Bir konu hakkında görüşleriniz almak istiyorum.Üst konudaki rehberlere baktım fakat cevabımı bulamadım. Malum bard karakterinin defence sıkıntısı oldukça fazla sayılır.Bu defence problemini yan build olarak cleric açıp.Light-armor giyip bir de Glory skill grubundaki passive skilleri açıp bir nebze giderebilir miyim?Ve bunun ilerde katkısını mı görürüm yoksa zararını mı?
Teşekkürler.İyi forumlar.
Aslında güzel bi soru.Benm için de bir iyi oldu bu konu...
Öyle olmasına sevindim ama kimseden bir cevap yok.
Cleric teki GIory kısmı sadece elinde sağlam bir clericle Offering yaparken iş görür oda brisinin bir slash atmasına bakar.. ama güzel chardr Bard Cleric baskada alternatif yok zaten. bard cleric takımdayken aranablcek en iyi charlardan birisidir.
Hmm..anladım bir şey daha soracağım o zaman glory kısmını açmaya gerek yok.Faith skill'ini açsam yeter herhalde değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: veyiscan
Hmm..anladım bir şey daha soracağım o zaman glory kısmını açmaya gerek yok.Faith skill'ini açsam yeter herhalde değil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: *d0g1c4n*
quote:
bard açarsan atak skillrinin sayısı yetersiz gelir
quote:
Orijinalden alıntı: *d0g1c4n*
quote:
Yüksek lvl olunca bardın buffları sayesinde defans sorunu filan kalmıyor zaten.
glory ile falan olmaz size robe lazım . ayrıca defans sorunu bardda olmuyor 85 lv ff bard warlock um var. guard tambour bu levelde yuzde 38 absort yapoıypr psych damage i . eger isterseniz magical damageyi absort edeni de var mana tambour olarak. bardın yanında cleric acarsan evet guzel olabilir recovery division sayesinde heallenirsin ama bard kendi kendini kasıyosa silahının cok iyi olması lazım tecrubelerimden soyluyorum . bardla kasamadıgım için warlock açtım zaten ilk basta tek bard gidiyordum. umarm yardımcı olmuşumdur.
bard warlock tan şikayetin varmı?warlock cleric ile kıyaslasan hangisi daha kıyaq?
eline bard aldğın sürece o skiller işine yaramaz. bard kısa süre defans problemi çeker, guard tumburlar yükseldikçe defans sorunu kalmıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme