Anneleri babaları bir şey dememişken müdürü ne ilgilendirir? |
BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak '' (19. sayfa)
-
-
Aga böyle şeyler paylaşınca da senin kafanı ağrıtırlar. Türban taksın yeter. Savunmaya geçerler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi bayramlar bayramımız mübarek ola.
Patron yüzünden zorla kesiyorum. Seninde bayramın mübarek ola.
Yobazlar ülkeyi ne hala getirdi ya. Bu dinci cahil kafanın var olup gün yüzü gören tek ülke yok.
-
meb in tüzüğü var kendi kız kardeşim 13 yıllık öğretmen dekolteyi abartan bazı kişiler sözlü uyarı yedi meslektaşları devlet dairesi orası.
düğün derken yanlış anlaşıldım herhalde normal abiyeden bahsetmiyorum aşırı dar,mini etek,derin yırtmaç dekolte sexy olarak nitelendiren her kıyafet yasak hep yasaktı zaten.
kızların alınmamasını doğru bulmadığımı yazdım zaten ama kanun mevzuat var oyle bir özgürlük yok.
benim bahsettiğim bu tarz, bir kız buna benzer giyinmiş, bu tarz yasak etiler bar kıyafeti devlet kurumlarında yasak 15-16 yaşında kız çocuğuna doğru bulmuyorum, devletin amacı onları korumak zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Haziran 2024; 12:41:14 >
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 16 Haziran 2024; 16:16:48 > -
şak şaklık yaşı geçtim ruhla benden yaşın uyumsuz senin, evrencim googleye sexy abiye kıyafet yazınca alınmayan kızın kıyafetine benzer ilk kıyafeti koydum olayın geçmişi bu paralel evrencik .
senin kafa şak şak larda belli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 16 Haziran 2024; 12:59:15 > -
Efsane Sahneleryoutube-Arif n'oldu neşen gitti ya? -Yo, iyiyim abi ben. -Al biraz kabak ye tatlı niyetine. -Kavun var yumuşacık! -Abi öyle tutmayın onları n'olur. AROG Full HD Tek Parça İzle Halı satıcısı Arif, kahramanlıklarıyla G.O.R.A. gezegeninde yalnızca dost edinmekle kalmaz, bol bol düşman da edinir. Yaptıkları yüzünden düşmanlarının gazabını hissetme zamanı gelmiştir. Komutan Logar, Arif’i bir zaman makinesiyle 1 milyon yıl geriye, taş devrine ışınlar. Burada Arif, kendine olan sonsuz güveni sayesinde halkın arasına karışır. Elbette mağara adamları için bu karşılaşmanın etkisi büyük olur ve yaşamlarında açık büfe, fıskiye gibi yeniliklerle medeniyetle biraz erken tanışırlar. Arif, taş devrinde çabuk arkadaş edinse de tek isteği bir an önce şimdiki zamana, hamile karısı Ceku’nun yanına dönmektir. Bunun için bir zaman makinası yapmak üzere baş döndürücü hızda bir teknolojik ilerlemeden başka bir seçeneği yoktur. Artık tek amacı ilkel çağdaşlarını çağlar arasında bir bir atlatarak en kısa sürede bugünün hatta yarının teknolojisine getirmektir. Arif’in hızlandırılmış evrim süreci, gelişme konusunda farklı fikirleri olan bazı taş devri insanını kızdırmaya başlar. Medeniyetler arası çatışma nedeniyle Arif kısa sürede kendi hayalindeki gelecek projesine uymayan bir dizi toplumsal zorlukla karşı karşıya gelir. Vizyon Tarihi: 5 Aralık 2008 Süre: 2sa 7dk Tür: Komedi, Fantastik Yönetmen: Cem Yılmaz, Ali Taner Baltacı Oyuncular: Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Özge Özberk, Ozan Güven, Özkan Uğur, Nil Karaibrahimgil, Rıdvan Dilmen, Hasan Kaçan, Metin Keçeci, Muhittin Korkmaz, İlker Ayrık #arog #cemyılmaz #ozangüven #ozkanugur #nilkaraibrahimgilhttps://www.youtube.com/watch?t=95&v=vNPqa6h2hyA&feature=youtu.be
OzkanK: Kero n'oldu neşen gitti ya?
Kero: Yo, iyiyim abi ben.
OzkanK: Al biraz kabak ye tatlı niyetine.
Babus06906: Kavun var yumuşacık!
Kero: Abi öyle tutmayın onları n'olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 16 Haziran 2024; 13:1:52 > -
Müslüman göçmenlerin şakası yok 12 yaş üstüne kadın xlebilir gözüyle bakıyorlar özellikle de Keremcem Özkan da dahil. Fikri bu çünkü
Sexy diyen adamin zihniyetinde bi problem vardir
Kötü düşünmeyin. İzdiham olmasın diye almamışlardır..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
x (formerly twitter)23 DERECE (@yirmiucderece) on Xhttps://x.com/yirmiucderece/status/1802572348287041564
Başka iddialar da çıkmaya başladı.
-
Bugünlerde anladıgımız gibi amaç özgürlük degil, karşı tarafın özgürlügünün kisitlanmasiymis. Amaçları rövanş yani. Ha bir de taşkınlık yok birşey yok. Oraya okul müdürü hangi yetkiyle ögrencilerin içeri alınmaması icin jandarmayı yıgmış? Jandarma, okul müdürünün emir eri midir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 17 Haziran 2024; 17:58:44 > -
Toplum olarak özgürlük kavramını bir türlü idrak edemedik. Güçlü olan kendi normlarını özgürlük kıstası olarak görüyor. Birbirimize hoşgörüyü bu toplumda inşa etmeyi beceremedik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X