Şimdi Ara

Başakşehir'den Sneijder AÇIKLAMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaraylı Sneijder için Medipol Başakşehir'in talip olduğu yönündeki iddialarının ardından kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ'dan bir açıklama geldi.
    Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, A Spor'a yaptığı açıklamada, "Sneijder ayrılırsa talip oluruz." ifadelerini kullandı.

Ben göreceğim Sneijder gitsin diyenleri, gidip Başakşehir'de Fenerbahçe'de oynarsa zırlayacaksınız izledikçe.

• Kimse Göksel Gümüşdağ'a bu açıklamadan sonra ''hangi parayla peki ? '' diye sormamış mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Kimse Göksel Gümüşdağ'a bu açıklamadan sonra ''hangi parayla peki ? '' diye sormamış mı

Milletin parasıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Kimse Göksel Gümüşdağ'a bu açıklamadan sonra ''hangi parayla peki ? '' diye sormamış mı

Sneijder bizden giderse aynı maaşı kimse ödemez diye tahmin ediyorum, mesela Chedjou bizde 2 2,5 alıyordu Başakşehir'de 800 bin euro sanırım.

Kaldı ki Sneijder bizden ayrılırsa sürekli oynamak isteyecektir, hem İstanbul'da olacak hem maaşına yakın bir parayla oynayacak...Eğer bizimkiler gönderirse en güçlü alternatiflerden olur.

Para nereden geliyor vs vs durumları olmasın, ligde sadece şampiyon olan para kazanmıyor. Kaldı ki giderleri çok fazla değil...
  • Basaksehir'e hükümet yardım etmiyor diyen ya futbol izlemiyordur, ya Başakşehir taraftarıdır.

Nice taraftarı olan takımlara stad yapılmazken, İstanbul'da zaten yeterince modern stad varken, kalktılar taraftarı olmayan takıma fıstık gibi stad hediye ettiler.

Kayseri, Sivas, Konya gibi şehirlere bile stad yapıyorsun, Türkiye'nin 3. büyük şehri İzmir'de stadyum yok.

Süper Lig'e çıkan Göztepe, maçlarının 10 bin kişilik Bornova Stadı'nda oynuyor. İzmir buna mı layık? Alt liglerdeki takımlara bile stad yapıyorlar. Futbola siyaset girmedi diyen futbol izlemesin.

Sadece yaptıkları transferler için demiyorum. Genelde boştaki adamları alıyorlar. Maliyetli transferleri yok ama ciddi bir para aktarımı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Basaksehir'e hükümet yardım etmiyor diyen ya futbol izlemiyordur, ya Başakşehir taraftarıdır.

Nice taraftarı olan takımlara stad yapılmazken, İstanbul'da zaten yeterince modern stad varken, kalktılar taraftarı olmayan takıma fıstık gibi stad hediye ettiler.

Kayseri, Sivas, Konya gibi şehirlere bile stad yapıyorsun, Türkiye'nin 3. büyük şehri İzmir'de stadyum yok.

Süper Lig'e çıkan Göztepe, maçlarının 10 bin kişilik Bornova Stadı'nda oynuyor. İzmir buna mı layık? Alt liglerdeki takımlara bile stad yapıyorlar. Futbola siyaset girmedi diyen futbol izlemesin.

Sadece yaptıkları transferler için demiyorum. Genelde boştaki adamları alıyorlar. Maliyetli transferleri yok ama ciddi bir para aktarımı var.

devlet futboldan çekildiği gün türkiye'de futbol çöker, bu iki kere ikidir, 10 sene önce belki kendi kendini çeviriyor diyebilirdik ama günümüz itibariyle devlet desteksiz süper lig bir sezon yaşayamaz,
    ayrıca başakşehir'de çok akılcı işler çıkartıyor bu göz ardı edilemez, 3 büyüklerin kontenjan vs gibi problemlerinden kadrodan çıkarmak zorunda oldukları ne kadar oyuncu varsa aynı şehirde olduğu için rahatça gönderilecek oyuncuları kadrosuna katma avantajını kullandı kaç sene, başakşehir bu işe girişene kadar aynı şeyi bursaspor yapıyordu,
    3 büyüklerin ekstra takımı gibi bir durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 7 Temmuz 2017; 12:20:22 >

• Koskoca Hollanda Milli Takımında RVP ile yapamadıklarını Fenerbahçe'de mi yapacakmış Sneijder?

