Şimdi Ara

Başbakanın koruma müdürü bugun beni yolumu kesti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Subayevlerınde yürüyordum dün.Basbakanın evının onunden geçerken arkadan bi ses geldi. KARDEŞŞŞŞŞŞŞŞ! aha dedim zıctk

Döndüm baktım bana seslenıyor baya kalıplı bi adam

Buyur abi dedim.Gel az konusalım dedi.Mesele nedir dedim.Gel sen dedi

Kulübeye girdim 5 6 tane mp5 tüfek Monitörde 30 a yakın kamera görüntüsü Otur dedi

Adamın yüzüne dikkatli baktım ne göreyim adam VİTİLİGO hastasıymıs.

Bendede var vitiligo ondan cagırmıs.Dertleştik falan epey konustuk.

Yarın yıne gel konusalım dedi elimi sıktı

• Zor hastalik hocam Allah kolaylik versin.Michael Jackson'da da var ayni hastalik.Hatta cogu insan onun beyazlasma nedenini "özentilik" zanneder gercegi bilmezler.

Burda boynuna dikkat!!

Burda da Kollara ve gögsüne dikkat!!

Umarim seninki bukadar asiri degildir.

• Mahs3R sağolasın kardes.İşte 2 göz cevresi dudak kenarları eller dirsekler dizler ayaklar gögüs şey Adam birsürü tedavi denemiş falan yüzüm bembeyazdı dedi.İçimden dedim beni asker yapmadılarda bu adam nasıl buralara kadar gelmiş..
  • Kötü bir hastalık ya bazılarınında doğum da falan oluyomuş sanırsam böyle boynu falan kırmızı gibi bazılarının yüzünün yarısı kırmızı gibi
  • azda olsa bendede var vitiligo.net bi tedavisi yok heralde
  • Allah şifa versin. Birkaç kişinin elinde de görmüştüm. Adını şimdi öğrendim.
  • adam VİTİLİGO hastasıymıs. bu yazının altında da resimleri görünce dedim "nasıl bi grup acaba?"

hani tshirtün den fln mı tanımış diye düşüüyodum. aşağıları okuyunca anladım hastalık olduğunu. geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: OneMore

adam VİTİLİGO hastasıymıs. bu yazının altında da resimleri görünce dedim "nasıl bi grup acaba?"

hani tshirtün den fln mı tanımış diye düşüüyodum. aşağıları okuyunca anladım hastalık olduğunu. geçmiş olsun

aynen ben de bi müzik grubu falan zannettim önce, özür dilerim daha önce bir arkadaşımda var dı yeni öğreniyorum adını.

Geçmiş olsun kardeşim. Biraz ayrıntı verebilir misin hastalık hakkında?
  • Jackson'ın ikinci fotodaki hali güzelmiş.
  • Aklıma bişey geldi ama söylemiyeceğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Golden Era

Mahs3R sağolasın kardes.İşte 2 göz cevresi dudak kenarları eller dirsekler dizler ayaklar gögüs şey Adam birsürü tedavi denemiş falan yüzüm bembeyazdı dedi.İçimden dedim beni asker yapmadılarda bu adam nasıl buralara kadar gelmiş..

Sorsaydin ona keske belki sanada bir faydasi dokunurdu.Yol gösterirdi.Bu arada kendinle barisik olman ne güzel

• quote:

Orjinalden alıntı: Emre654

Aklıma bişey geldi ama söylemiyeceğim.

söyle söyle içinde kalmasın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.