Şimdi Ara

Baronreplays kullananlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ban yediler mi? Bakamadın ben hesabımada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aylardır kullanıyorum yememişim , baronreplays e atmaları zor bence tespit edilmesi bile kolay değil replay programı bu sonuçta.Riot biliyorsa kullananları banlaması da bir o kadar saçma , kimseye zararı yok maçımızı kaydetmenin yada izlemenin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Aylardır kullanıyorum yememişim , baronreplays e atmaları zor bence tespit edilmesi bile kolay değil replay programı bu sonuçta.Riot biliyorsa kullananları banlaması da bir o kadar saçma , kimseye zararı yok maçımızı kaydetmenin yada izlemenin.

Banada öyle geliyor. Çünkü izleme modunda kaydediyor. 3dk sonra kaydedildi diye bilgi veriyor. Bi sıkıntı olmaz umarım :)

• güzel bir program mı bu baron? ayrıca neden rito ban atıyor oyun kayıt programlarına?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puzlu Masta

güzel bir program mı bu baron? ayrıca neden rito ban atıyor oyun kayıt programlarına?

Ban attıgı belli değil. Güzel program ama

• Arayüzü LoL Replays gibi mi yoksa MK LoL gibi mi?
  • quote:

Arayüzü LoL Replays gibi mi yoksa MK LoL gibi mi?

Kullanmadım bisi diyemem :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arayüzü LoL Replays gibi mi yoksa MK LoL gibi mi?

İkisini de kullanmadım ama şöyle izah edeyim.Bilgisayar açılırken açılıyor,sürekli altta oyuna etki etmiyor ya da kaydediyim mi diye sormuyor.Oyun bittikden 3 dakika sonra da program kaydedildi diyor.Sağ alttan tıklayıp büyütüyorsun maçını gösteriyor izle,sil ve ad ver butonları oluyor.Ayrıca pek kullanan olmasa da bir özelliği daha var kore-taiwan-euw oyunlarını gösteriyor izleyebiliyorsun lol client'den açılıyor.Son zamanlarda bende açılmıyordu da düzeltirler herhalde.
  • ban yok beyler. banlanmamışım. müsait bi zamanda ticket atıcam ama
  • Oyun hakkındaki bilgileri kaydetmek için Oyun tarafından kullanılan bellek alanlarını okuyarak Oyun hakkında bilgi toplayan üçüncü taraf programlarının kullanımı kesinlikle kural dışıdır.

Denmiş sonuçta yaptığı bu

• Valla ben kullanıyorum. NA'da banlamazlarsa TR'de kesin banlamazlar
    İsteyene birkaç maçımı bile atabilirim.
  • LOLreplay kullanıyorum sıkıntı yok nerdeyse aynı çalışma prensipleri
  • Oyunu müdahale eden programlar banlanıyor baronreplays kullanmadım hiç ama galiba sadece ekran kaydı yapıyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.