Şimdi Ara

Baseus Flash 2 in 1, Şarj & Data (100 Watt USB Type C & DC, Telefon ve Laptop ) 75,42 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.927
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baseus Flash 2 in 1, Şarj & Data (100 Watt USB Type C & DC, Telefon ve Laptop ) 75,42 TL

amazon
    Baseus Flash 2 in 1, Şarj & Data Aktarım Kablosu, Siyah, 2 m, 100 W, USB Type C & DC, Telefon ve Laptop Uyumlu, Hızlı Şarj
    https://www.amazon.com.tr/Baseus-Flash-Type-C-Kablosu-Siyah/dp/B01LWWA2Q6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 21 Temmuz 2022; 1:56:13 >

• MacBook pro için kullanılır mı

şarj etmek için macbook'un kendi adaptörü var ama kablo yok, orjinal kablosunda iki tarafı da usb c oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 21 Temmuz 2022; 9:13:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CARNIVALE kullanıcısına yanıt

Kullanılır. Bu kablo 100w destekli.

Macbooklar 50w, 67w ile şarj oluyor. Ben bu kablonun 50w desteklisini almıştım sorunsuz kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an ihtiyacım yok ama alıp kenara mı koysam diye düşünüyorum. Fiyat iyiymiş. Teşekkürler

• o uç hangi laptopa uyacak ki ? gereksiz olmuş gibi, zibilyon tane laptop ucu var. type-c 'nin standart hale gelmesi lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Asus X550V serisi bir laptopta ucunu denedim tam oturuyor ama hangi adaptöre bağlayacağımda tek slotta 19V 3.4A güç verecek.. Dediğiniz gibi saçma olmuş o uç.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.