Ancaaak Başakşehir talip olur zaten. Siz ne bekliyordunuz? Mourinho Mancestere mı çağıracaktı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Snejder için Süper Lig takımlarından istenen bir bonservis sınırı vardı sanki, yanlış mı hatırlıyorum?

• gilardo kullanıcısına yanıt
    ben yazacakdım sen yazmısın degırmenın suyu nasılsa akıyo
  • Clichy s 3m€ veren sneijder e 3.5 bile verir . ne olacak akbil sağ olsun . başakşehir eğerli biylebir transfer hamlesi yaparsa , sampiyonlar ligine katılmak için çok büyük bir avantaj elde etmiş olur. Forvetin adebayor , arkasında wesley in oynadığı , beklerinden birinin clichy olan takimdan bahsediyoruz. Aglasakta sizlasakta basaksehirin kadrosu Galatasaray dan daha iyi .

• Bedava yollamak bu dünya üzerinde yapılacak en büyük gerizekalılık olur. Kapında pusuya yatmış belediye fener ve beşiktaş var. Normalde yurtiçi serbest kalma maddesi var ve bu bedel 14 milyon euro, sen rakiplerine en iyi oyuncunu bedavaya verirsen ne taraftar seni barındırır orada ne de olası transferde gelen başarılarla sen o koltukta oturabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecem1903

quote:

Basaksehir'e hükümet yardım etmiyor diyen ya futbol izlemiyordur, ya Başakşehir taraftarıdır.

devlet futboldan çekildiği gün türkiye'de futbol çöker, bu iki kere ikidir, 10 sene önce belki kendi kendini çeviriyor diyebilirdik ama günümüz itibariyle devlet desteksiz süper lig bir sezon yaşayamaz,
    ayrıca başakşehir'de çok akılcı işler çıkartıyor bu göz ardı edilemez, 3 büyüklerin kontenjan vs gibi problemlerinden kadrodan çıkarmak zorunda oldukları ne kadar oyuncu varsa aynı şehirde olduğu için rahatça gönderilecek oyuncuları kadrosuna katma avantajını kullandı kaç sene, başakşehir bu işe girişene kadar aynı şeyi bursaspor yapıyordu,

Elma ile armutu karıştırmayın, konuyu saptirmayin. Osmanlı ile Başakşehir'e para aktarmakla devletin spora olan desteğini karıştırma. Neyin ne olduğunu herkes görüyor. Bu klupler doğru işler yapıyor, biz bunu görmezden gelmeyiz. Fakat taraftarı olmayan yepyeni takımlara modern stad diken hükümet , kaç yıllık şanlı şerefli tarihi olan takımlara stad yapmazsa benim için art niyetlidir.

• Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    Flaş haber: İstanbul'da ulaşım ücretlerine güncelleme geldi.
  • quote:

Gavur İzmir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gecem1903

quote:

Elma ile armutu karıştırmayın, konuyu saptirmayin. Osmanlı ile Başakşehir'e para aktarmakla devletin spora olan desteğini karıştırma. Neyin ne olduğunu herkes görüyor. Bu klupler doğru işler yapıyor, biz bunu görmezden gelmeyiz. Fakat taraftarı olmayan yepyeni takımlara modern stad diken hükümet , kaç yıllık şanlı şerefli tarihi olan takımlara stad yapmazsa benim için art niyetlidir.

İki ayrı konudan bahsetmiştim, ikisi zaten dediğiniz gibi farklı durumlar,

• Ched 800 bin mi alıyor? Peki elden ne kadar vermişlerdir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.