Şimdi Ara

BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak '' (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
4
Favori
9.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fikir zikir hesabı.

Ben o resimlere bakınca kendileri için yılın en anlanmlı gününde eğlenmeleri, sevinmeleri, mutlu olmaları gereken bir güne göre hazırlanarak gelmiş bireyler görüyorum. Sen ise '' kolunu gördüm, omzunu gördüm '' diyerek zihniyetini ortaya koyuyorsun.

Daha önce de demiştim, hiç kimse cenaze törenine gider gibi bu mezuniyet törenlerine gitmez. Hiçbir zaman da gitmemiştir zaten. AKP'nin tarikat sevicisi eğitim şeysinin yayınladığı sözde genelgenin üstüne basıp geçer insanlar hiç takmazlar sizin yasaklarınızı, kısıtlamalarınızı. AKP'nin eğitimin başına koyduğu tarikatçının zihniyetini biliyoruz. O zihniyetin toplumda karşılığı yok. AKP'nin bile ne kadar karşılığının kaldığı tartışılır.

Hiç kimsenin kıyafetine bakıp '' Şu derece açık veya bu derece '' kapalı diyerek hesaplama, çarpma bölme işlemi yapamazsın bu senin üstüne vazife olan birşey değil. Hele ki bunlar senden yaşça çok daha genç insanlarsa. RESMEN SAPIKLIKTIR bu.

Bak bu konuda yorum yapan bazı barbarlar oldu mesela, kızların kolu açık olduğu için '' çıplak gelmişler '' diyen taliban lalelerini gördük. Adam hayatında kol görmemiş, kız görmemiş, muhtemelen insan da görmemiş bir mağara yaratığı. Bunların o çarpık zihniyetlerine göre mi insanları giydireceğiz.

Hiç boşuna debelenme burada. Senin partin yani AKP bile bunun savunulacak bir yanı olmadığını anlamış. Sözüm ona o gerici genelgenin de bir anlamı kalmamıştır zaten şu saatten sonra. 2024 yılında 28 şubatı tersten getirebileceğini sanan faşistler çok sağlam şamar yediler ve yemeye devam edecekler.

ŞERİATA, YOBAZLIĞA, DİNCİ FAŞİZME geçit yok. O kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 14 Haziran 2024; 15:20:25 >

• VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

sen ilk once troll başlığını düzelt,yönetimde bu yanıltıcı açık yalan provakasyon başlığa halen nasıl göz yumuyor anlamıyorum.

kızların içeri alınmamasını kabalık gaddarlık olduğunu yazdım bir çok defa ama kıyafetlerinin meb mevzuatına aykırı adaba uymadığı gerçeğini değiştirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Haziran 2024; 15:36:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

sen ilk once troll başlığını düzelt,yönetimde bu yanıltıcı açık yalan provakasyon başlığa halen nasıl göz yumuyor anlamıyorum.

kızların içeri alınmamasını kabalık gaddarlık olduğunu yazdım bir çok defa ama kıyafetlerinin meb mevzuatına aykırı adaba uymadığı gerçeğini değiştirmiyor.

Yav he he..bu yapılanlar türbanlılara olsaydı eminim başı açık başı kapalı muhabbeti yapmazdın. Geçeceksin bu işleri. Başlık eksik bile yazılmış. Yerim olsa kolları bacakları görünüyor diye törene alınmadılar yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 14 Haziran 2024; 15:42:10 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak '' BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak ''  kimlerle muhatap oluyoruz yahu. Şu yoruma bak püüüü

• Konuda da örnekleri var gerçi.

BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak ''
  • Kızların kıyafetleri fazla açık diye mezuniyete alınmamaları sadece bahane arkadaşlar.Biraz daha güçlensinler başörtülü kızlarıda mezuniyet törenlerine almayacaklar.Kızlar ve erkek öğrenciler ayrı ayrı mezuniyet yapsın diyecekler.Daha sonra karma eğitimide kaldıracaklar.'Kadınların işte ne işi var?' deyip kadınları iş hayatından da gönderecekler..En sonunda da 'Kadınlar dışarı tek çıkmasınlar' diyecekler..Bunlar böyledir...Yavaş yavaş ne yapıyorlarsa yaparlar..

