Şimdi Ara

BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak '' (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
4
Favori
9.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ağzınıza sağlık hocam. Yalnız bloklayıp geçerseniz kıymetli vaktinizi daha uygun şekilde harcarsınız. Keza kendisi ben de uzun zamandır bloklu. Fikrinin olmadığı 1 konu yoktur kendisini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu başlığı troll.

Hiçbir haber sitesi baş açık olması şeklinde ele almadı.

Sözde böyle başlık açarak haklılık çıkaracak.

Halbuki olduğu gibi ele alınsa, yönetmelikler kontrol edilip kolayca çözülecek mesele.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Sen her örneği uçlara taşıyarak sulandırma niyetinde misin? Bu argümanlarla bir yere varamazsın benden söylemesi. Benim alıntıladığın mesajımla da hiç alakası yok bu yazdıklarının.

• gael kullanıcısına yanıt
    Senin yaşın kaç birader de bu kadar emin konuşuyorsun? Sen ne gördün sanki de ahkam kesiyorsun? Bu ülkede öyle büyük bir sorundu ki sana canlı şahit olarak aktarayım :
    Daha 10 ile 14 yaş arası çocukların okuduğu önüne panzeeli polis ekipleri bekliyordu, başı kapalı olan açmak suretiyle içeri giriyordu
    Üniversite sınavına başı kapalı giremiyordun, girişte başını açarak giriyordun. Bu sizler için belki sıradan bir eylemdir ancak inanarak kapanan bir kız için zor bir travmadır. Daha nicesi, askeriyeye yemin törenine gitmek isteyen babanemin bile başını açtırmışlardı. Daha çok sayarım bu ülke bunları gördü maalesef, İstanbul üniversitesi mezuniyet töreninde başı kapalı olan kız okul birincisi olduğu halde iptal edilmişti. Ben bunları gördüm kardeş. Bana masal anlatma ancak çevrendekileri kandırırsın.
    Not: Bu yaşanan olayları asla tasvip etmiyorum, bugün yaşanan bu olayları da aynı şekilde tasvip etmiyorum, ailesinin izin verdiği bu kız çocuklarımıza bu şekilde yaklaşamayız, bu bize yakışmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Afganistan'da resmi olarak Yahudi yok.

the new arab
    Last Jew in Afghanistan en route to US: report
    https://www.newarab.com/news/last-jew-afghanistan-en-route-us-report
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Bu ergenin muhtemelen bugüne kadar hiç kız arkadaşı olmadı. Kimse de yüzüne bakmadı. Gördüğü tek kız x bilmemne sitesindeki kızlar.

• Hocam sadece kadınlara yönelik kısıtlamaların yapılacağını düşünüyorlarsa da yanılıyorlar.Bu iş önce en zayıf halka olarak gördükleri kızların ve kadınların haklarını ellerinden almayla başlar.Daha sonra iş erkeklerede gelir.Mesela gerici zihniyetin egemen olduğu bir ülkede bir erkek 'köse' değilse Taliban vari sakal bırakması şarttır.Sakalsız dolaşmalarına asla izin verilmez.Tabii bu sakal öyle şekilli,tarz bir sakal olmayacaktır.Tamamen Taliban sitili bir sakaldan bahsediyorum.Dikkat edin bunların düşüncesinin egemen olduğu yerlerde erkeklerde tek tip şekildedir.Bizim ülkemizdeki tarikat ve cemaatlerde de durum aynıdır.

Yine gerici zihniyetin egemen olduğu bir ülkede bunların bayıla bayıla giyindikleri kot pantolanlar,tişörtler,takım elbiseler,şortlar vs giymekte mümkün değildir.Zira bu kıyafetler 'gavur' (!) kıyafetleridir.Bu yüzden mesela Afganistan,Pakistan ve Körfez Arap ülkelerinde erkekler neredeyse tek tip giyinir.Bu ülkedeki erkekler ancak ülkelerinin dışına çıktıkları vakit günümüz kıyafetlerini giyebilir.Mesela Taliban iktidarı ele geçirdikten sonra ülkedeki tüm berberlere batı tarzı saç/sakal kesimini yapmalarını ve erkeklerin günümüz modern kıyafetlerini giymelerini yasaklamıştı.

euronews (Türkçe)youtube
    Taliban, Kabil'e yeniden girdiğinde sadece kadınlar değil, erkekler de geleneksel kıyafetlere yöneldi. Kabilli erkekler artık pantolon ve tişört giymeye çekiniyor. İLGILI HABERLER : https://tr.euronews.com/2021/09/09/afgan-erkekler-taliban-korkusuyla-pantolon-ve-tisort-giymeyi-b-rakt Üye ol: https://www.youtube.com/c/euronewstr?sub_confirmation=1 Euronews şimdi 12 ayrı dilde: https://www.youtube.com/user/euronewsnetwork/channels #WebDigitalStories
    https://www.youtube.com/watch?v=moGpWiwkD1w

bbc news türkçe
    Taliban yönetimi Helmand vilayetinde sakal kesimini yasakladı - BBC News Türkçe
    https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-58702124

Yani söylediğim gibi kızların kıyafetleri tamamen 'bahane'...Biraz daha güçlensinler sıra başörtülü kızlarada gelecek ardından iş erkeklere kadar uzanacak...Öyle gerici zihniyetin egemen olduğu bir toplumda sadece kadınların kısıtlanacağını ama erkeklerin özgür kalacağını düşünüyorlarsa fena halde yanılıyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 14 Haziran 2024; 21:9:26 >

• Bence islam dininin kadınlarla ilgili problemleri var. Zaten kadın insan değil mal gibi. Yani sahip olacaksın ve o sadece susacak. Erkek karar verecek nasıl giyineceğini nasıl yaşacağını. Kadının fikri olmayacak, karar veremiyecek. Kapanıp evden çıkmayacak. İşte bu kadın ve islam.

İşte burada bütün sorun. Bizdeki light müslümanlık. Eğer tam müslümansan Müdür bey haklı. aslında bu kızların okula gitmesi bile yanlış. Evde oturup koca beklemeleri lazımdı.

Boşuna tartışıyorsunuz. Atatürk ün getirdiği laiklik ile kadınlar tam bir birey oldu. ama bunu müslümanların kabul etmesi imkansız.

Ya lail bir ülke olacaksınız kimse kimsenin dinine giyinişine karişmayacak yada İslam ülkesi olup dini kanunları uygulayacaksınız. Bizim tartıştığımızın hiç bir sonucu olmaz. Boş boşuna karşılıklı atışmalar ve ithamlar.

• 2000watts kullanıcısına yanıt

İslam dininin, dünyada güzel olan herşey ile problemi var.

• okul görevlisi burayı mutlaka bakar.

senin dininin kıyafet kutsalcılık hikayelerine göre türkiyede kamu alanına vatandaşı sokmamak da nedir osmanlı çocuğu evladı.. sen mi karar vereceksin insanların ne giyip giymeyeceğine..

• Almazlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynı konu 2-3 kere açılmış ve koşunnn büyük harfler ile BAŞI AÇIK KIZLARI mezuniyete almadılar şeriat geliyor başlıkları atılmış hemen :D Tam komedi...

Daha önceki konudada yazdım

Türkiye'de 13 bin den fazla lise varmış. 1 tanesinde yaşanan müferit bir olay üstünden 2 gündür koşunnn şeriat mı geliyor koşun İran mı oluyozcular gene türemiş... 13 bin içersinde 1 tane !!!

Ne alakası var oradaki bir müdürün tutumu yüzünden böyle bir şey ortaya çıkmış ve Milli eğitim ve Hükümet kanadı gerekli incelemeler yapılacak soruşturma açılacak işlem yapılacak diye açıklama yapmış olay bitmiş kapanmıştır aslında.

Ama bunu öyle köpürtmeye çalışıyorsunuz ki alakasız bir şekilde koşunnn başörtüsüzleri almamışlar koşun şeriatı gizli gizli getiriyorlar flan diye. Kendince müdür dekolteli ve açık kiyafetlileri almama kararı almış ve YANLIŞ BİR KARAR. Her öğrencinin ailesi var ailesi izin veriyorsa okul müdürüne ne düşer orada. Ortalama bir düğünde giyilen kiyafetler çoğuda. Ayrıca zaten o çocukların hepsinin lise hayatı bitmiş okul ile bağı kalmamış müdür ne karşırırsa oradaki eğlenceye. Müdürün görevi oranın güvenliğini sağlamak olmalı sadece. Haa orada alkol flan tüketmek isterseler onu yasaklayabilirdi okul bahçesi burası ve çoğu +18 yaş altı diye. Yoksa sen açık giyindin gelme sen kapalı giyinmiş gel demek kimin haddine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 15 Haziran 2024; 17:49:51 >

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    Özkan k başı bağlı mağdur türbanlı bankamatik memuru bacımız olabilir

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.