Hocam bunlar çocuk reşit değil meb çatısı altında olduğu sürece karışma hakları kanunen varda kimse kafasına göre giyenemez meb de,ama en mutlu günlerinde yapılması kabalık ve gaddarlık olmuş tabi. kendi lisemdede etek boyu ,saç boyası, saç şekline bile karışırlardı çünkü çocuk yaştasın cinselliği,kadınımsılığı,çağrıştırsan her şey pek kabul edilebilir değil, çocuk piskolojisi için doğru değil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Haziran 2024; 18:48:8 > |
BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak '' (17. sayfa)
-
-
Başı kapalı bir öğrenci olsaydı bu sefer münferit falan demeyecekti bu özkan.
-
Nasıl eğleneceğine ,giyineceğine, konuşacağına, düşüneceğine parası ve koltuğu olanlar karar veriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu yaştaki bir çocuktan şu kıyafetinden cinsellik aklına gelip "çıplak bunlar" diyorsunuz ama hala başkalarına laf atma çabasındasınız. Senin kafaya göre bebeklikten itibaren çarşaf giymeli çocuklar. O zaman süper "piskolojileri" olur herhalde.
-
bunlar bildiğim kadarıyla 80+ yıllık kanunlar çocuk yaşta 15-16 yaşta birinin kadınımsı ve dişi mini etek, dekolte giyinmesini bende doğru bulmuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Haziran 2024; 19:1:43 > -
O çocuk değiniz şahıslara, kadınımsı görünüyor şekline bakmak ne kadar doğru ?
(Kadınım sı , anlamında. Kadınıma benziyor kelimesi kullanıldı.)
İçimizdeki insan sevgisi cinsellikten değil insan olmaktan gelmeli.
Ya yuru git kero totondan sallama hayatinda kactane mezuniyet gördün
senin hayatın mezuniyetle geçmiş belli liseyle üniyi bir birine salça etmeden duramıyorsunuz.
bunlar çocuk çocuk bir daha tekrar ediyorum çocuk .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Haziran 2024; 20:2:0 > -
Orta okuldada mezuniyet gorduk hatta ilkokuldada vardi diye hatirliyorum balo tarzi birsey
Çocuk diyip kadinsi diye konusuyorsun hay ben sizin o agziniza
orta okuldaki mezuniyet torenimize bakiyorum bu resme yakin giyinen gordum resimlerde devlet okulu sanirim ora yada devir degistigi icin olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 15 Haziran 2024; 20:10:3 >
ilkokulda delkolte dapdar mini etek giyenmi oluyormuş ha? nasıl bir multiverse evrende yaşıyon sen, ne saçmalıyon sen yahu,orada bir kızın giydiği resmen etiler bar kıyafeti.
çocuksun canım giyemezsin T.C miz kanunla korumuş çocukları teşhircilikten, sizin özgürlük anlayışınız bir alem ,benim gözümde bir çocuğu böyle kıyafetlerle görmek isteyen kişi asıl sapıktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Haziran 2024; 20:24:20 > -
Bu adamlar sapik net
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin sapkin dunyanizda ne kurdugunuzu bilmem ama acil tedaviye ihtiyaciniz var
Dekolteli kiz gorup agzinizin suyu felanmi akiyor allah korusun italyadaki cocuk diskolari görmeyin
Zaten inceleme baslatilmis halen ne bos bos konusuyosun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 15 Haziran 2024; 20:31:22 >
öğretmenlere, müdüre,müdür yardımcısına bile yasak,senin hayali uyduruk dünyan o,hayatında sen mini etekli,derin dekolteli, dap dar elbise ile okula gelen öğretmen gördünmü hayatında ha? anında mevzuata uymuyor denilir soruşturma yer dingonun ahırı değil orası.
her moka muhalefet olmayı bırakın bazen cidden saçmalıyorsunuz,ha bu olayın akp le chp le din lede zerre alakası yok .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Haziran 2024; 20:44:7 > -
Benim ne yazdığımı ayık kafa ile tekrar oku istersen.
-
kızlar mevzuata aykırı giyinmiş hepten biri bar kıyafeti giymiş bildiğin orada kızlar haksız.
ama hüviyeti alı koyma olarak okul yönetimi haksız.
yargı sonucunu bende merakediyorum biraz çetrefilli bir konu bakalım ne çıkçak okul yönetimi ceza alır gibi.
10 defa yazdım kızların alınmaması hata koyu kuralcı mevzuatçı bir yönetime denk gelmişler, burdakilerin sıktığı gibi özgürlük yok meb de hiç bir zamanda olmadı devlet dairesi orası lunapark değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Haziran 2024; 21:24:51 > -
Kızların kıyafeti okul yönetmeliğine aykırı olsa dahi okula almamak gibi bir uygulamayı ne gördüm ne de duydum. üstelik her mezuniyet zamanı okula böyle gelen bir kaç çocuk olur. Onlara yapılacak en büyük iyilik bu durumu görmemezlikten gelmektir. Sert bir şekilde uyarmak bile çocuklarda yara açar ki müdürün yaptığı bu hareket kabul edilemez. Böyle eğitimcilik olmaz.
Zaten İlçe Milli Eğitim Müdürü de gelip öğrencileri içeri almış. Müdürün işgüzarlığı işte. Savunmayın bu işgüzarı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 15 Haziran 2024; 21:32:25 > -
Evet doğru yazmışsınız. Sildim adınızı yazımdan.
-
ona katılıyorum uyarıp alması gerekiyordu ama tahminen önceden uyarıldıklarına rağmen geldikleri için kaba bir uygulama yapılmış.
ben kendi lise mezunuyetimide hatırlıyorum kotla, kısa kolla gelmeyin, spor kıyafetle gelmeyin denildi kızlarda uyarıldı tabi alınmamalarını haklı görücek birşey değil yine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 15 Haziran 2024; 21:38:1 > -
Dikkatimi çeken : Anaları yakınları kadın kısmı başı kapalı türbanlı filan ama çocuklarına dert etmiyorlar destek oluyorlar yanlarında duruyorlar ama birileri rahatsız oluyor?!
Fetöcüdür bu işte olanlar ...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X