akadaşlar BARIŞ AKARSU hayatını kaybetmiştir ALLAH yakınlarına sabırlar BARIŞ AKARSU'YA ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM...
yeter artık öldüyse öldü allah rahmet eylesin bu kdr üzülcek ne var kardeşin fln mıydı allah yolundamı öldü hayır sonuç?? buraya yazınca mutlumu oldun bura yeri değil
Elinde tüfek bu vatanı korumak icin canından olan yüzlerce sehit,bir gitar tutan kadar ses getiremedi dağıttt.. dağıtt ki ŞEHİTLERİMİZİN Değeri Arttsın.
quote:
Orjinalden alıntı: Ates_VE_Su
Elinde tüfek bu vatanı korumak icin canından olan yüzlerce sehit,bir gitar tutan kadar ses getiremedi dağıttt.. dağıtt ki ŞEHİTLERİMİZİN Değeri Arttsın.
BAK KARDEŞİM BURADA BİR CAN KAYBI OLMUŞ NE OLURSA OLSUN İSTER GİTAR TUTSUN İSTER TÜFEK BİZİM İŞİMİZ ONLARA DUA ETMEKTİR.. BANA SAKIN ŞEHİT LER HAKKINDA DEM VURMAYA KALKIŞMA DUALARIMIN İLK BAŞINDA ALLAH'TAN BANA ŞEHİTLİK VERMESİNİ İSTİYORUM BENİM YAKINIM ŞEHİT ANASI VE BABASI BERABER OTURDUĞUMUZ RAHMETLİ Bİ ABİM ŞEHİT TAMAM MI?
BANA SAKIN ŞEHİTLİKTEN DEM VURMA!!!
BUARADA KONUYU YANLIŞ YERDE AÇTIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLİYORUM ÖYLE YA BURASI MİZAH VE EĞLENCENİN YERİ....
Bak kardesm ben sana sehitlere saygın yok falan ddigimi hatırlamıyorum. BARIŞ AKARSU HASTANEDE İKEN EN AZ 50 kere yazılar geldi bana yok (w) koy nickin başına. yok blmem ne. barış akarsu benim hayarnım oldugum bi sanatçıdır. Ama yanlıs ona gösterilenözen şehitlerimize gösterilmiyo! Eglenirken ölen bi kişi ve vatanını korurken ölen bi kişi var ortada sence hangisine daha çok özen gösterilmeli? Parası vardı ünlü oldu kendini sevdirdi şehit olan askerlerimizin öle bi şansı yoktu dualar paraylamı oldu bu devirde? Tüm şehitlerimize allah rahmet eglesin. Ve barış akarsuyada.
tabiki kardeşim kesinlikle bir şehitle kıyaslanamaz bunun bilincindeyim zaten şükür
Başlık şı Barış akarsu kaza geçirdi...dualarımız seninle diye
Bende şehitlerimizden daha mı önemli fln demiştim mesajımı silmişler
Ya gereksiz adam sanki vatanı korurken ölüyor... Adam gidio eğlenio gününü gün edio bide hız yapıo sonra ölüo millet yasta ya o asker abilerimiz ne yapsın ASKERLERİMİZİ SEVGİYLE KUCAKLIYORUM....
Böyle kopuklar için yas tutulmaz bunun farkına varın biraz..................
Teröristlerin kurşunuyla vurulmuş hastanede yatan bir mehmetçikle bu kadar ilgilenmeyen bu medyaya tek diyeceğim şey
Akarsu 'yumuzuda kaybettik!
Allah rahmet eylesin.
ewet abi şehitlerimize ne oldu olmazki
onlar sizi korumak için can veryor
ama müzikçi ve rolcu birine yas tutmayı yeğliyorsunu
BASTĞIN YERLERİ TOPRAK DİYEREK GEÇME TANI DÜŞÜN ALTINDA BİMLERCE KEFENSİZ YATANI...
işte bide bu sözler doğrultusunda şehitlerinizi ve ejdadınızı bir düşünün hangisi ağır basıyor????
arkadaşlar yanlış konusuyorsunuz Allah (c.c) şehitlik merteblerini sadece vatanını koruyan olarak ilan etmemiştir.ailesini koruyupta ölende şehittir.kaza yapıp ölen de şehittir.hepsinin yeri farklı tabi hepsi için sert konusmak yerine allahtan rahmet dilemek yeterlidir.tüm ölmüşlerimizin ruhları şaad olsun.
tüm türkiyenin başı saolsun..yetenekli ve genç bir insanı kaybettik.. Barış Akarsu'ya rahmet,yakınlarına baş sağlığı dilerim.. beşiktaşlı olarak çok üzgünüm
oo ne ala memleket ben gidim o zmn surda hız yapim kaza geçirim şehit olim bölemi? O zmn km şehit değil?
Allah günahlarını Mağfiret eylesin..
quote:
oo ne ala memleket ben gidim o zmn surda hız yapim kaza geçirim şehit olim bölemi? O zmn km şehit değil?
yok o arkadaşımızn dediği doğru ama en önemli noktası Allah yolunda ölmeye şehit denir
lütfen bunu yanlış konulara çekmeyeli
en âla şehit Allah yolunda cihad yaparken ölendir ama bunu çoğu işi bilmior tabi
quote:
Orjinalden alıntı: ta_mer
quote:
yok o arkadaşımızn dediği doğru ama en önemli noktası Allah yolunda ölmeye şehit denir
en âla şehit Allah yolunda cihad yaparken ölendir ama bunu çoğu işi bilmior tabi
+ katılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: wallace169
quote:
Orjinalden alıntı: ta_mer
quote: