Şimdi Ara

bard+cleric seçtim. Sorulara devam. Yeni SS'li soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna yeniden başladım. En son 2 yıl önce oynamıştım. İstediğim özellikler:
    -Kolay parti bulması
    -Kolay ve hızlı kasması
    -Herhangi bir şe yaraması

Ayrıca skill sıfırlama var mı?
    Bir de statlar hakkında yardım ederseniz sevinirim. Şuana kadar full int yaptım.

http://img25.imageshack.us/g/ewqeqw.png/
    Bunlar nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 25 Ocak 2011; 1:37:06 >

• eğer kolay party bulmak istiyorsanız öncelikle biraz farm yaparak eğer paranız varsa başklarına yaptirabilirsiniz daha sonra Bard/Cleric bir yapılandırma ile ptlerde kolayca yer bulabilirsiniz bu buildle solo kasmak biraz zordur belirli bir lvl a taxi ile gelip daha sonra pt ile kasabilirsiniz daha ilerde kendinize ong farm yapabilirsiniz işe yaraması bakımından ama yeni bir olay cıktı +105 Cave günde rahat +50 K sp kasıldıgı icin ong farm artık tercih edilmiyorum Skill sıfırlama yerden topladıgınız gorev itemleriyle yapabiliyorsunuz diyelim Recovery Dviision 8 Lvl ise 80 tane gorev itemi toplamanız lazım statlar sıfırlanamaz bard/cleric yaparsanız full int yapınız

dipnot : skill sıfırlatırken harcadıgınız spnizii %80i geri doner örn 1000 Sp ye actıgınız bi skili kapattıgınızda 800 Sp gelir

yardımcı olabildiysem ne mutlu başka bir sorun varsa sorabilirsin :)
  • Yardımlarınız için teşekkürler. Sorularım daha var.

Saf Cleric yaptım. 14levelim, partilerde adamlar sayesinde kasılıyorum. Tek başıma olunca çok zor oluyor. Yanına bard açsam işe yarar mı? Yada wizard,warlock? Eğer bunları açarsam bu sefer bütün skilleri açmak için sp yetmeyecek. Ayrıca çok kolay kesiyorlar beni. Full int verdim. 400 canım var. Hemen ölüyorum. Ayrıca taxi sistemini pek bilmiyorum. Nasıl bir şey ve nereden yapılır?

Bu arada ilk levellerde skill masteryi fazla ilerletmemeliyim değil mi? Daha fazla sp kazanmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 23 Ocak 2011; 0:04:48 >
  • Anladığım kadarıyla 2 yıl önce bakıp çıkmışsınız sadece :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

Anladığım kadarıyla 2 yıl önce bakıp çıkmışsınız sadece :)

Evet aynen öyle olmuştu. 10'a kadar gelmiştim. Sonra da server yoğunluğu giriş problemi olduğu için bırakmıştım. Şimdi tekrar başladım ama kimse yardım etmeyecek sanırım. Mena'dayım. Genelde 8 kişi partilerde kasılıyorum, yalnız kalınca da görev yapıyorum. Ama skilleri neye vereceğimi bilmiyorum. Cleric+bard yapmaya karar verdim en son.

http://www.frmtr.com/sro-rehberler-ve-sorular/2381875-bard-cleric-rehberi.html

****=f.r.m.t.r

Bunu yapsam güzel olur mu? Yani güzel derken, kolay kasma+partilerde aranan kişi olma+ pvpde takıma yardım etme anlamında. Yoksa yapmak istediğim karakter tipi 1vs1'de ölümcül çok güçlü olsun değil. Yardım amaçlı. Kendim kasılmayı pek sevmiyorum. Bunun da etkisi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 23 Ocak 2011; 19:33:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

quote:

Evet aynen öyle olmuştu. 10'a kadar gelmiştim. Sonra da server yoğunluğu giriş problemi olduğu için bırakmıştım. Şimdi tekrar başladım ama kimse yardım etmeyecek sanırım. Mena'dayım. Genelde 8 kişi partilerde kasılıyorum, yalnız kalınca da görev yapıyorum. Ama skilleri neye vereceğimi bilmiyorum. Cleric+bard yapmaya karar verdim en son.

http://www.****.com/sro-rehberler-ve-sorular/2381875-bard-cleric-rehberi.html

****=f.r.m.t.r

Bunu yapsam güzel olur mu? Yani güzel derken, kolay kasma+partilerde aranan kişi olma+ pvpde takıma yardım etme anlamında. Yoksa yapmak istediğim karakter tipi 1vs1'de ölümcül çok güçlü olsun değil. Yardım amaçlı. Kendim kasılmayı pek sevmiyorum. Bunun da etkisi olabilir.

eğer buffer olmak istiyorsan cleric+bard tam senlik ama pvp yi hiç düşünme bu buildle.Sonradan sıkılabilirsin bu chardan ama pt bulmakta zorlanmassın rehberler sana yardımcı olur durmadan forum sitelerindeki rehberleri oku en kolay öyle fikir sahibi olursun kolay gelsin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

http://www.****.com/sro-rehberler-ve-sorular/2381875-bard-cleric-rehberi.html

****=f.r.m.t.r

Hocam yardım etmiyoruz değil ama olay başka. Sorduğunuz soruların hepsinin cevabı başlangıç rehberinde var. Bu bölümde üst konu olarak. Oraya bi girin, tamamıyle okuyun.

