Şimdi Ara

Baron + lp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baron + lp veriyomu beyler ? Ne zaman ranked girsem yeniceğimiz zaman baron alalım +3 lp falan diyen kesin çıkıyor doğru mu bu ?

• Hayır lp nin çokluğu karşıdaki oyuncuların win oranlarıyla alakalı diye biliyorum
  • şehir efsanesi o
  • Yoh öyle bi şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rikka

Hayır lp nin çokluğu karşıdaki oyuncuların win oranlarıyla alakalı diye biliyorum

Rankeddan bahsediyor yalniz ve lig puani sanirim dedigi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 14 Eylül 2013; 23:30:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle bir söylenti var sözde fazla kule yıkınca da fazla ıp geliyormuş.
  • Oyun bitirebilecekken lux " Beyler baron alalım + lp geliyor " dedi ve zamanımızı baronda harcarken adamlar bastı ace + free baron ile maçı verdik. Bu da böyle bi anımdır anlatasam geldi Ayrıca lp karşıdakilerin liglerine göre geliyor diye duymuştum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Challenger Rush
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Karsidakilerin ligleri bizim uzerimizde olunca daha mi cok lp geliyor anlamadim ?

• Baron yok LP yalan. Kanıtlayamazsınız.
  • Öylşe bişey yok hurafe..
  • İlk defa senden duydum +LP geldiğini
  • Bugün tr serverde oynadığım bir maçta da söylendi o maçtamıydın sende Nick: thangel10
  • bende zamanında normal oyunda baron kesersen daha çok ip geliyor diye duymuştum
  • O zaman karşı takım hep baron aldı ama biz oyunu bitirdik nolacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 707

Bugün tr serverde oynadığım bir maçta da söylendi o maçtamıydın sende Nick: thangel10

Her mac soyleniyor. Ama hep nexusa ulasinca ya da kazanmamiz kesin gibiyse soyleniyor.

• Yalan diyosunuz da ben sezon 3 e geçerken baron +3 lp getirdiğine eminim. Sonradan kaldırılmış olabilir
  • Baron kesip yenilince daha çok mu puan gidiyo
  • Beyler silver 2 yim, karşıma gold 2-3 adamlar geliyo onlardan hep en fazla 36 geliyodu bi maçta 2 kez baron yaptık 37 lp geldi belki tesadüf ama emin değilim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.