Şimdi Ara

Barış çelenk ayt matematik soru bankası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çözen var mı , Bilgi sarmal , apotemi fasikülü ve bu soru bankasını çözmeyi düşünüyorum düşünceleriniz nelerdir

• bilgi sarmal orta seviyeye hitap ediyor

apotemi fasikülleri çok iyi mutlaka çözmeni öneririm

• Abi o soyadi kullanmasak, anisi var da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karekök , apotemi faskülleri, orijinal

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Barış Çelenk ayt matematik adına fasikülleri deprem önce alıp çözmeye başlamıştım (lti). fakat çözümleri youtubeye adam akıllı yüklenmemişti. Testin yarı olmuyordu atlanmış sorular mı dersin en sonunda İllallah gelmişti. Ne kadar yöneticilerine ulaşmaya çalışşasamda hiçbir cevap alamamıştım. Düzeltmezlerse kesinlikle önermiyorum.

• sayısalci_ kullanıcısına yanıt

Hocam apotemi fonksiyon fasikülü bitti ‘ trigonometri ve lti de çözeceğim pratiklik açısından bilgi sarmal aldım da geliştireceğini sanmıyorum 2. Kaynak arıyorum

• Hocam orijinalin gereksiz yayın olduğunu düşünüyorum 2022 de biraz çözmüştüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mareşalpapagan kullanıcısına yanıt

Hocam ayt soru bankasından bahsettim ben çözdünüz mü

• mas1an_ M kullanıcısına yanıt

hocam o zaman 3d öneririm

• Ben kullandım.Şu an kitaptaki eksik ve hatalı sorular var ama gelecek seneki basımda düzeltilir büyük ihtimalle.Bence soru kalitesi çok iyi.Kazanım bakış testleri klasik tarz,ÖSYM bakış ve son bakışlar ise soru kalitesini asıl yükselten kısımlar olmuş.Bence ÖSYM tarzına cidden yakındı.Barışça bakış ise biraz daha “meraklısına” tarzında zor sorular içeriyor.Kaznaımmbakışları çözen kanal biraz eksik ve çok açıklayıcı olmayan şekilde çözmüş.Kalan kısımları ise Eyüp B. çözmüş ve cidden işinin hakkını vermiş.Ben size almanızı tavsiye ederim.

Apoteminin trigonometri fasikülünü kullandım,türev-integrali kullanmak nasip olmadı.Açıkçası maraton testlerindeki(bazı) sorular hariç kasıntı olduğunu düşünmüyorum.İyi bir derece istiyorsanız gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

• çözümleri gerçekten kötüydü
    cok hatalı soru vardı
    bunlarin yeni baskida duzelecegini varsayarsak cok kaliteli bir kitap
    ufkum açılmıştı çözünce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HenryKissinger -- 25 Temmuz 2023; 23:48:16 >
  • HenryKissinger kullanıcısına yanıt

Hocam o zaman seçtiğim kaynakları onaylıyor musunuz

orijinali de ekleyebilirsin

• barış çelenk ösym tarzına çok da yakın değil çünkü baya boyama kitabına benziyodu soruları hele hele son testleri ama bilgi sarmal - 345 önerebilirim aşırı zor bi sınav gelmedigi sürece yeterli olur.

• 2021 gibi gelmedikçe barış çelenk abartı kaçıyor 2021 hariç sorulan sorular ortada 2020 2022 2023 basit matematikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 26 Temmuz 2023; 12:8:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hayır hocam çözmedim. Ben biraz abartı olduğunu düşünüyorum açıkcası. Her sene bazı yayınlar pofpoflanıyor bu barış çelenk de onlardan biri. Çok çok çok zor soru sorunca kitap kaliteli olmuyor. Sadece tyt-ayt geometri soru bankası güzeldi

• Summertime_ kullanıcısına yanıt

Hocam kaç bin yaptınız

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

Hocam önümüzdeki sene zor geleceğini düşünüyorum zor gelmese bile ufuk açması adına eğer yeni baskı çıkmış ise eyüp b çözdüğünde dolayı çözmek istiyorum ne dersiniz

önce orijinali çöz

5545 ea

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.