Şimdi Ara

Barcelona- Real Madrid Maçı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımla birlikte el clasıcoya gitmeyi düşünüyoruz, maç 3 martta biz 1 martta gidip 5 martta dönmeyi düşünüyoruz. Türk Hava Yollarından bilet fiyatlarına baktım gidiş-dönüş 1.801 tl 200de biz harcasak 2bini bulur konaklama filan 2500 sizce değermi (Biletler bedava (hediye))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saintvictims -- 22 Aralık 2012; 20:08:55 >

• 5bini bulur o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konaklama dediğin tam olarak ne? 5 gün için bi yere 2.500 mü ödiyceksiniz?
  • 2500 değil, otelde fılan kalsak 5 gun gunluk en az 100 tl vardır hele bide böyle bi derbi varken fiyatlar dahada pahalı olur diye düşünüyorum
  • bilet çok pahalı doğru baktığına emin misin?
    ben geçen mayısta new yorka gittim geldim 1047 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: carl johnson

bilet çok pahalı doğru baktığına emin misin?
    ben geçen mayısta new yorka gittim geldim 1047 lira

2 kişi gidiş-dönüş 1.800
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Usta bence değer yanı orta gelirli bir aile bizimkisi benım o parayı vermem ımkansız ama senın ımkanın varsa bence muhakkak gıtmelısın
  • Kaba taslak 2bin tl masrafı göz önüne alırsak ki maddi yönden çokta geri atmaz derseniz gidin.Bir delikanlının 1 aylık alem parası en azından yaşanmış yıllarca anlatıcağınız anınız olmuş olur
  • maddi yönden sıkıntımız yokta tek sıkınıtmız yabancı dil, İspanyolcayı zaten bilmiyoruz, İngilizceyide çat pat okulda ögrettılklerı kadar biliyoruz. 5 gün kalıcaz bi markete filan gittiğimizde veya bi cafeye benim ingilizce bi yere kadar dayanır, arkadaşta zaten yabancı dil yok düz lise mezunu. Kısacası görünürdeki tek sorun yabancı dil
  • up
  • Maddi yönden sıkıntı yoksa gidin derim.
  • hangi taraftan gireceksin ona göre
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.