Şimdi Ara

BARIŞ'I_UNUTMAYACAĞIZ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

BARIŞ'I_UNUTMAYACAĞIZ

BARIŞ'I_UNUTMAYACAĞIZ

ÜYELER

1-Erzincan_Lee(Kurucusu)

İMZA
    [b][center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_15636609/tm.htm]BARIŞ'I_UNUTMAYACAĞIZ[/link][/center][/b] 
    [center][image]http://img67.imageshack.us/img67/8562/barco1.jpg[/image][/center]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erzincan_Lee -- 7 Temmuz 2007; 16:27:40 >

• Ekler misin beni de ?

Barış Akarsu
  • abi bırakında unutalım yeterince üzüldük zaten
  • Benide ekle ama o başlığı değiştir fun club demek eğlence külübü demek fan değil fundur onun aslı ama burda eğlenmiyoruz üzülüyoruz onun için sadece barışı unutmayacağız yaz
  • Tamam arkadaşlar Allah rahmet eylesin de çok abartıyoruz, bir askerimiz şehit olsa haberlerde bir gün yayınlanır, bu adam kaç gün televizyonları kirletti, hangimiz şehitlerimiz için forumlarda onları anma kulübü açtık veya Barış Akarsu' nun ölümü kadar üzüldünüz, çok abarttık arkadaşlar öldüyse öldü, Barış Manço, Kemal Sunal gibi üstadlar öldüğünde bile bu kadar abartılmadı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: trediack

Tamam arkadaşlar Allah rahmet eylesin de çok abartıyoruz, bir askerimiz şehit olsa haberlerde bir gün yayınlanır, bu adam kaç gün televizyonları kirletti, hangimiz şehitlerimiz için forumlarda onları anma kulübü açtık veya Barış Akarsu' nun ölümü kadar üzüldünüz, çok abarttık arkadaşlar öldüyse öldü, Barış Manço, Kemal Sunal gibi üstadlar öldüğünde bile bu kadar abartılmadı...

+1
  • quote:

Tamam arkadaşlar Allah rahmet eylesin de çok abartıyoruz, bir askerimiz şehit olsa haberlerde bir gün yayınlanır, bu adam kaç gün televizyonları kirletti, hangimiz şehitlerimiz için forumlarda onları anma kulübü açtık veya Barış Akarsu' nun ölümü kadar üzüldünüz, çok abarttık arkadaşlar öldüyse öldü, Barış Manço, Kemal Sunal gibi üstadlar öldüğünde bile bu kadar abartılmadı...

+Sonsuz

Severdim kendisini iyi adam, müziğini de severim ama çok abartılıyor.

Ben bu söylediklerini geçen hafta da bir topic'te söylemiştim, forum birbirine girdi. Herkes bana kızdı. Hatta birazdan BAN alabilirsin söyleyeyim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yanlıs anlamayında neden bu kadar olay buyudu ulkesı ıcın ne yapmıskı bu barış
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeVaXxX
    Benide ekle ama o başlığı değiştir fun club demek eğlence külübü demek fan değil fundur onun aslı ama burda eğlenmiyoruz üzülüyoruz onun için sadece barışı unutmayacağız yaz

fun = eğlence
    fan = hayran (fanatik gibi)

bence de çok uzatıldı bu olay, hele star iyice abarttı ne zaman açsam "barış akarsu'nun son görüntüleri"'ni görüyorum
  • Evt Ama Biraz Erken Kaybettik Herkes onun Şaşkınlıgında Ama biraz Düşünmemek
  • quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

quote:

+Sonsuz

Ben bu söylediklerini geçen hafta da bir topic'te söylemiştim, forum birbirine girdi. Herkes bana kızdı. Hatta birazdan BAN alabilirsin söyleyeyim...