Mesela 2014'e kadar bu ülkede üniversite bahar şenlikleri yapılırdı.2014'te yaşanılan Soma maden faciasından sonra yas ilan ettiler ve ülke genelindeki tüm bahar şenliklerini iptal ettiler.Daha sonra 2015 yılından sonra açılım sürecinin bitmesiyle beraber başlayan çatışmaları bahane ederek o yılda birçok üniversitede bahar şenliklerini iptal ettiler.2018 seçimlerini kazandıktan sonra ise açık açık hem üniversite bahar şenliklerini 'bahane' üretmeden iptal etmeye hem de şehirlerde düzenlenen konseleri ve festivalleri 'ahlaksızlık' diyerek iptal etmeye başladılar.

Yani güçlendikçe içlerindeki 'kara' zihniyet ortaya çıkmaya başladı.Hatta öyle ki artık çocukları devletin açtığı imam hatip okulları ve ilahiyat fakültelerine bile göndermek bunlara yeterli gelmiyor.Birçok tarikat ve cemaat takipçilerine çocuklarını kendilerinin açtığı 'medreselere' göndermeleri yönünde telkinde bulunuyor.

Kısacası burada kızların kıyafeti bahane edenlerin asıl amacı kızların tamamen dışlanması..İşe önce 'açık' kızlardan başlıyorlar ama asla orada kalmayacaklar.

Mesela Afganistanda hayranı oldukları Taliban 'burka' giyen Afgan kızlarının elinden okuma haklarını elinden alınca hiçbirinin sesi bile çıkmadı.Yıllarca 'başörtülü bacılarımızı okutmadılar ' şeklinde duyar kasanların teki bile çıkıp Taliban'ı eleştiremedi bile...Zira zihniyetleri aynı...

Bir gericiye elini verirsen gövdeyi kaptırırsın diye boşuna dememişler..Gericiler asla aldıklarıyla yetinmezler.Her zaman daha fazlasını isterler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 14 Haziran 2024; 15:48:46 >

• Kerimcem beyfendi bugün tam bir hukukçu gibi mevzuatlar üzerinden harika yorumlar yapıyor. Kendisin, hukuka, anayasaya bağlı bir yurttaş olduğu için kutluyorum Ancak daha birkaç gün önce Roman vatandaşlara yapmış olduğu hakaretler sebebiyle kendisini TCK Md. 122 üzerinden uyardığımız da yüksek perdeden Roman falan bilmem ben hepsi çingene suç makinaları demiş kendisini uslup konusunda uyardığımız da "Git kime şikayet edersen et" diyerek açıklama yapmıştı. Neymiş efendim mağdur olduğunda hak hukuk adalet diye salya sümük ağlayıp işine gelmediğinde kral benim diyecekmişsiniz. Kerimcem beyfendi bizleri asla yanıltmadığınız için size teşekkür ederiz. Saygılarımla

100 ce mezun kız arasından 4-5 tanesinin başı açıkmış ha aynen, açık olarak yalan ve saptırma provokasyon başlık açıyorsun derdinde dini .

Okul yönetimine bakmayı denedinmi profillerine acaba hiç? ne şariatçılar hiç sormaBAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak '' okul baştan aşağı dev Atatürk posterleriyle süslü.

Bence kızlar kemalizim şeriatına çarpılmışlarBAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak '' 

koyu kuralcı ve kanuncu disiplinli bir yönetime denk gelmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Haziran 2024; 16:9:1 >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Emin ol senden kat ve kat fazla okudum ve araştırdım. Müslüman önce İslam'a davet eder. Kabul etmezse vergi öde der. Onu da kabul etmezsen, savaş açar. Kazanırsa, karılarını, kızlarını cariye olarak alır. İstediği yerini kullanır. Yeryüzü müslüman olana kadar savaşın der ayet. Sonra işid'i Amerika yarattı diye gezersiniz. Fıkıh bilmediğin için normal bilmemen.

Bütün dinlere karşıyım dedim. Budizm argümanı ile gelme o yüzden. Hepsinin birbirinden iğrenç yönleri var. Tevrat muharref olduysa, Allah'ın suçu o. Kendi yolladığı kitabı bile koruyamayan Allah başarısız bir tanrıdır. Ona da argümanın var ve Kuran değişmememiştir, ayetle korunmuştur diyeceksin. Kuran ayetlerini yazdıran Muhammed. Kuran Muhammed öldükten sonra toplatıldı. Kitap haline getirmeyi bile düşünmemiş. Ömer, Ebubekir'e gidip kitap haline getirelim diyor. Ebubekir ben Muhammed'in yapmadığı şeyi yapamam diyor. Şu anda okuduğun Kuran versiyonu ise Emevi versiyonu. Kuran'ı doğrulayacak tek kişi Muhammed. O da öldü.

