ama sorun şu ki adamlar kale önüne kadar girebiliyolarsa ve bunu tüm maç boyunca defalarca kez rahatça başarabiliyolarsa, o zaman "abuk subuk" bile olsa deli gibi gol ile burun buruna gelebiliyolar demektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha lig bitmedi :) 1beraberlik her seyi bozar cl de bitmedi az sabredelim hocam bence cok guzel olacak ben umitliyim

• LET THE LINC BEGIN kullanıcısına yanıt
    pazartesi city 3 4 yapar son maç livp evinde wolvs yenemez
  • Sezon boyu evinde kaybetmeyen liverpool evinde yenemez ve son mac yani taraftar bile atar o golu wolwer amaci yok sezonu 97 puanla bitirecegimizden eminim

• İzledimde çok dikkatli değil ama Barça daha iyiydi Liverpool un düzgün bi pozisyonu yok atak var ama sonuç yok iyi oynayan Barçaydı Messi de 2 gol attı yazcaktım Ronaldoya boş kale golcüsü diyorlar Messinin attığı ne diye adam serbest vuruştan iyi koydu sağlam goldü çok iyi falso verdi.
    3-0 zor skor Liverpool beklentimin çok altında ben 2-1 alır diye düşündüm kötü ihtimal 1-1 dedim 3 yediler bakalım evinde Liverpool alır mı turu alır ama zor olcak.

• CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Messi boş kaleye attı ama topu oraya taşıyan da oydu. Pası verdi ve Suarez kaçırınca alıp kendisi attı. Bir sürü pozisyonda arkadaşlarına servis yapmayıp kendi bitirmeye çalışsa en az 2 gol daha atardı bugün.

Hepsini toplasan Messi kadar bitiricilikleri yok. Suarez sezonun en iyi futbolunu oynadı düşün artık :)
  • Barçayı gram sevmem fakat maçın hakkı bu değildi diyenler gözü kör fanatiktir, adamlar takır takır yendiler. Gönlüm liverpool'dan yanaydı fakat hiç umut yok artık. Final Ajax-Barcelona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

maçın hakkı bu değildi. maçı izleyememiş olan kişiler skor u görünce baya bi yanlış intibaya kapılacaklar.
    Haklısın hakem ve VAR Barcelona'nın penaltısını yemese 5-6-7 fark daha da açılırdı.
  • Liverpool cok sansli takim.gecen sene kurra sansi,hakem yardimiyla Roma ve portoyu eleyerek final oynadilar.bu sene sezonu bu yaz kadroyu yenilemek icin feda eden munih ve portoyu eleyerek yari final oynadilar.

Barca turu gecti.Ancelottinin milani deportivoya 4-1den tur vermis takimdi.barcada gecen sene romaya vermese, belki bir mucize olma sansi olurdu.barca gerekli dersleri cikardi.

• Evet konuma bekleniyorsubuz macdan once atip tutanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-51A1FC2AA

Liverpool cok sansli takim.gecen sene kurra sansi,hakem yardimiyla Roma ve portoyu eleyerek final oynadilar.bu sene sezonu bu yaz kadroyu yenilemek icin feda eden munih ve portoyu eleyerek yari final oynadilar.

Barca turu gecti.Ancelottinin milani deportivoya 4-1den tur vermis takimdi.barcada gecen sene romaya vermese, belki bir mucize olma sansi olurdu.barca gerekli dersleri cikardi.
    aynn tusu aynn

• quote:

Orijinalden alıntı: LET THE LINC BEGIN

Evet konuma bekleniyorsubuz macdan once atip tutanlar
    Gönlüm liverpool'dan yana olmasına ve barçayı sevmememe rağmen ilk maçta barça çatır çatır yendi demişim bunda yalan yanlış olan nedir beni niye etiketliyorsun Dün akşam ki maç zaten tarihe geçecek kadar güzel bir maçtı özellikle 2005 final istanbul'dan sonra.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.