Zaten Ahmet Kaya' ya ve teröristlere küfür ettiğim için 4 gün ban yedim, bunun için de yersem forumu bırakırım heralde

• quote:

quote:

quote:

+Sonsuz

Zaten Ahmet Kaya' ya ve teröristlere küfür ettiğim için 4 gün ban yedim, bunun için de yersem forumu bırakırım heralde

• çok genç yaşta öldü allah annesi ve babasına sabır kendisine rahmet eylesin ...
    10 yaşındaki kuzenim beyin tümöründen(omurilik soğanı;kurtulma şansı yok gibi) öldügünde annesi ve babasının halleri gözümün önüne geldi , çok zor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catacomb -- 7 Temmuz 2007; 21:36:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SendomeN

quote:

quote:

quote:

+Sonsuz

O şehitlerden yine tv aracılığı ile haberimiz oluyor.. evet vatani görevleri uğrunaa can veriyorlar.. haberlerde duyduğumuzda yine üzülüyoruz ağlıyoruz.. Bizim evladımızda olabilrid diye yine üzülüp yine ağlıyoruzz... Bizimde canımız yanıyor herseferinde yine lanetler yağdırıyoruz teröre.. Ama bu farklı...

O şehitleirmizi tanımıyoruz bilmiyoruz... Barış akarsu medya önünde sevilen sayılan bir konumda yer alıyordu.. seveni çok fazla demekki Barış çok iyi bir insankii bu kadar seveni hala Barışın öldüğüne inanamıyor ve oldukça başarılı bi genç idi.. Şimdiye kadarda hiç bir gönül kırmamışş herkesi sevmiş saymışş.. İnsani duyguları oldukça fazla olan bir insandı..

Sakat olan bir sokak kedisini alıp.. Onu bağrına basan el bebek gül bebek bakıp onu tekrar hayata döndürenn Bir insan Barışş... Adı gibi Barışş yanlısı Dost yanlısı idi...

Ölümü böylesine erkekn olmamalıydıı.. Kaderiyle eceliyle ölmeliydi böylesine bi insan.. Bu trafik kazasıı onun kaderii değildiii... olmamalıydı..

Mekanı cennet olsun.. Melekler yoldaşı olsun..

Ben hala inanamıyorum öldüğünee..

• quote:

Arkadaşlar Bende katılıyorum size Medyada çok Yer aldı. Çünkü sürekli dizileri klipleri Röportajarı vs.. Medya Önündeydi... Genç Yakışıklı ven ünlüydü...

Emin olun Barış Akarsunun Tvde Gözüktüğü Toplam Süre Kadar, Doğuda PKK illetiyle Çatışan Mehmetciklerimizi Gösterse, Şehitlerimizde Medyada Bu kadar Yer Tutar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 8 Temmuz 2007; 1:40:09 >

• ya beyler tabiki şehitlerimizin haberleri bu kadar olmayacak medyada sonuçta askerlerimiz hergün ölüyo hergün bi şehit cenazesi kalkıyo yani artık sıradan bi durum ama barış akarsu hergün bodrumda trafik kazası geçirip ölmüyo. ha barışın ölümü daha mı önemli şehitlerimizden, tabiki de değil ama olay insan psikolojisinde bitiyo. sıradanlaşmış şeyler için insanlar pek fazla tepki göstermiyorlar
  • benide ekle çok sewerdim Barış Akarsuyu
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbr

quote:

Arkadaşlar Bende katılıyorum size Medyada çok Yer aldı. Çünkü sürekli dizileri klipleri Röportajarı vs.. Medya Önündeydi... Genç Yakışıklı ven ünlüydü...

Emin olun Barış Akarsunun Tvde Gözüktüğü Toplam Süre Kadar, Doğuda PKK illetiyle Çatışan Mehmetciklerimizi Gösterse, Şehitlerimizde Medyada Bu kadar Yer Tutar...

Yapmayın arkadaşlar Barış ı az çok tanıyor konserlerine gidiyor şarkılarını dinliyor dizisini seyrediyorduk. Yani az çok hayatımızın içindeydi onu tanıyorduk.. Bu yüzden üzüldük diğer yandan tabi ki şehitlerimize üzülüyoruz.. Nasıl aynı kefeye koyarsınız Barış için üülen insanları nasıl böyle duyarsızlıkla karşılarsınız... Karşılaştırmak bile saçma çok farklı konular... O zaman siz ailenizdewn birini kaybettiğinizde üzülmeyin ağlamayın yine şehitlere üzülün...

• yalnız bi sarkısı var kimdir o die eğer kendi yazdıysa helal olsun sözler felan boş bi adam olmadğnın kanıtıymşş
  • benide eklersen sevinirim..

BARIŞ'I_UNUTMAYACAĞIZ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.