Ne ateizmi? Ben dinlerin yalan olduğunu biliyorum. Bir tanrı vardır ya da yoktur başka bir konu.

Allah kurtarsın diyorsun, Allah yok. Tamamen hayalinizde uydurduğunuz bir tanrı o. Aynı diğerleri gibi. Bizden yüce bir varlığa inanma gereksinimi en ilkel gereksinim.

• serkanugur S kullanıcısına yanıt

roman vatandaşlara hiç bir hakarette bulunmadım sadece suç oranları yüksek dedim gerçekleri dile getirmekmi hakaret? şopar demiştim sadece katil hırsız tayfasına onu bile kabalık olur diye sonradan sildim zaten.

gencik cocuğu kuryeyi vahşice öldürenin soyu sopu belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Haziran 2024; 16:4:51 >
  • druen kullanıcısına yanıt

Seni Dünya'ya getirirken tamamen giyiniklermiş.

• Kage. kullanıcısına yanıt

Böyle giyinmeleri gerekiyordu. Bundan açığı çıplak oluyor bu kafalara göre. Hele hele o ortadaki kızın boyunu gözüküyor. Bu nasıl sapıklık Yüce Zeus?

BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak ''
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Evet fetöcüler de tanınmamak için zamanında açık ve hatta mini etekli bile dolaşıyordu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Long Nightt kullanıcısına yanıt

Amaçları beyinsiz, düşünemeyen, ümmetçi, her şeye kafasını eğen gerizekalı orduları yetiştirmek. Tam da dinlerinin istediği gibi.

Yukarıda LongNightt'ın yazdığı yorumu oku.

Boş lafa karnımız yok.

Öğütmeye önce karşı kamptan başlıyorsunuz, sizin gibi olmayan sizlerden farklı yaşam tarzları olan insanları hallediyorsunuz, ondan sonra hızınızı alamayıp kendi tarafınızdakilere sarıyorsunuz. Kolu bacağı açık kızlarla başlayacaksınız sonra kızların hepsini yasaklayacaksınız, konserleri, üniversitelerdeki bahar şenliklerini yasakladığınız gibi.

O yüzden geç bu işleri.

• Long Nightt kullanıcısına yanıt

Hatta bir tanesi çıkıp '' Talibanla aramızda çok büyük farklar yok '' deme gafletinde bulunmuştu.

Bunların derdinin insanların kılıf kıyafeti olduğuna inananların akıllarını seveyim.

şeriatçı oldukalarını ıspatlamakla yükümlüsün kübradan sallamayla olmaz,acaba iddalarınız doğrumu diye googleden baktım hiçte oyle şeriatçı dinciye benzer bir halleri yok hatta türbanlı hoca bile çok görmedim okulda alakası bile yok.

oyle hissi duygularla insanları yanıltma hakkın yok kardeşim.

başlığın doğrusu şu. "meb mevzuatına uymayan abiye giyimli kız öğrenciler törene alınmadı" doğrusu bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Haziran 2024; 16:18:9 >

Hı aynen, zamanında türbanla üniversitelere alınmayanlar için de mevzuat öyleydi. Onun için de mevzuat muhabbeti yapacak mısını? yapmayacaksın tabi.

İşine gelmez çünkü.

AKP'nin tarikatçı tarikat destekçisi eğitim şeysinin şeriatçı olduğunu ispat etmek zorunda değilim, zira kendisi zaten gerici yobaz tarikatçılarla açıktan iş birliği yaptıklarını defalarca söylemiş bir zat.

Batıların çok güzel bir sözü vardır, '' ördek gibi yürüyorsa, ördek gibi ötüyorsa ördektir '' diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 14 Haziran 2024; 16:21:55 >

evet aynen onu bahane ediyorlardı siyasi simge diye maddesiyle ama sonradan abd -ab çağdaş dünya normlarına getirildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Haziran 2024; 16:22:26 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.