Ayrıetten tavsiyem tek build cleric gidin. olurda 101 e gelirseniz o zaman düşünürsünüz 2. buildi :) Ama int mi str mi olacağınız çok önemli. Her ne kadar çok güçlü olmak istemiyor olsanızda birşeyler yapmak isteyeceksiniz.

Ben daha kolay pt. bulmanız açısından bard öneriyorum çünkü her pt'ye 1 cleric yeter iken 2 adet bard aranıyor. Nedeni ise dance buffları, açıklamaları yine üst konu içinde mevcut. Bence bard ile daha fazla yardımınız dokunur. Hele ki 70-80 den sonra bot olayını ayarlayabilirseniz, kesintisiz 7/24 bir bard olursanız açık söyliyim sizi paylaşamazlar

• Son olarak şöyle yapmaya karar verdim.

Clericten sadece toplu heal+ toplu diriltme+str buffları gibi şeyleri açacağım.
    Bard'dan da hızlı koşma+gürültü buflları ve bardla saldırı skillerini açacağım.

Sizce nasıl olur? Kasması bayaa zor olacak gibi. Değil mi?
  • STR Cleric veya INT Bard tercih edilir. Bard için zaten int olman gerekir mana orbit skili için. Cleric karakterler partinin kaderini belirler clreic yatarsa herkes yatar cleric'in yatmaması çok önemli bu yüzden STR olan Cleric karakterler tercih edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 24 Ocak 2011; 17:33:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

STR Cleric veya INT Bard tercih edilir. Bard için zaten int olman gerekir mana orbit skili için. Cleric karakterler partinin kaderini belirler clreic yatarsa herkes yatar cleric'in yatmaması çok önemli bu yüzden STR olan Cleric karakterler tercih edilir.

Str yaparsam bu seferde mobları tek başıma nasıl keseceğim?

Edit: Bunlar nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 25 Ocak 2011; 1:37:30 >

• quote:

quote:

STR Cleric veya INT Bard tercih edilir. Bard için zaten int olman gerekir mana orbit skili için. Cleric karakterler partinin kaderini belirler clreic yatarsa herkes yatar cleric'in yatmaması çok önemli bu yüzden STR olan Cleric karakterler tercih edilir.

Academy charları

• quote:

quote:

Int olup da cleric olacaksan wizard cleric olman lazım ki girdiğin pt wizard'lığıdan faydalanabilsin. Adam partisini düşünür seni değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 25 Ocak 2011; 12:53:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Une7en

quote:

quote:

Academy charları

o ne demek?

• quote:

quote:

quote:

Int olup da cleric olacaksan wizard cleric olman lazım ki girdiğin pt wizard'lığıdan faydalanabilsin. Adam partisini düşünür seni değil.

ıNT OLUP DA bard+cleric olmuyor mu yani? Bard ile mobları kesemez miyim? Şuan gayet de iyi vuruş gücü var gibi gözüküyor.

• Arkadasim yukaridaki vatandas aptal saptal konusup senin aklini karistirmasin ;) full int bard-cleric devam et sen yalniz su onerimi dikkate al derim ! Bard ile cok seri kasarsin ve ilerde bi cok partyde yer alabilirsin (party icin cok faydali yetenekleri vardir) ama PvP esnasinda cok uzerler seni.cunku bard ve cleric genelde yardimci buff olarak acilir ve fazla atack sklii bulunmaz.bard-cleric yerine warlock-cleric acmani oneririm tabi warlock oynamak yetenek ister.nette bir kac video izlersen ne demek istedigimi anlarsin. Bu arada bendede 85 lvl bard cleric char var ;) aklina takilan soru olursa yardimci olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cya__

Arkadasim yukaridaki vatandas aptal saptal konusup senin aklini karistirmasin ;) full int bard-cleric devam et sen yalniz su onerimi dikkate al derim ! Bard ile cok seri kasarsin ve ilerde bi cok partyde yer alabilirsin (party icin cok faydali yetenekleri vardir) ama PvP esnasinda cok uzerler seni.cunku bard ve cleric genelde yardimci buff olarak acilir ve fazla atack sklii bulunmaz.bard-cleric yerine warlock-cleric acmani oneririm tabi warlock oynamak yetenek ister.nette bir kac video izlersen ne demek istedigimi anlarsin. Bu arada bendede 85 lvl bard cleric char var ;) aklina takilan soru olursa yardimci olurum

Ben arkadaşın şu haliyle warlock bi' karakter kullanırken düşünmek istmeiyorum
    Ben dahi yönetemiyorum warlock sıkıntılı build.
    Yapabilirsen kralsın ora ayrı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.