müdürü araştırınca akp holiganı çıktı burada öyle siyaset, din falan yok sadece yönetmelik diyen otomatik yalancılar vardı ne iş tabi yalanlarını üfürüp kaçtılar görevleri bu |
BAŞI AÇIK Kızları Mezuniyet Törenine ALMADILAR - AKP: '' İnceleme ve İşlem Yapılacak '' (20. sayfa)
-
-
Bir de utanmadan gidip yok kanun böyle yok yönetmelik böyle diye kıvranıyorlar
Kendi partileri anayasayı bile dinlemiyor ama tek bir kelime laf çıkmıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şeyh sa-it şapka nedeniyle değil, delili olan vatana ihanetten asıldı , işte bunlar şeyh itinin torunları.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
konuyu güncellemek tekrar liste başı yapmak bir sorun ama konu başlığı "başını örtmeyenler alınmadı" diye gerçek dışı itham ile duruyor. Maalesef bu tayfa istediği gibi gerçek dışı davranabiliyor.
Törene girenler ve alınmayanlar tümden başlarını örtmeyen kişiler. Yani başı açıkları reddedip, başını örtenleri kabul eden bir muamele yok, konu tamamen gerçek dışı başlıkla açılmış. Tepkili veliler de başı örtülü kadınlar dikkat edilirse.
Okulda yapılan mezuniyet törenine aşırı açık kabul edilen giyimler alınmamaya kalkışılmış ama sonunda girmişler. Kimsenin dışlanmasını istemeyiz ama okula zaten aşırı açık gelemiyorlar ki ? Eleştirecekseniz genel okul günlerini eleştirin. Tören yine okulda yapılmış, okulun var olan disiplini uygulanmış.
-
Konudaki başlık hatası yönetime bildirildi, sadece başlıktaki gerçek dışı etiket kaldırılsın konu kalsın diye ama umursanmadı. Görün nasıl desteklendiğinizi !
-
Yukaridaki dinci baya içerlemis heralde kapali yakini var
Degistirme bunlara inat basligi
Kapalı yakının mı yok senin ? Olmasa da düşman olmanın sebebi nedir ? Yalan konuşulmasını nasıl isteyebiliyorsun ?
Diğer taraftan dün İslamcı olarak kendinizi tanıtıp aleyhimizde isyankarduınız bugün açıkça İslam aleyhinde isyankarsınız. Yarın ne olacaksınız ? Sizi ne zaman görecek insanlar?
-
sana kim giyinmiyor dedi mezuniyette ,okul yönetiminin uygulamasını savunan olmadıki sana.
sana koyu kuralcı mevzuatçı bir yönetim dedik .
koyduğun fotoda bile sadece 1-2 kızın uyumsuz diğerleri gayet normal abiye giyinmiş hemde doğa koleji tr nin en elit nezih yerlerinden biri sanki devlet okulu.
o okulda bikiniyle bile gitsen kimse hayır demez zaten millet bir ton para gömüyor.
fotoda 10 kızdan 8 i gayet yerinde mevzuata uygun kıyafeti.
ne kadar fazla açarsan o kadar fazla medenisin gibi kemalist kafasındamısın sen anlamadım .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Haziran 2024; 20:19:4 > -
türkçeyi nasıl anlıyorsun bilmiyorum ama sana okul yönetimini savunan yok büyük ayıp kabalık günah.
tekrar ediyorum kendi düşüncem 8-15 yaş çocuğun aşırı dişi dekolte açık giyinmesini doğru bulmuyorum aileleri onaylamışsa bana laf düşmez isteyen istediği gibi giyinsin iyi forumlar.
-
Tamam o zaman en başlarinda öyle yazsaydin o zaman
Diger okullarda olabilir yazsaydin bende birsey demezdim.
Ayrica devlet okulundan örnek attim
Yok neymis millet hallenirmis felan o zaman 23 nisanda gösteride yapmasin cocuklar aman birsey olur birileri nefsini tutamazmi diceksiniz
Tehşircilikmiş vb yazmasaydin yazdigin şeyleri dogru seç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 21 Haziran 2024; 20:28:21 >
bir rüzgarda tedirgin olacakları elbiselere kızları hapseden nedir? Kesin ve kesin hayatlarını rahat yaşayamayacakları hatta hareket kabiliyetlerinin kısıtlandığı bu elbiselere hapsolma nedenleri nedir ? Onları neden ancak bu halleriyle kabul etmeye çalışan bir felsefeniz var ?
Erkeğin de kadının da elbisesi şalvardır. Şalvar ne fazla ne azdır. Bol eşorfman gibi. Diğer tüm elbiseler hareket edilemeyecek, edildiğinde yırtılacak kalıptadır.
-
Bu yazdığın şey kıyafetlere hapsedenin senin düşüncen olduğunu gösteriyor ama.
-
Yönetim bilerek konuyu bu şekilde bırakıyor. Hit aldığı için işlerine geliyor. Konu başlığı yalan ama kimin umurunda.
-
Umurdan ziyade "kasıt" olabilir mi ?
-
Yandınız oğlum şimdi önümüzdeki 40 sene eş dost çoluk çocuk kim varsa bunu anlatacağım. Gelecekteki çocuğum diyecek ki “Baba artık imamoğlu’na oy verme mahvetti ekonomiyi. 90 yaşına geldi adam” ben de fütursuzca diyeceğim ki “zamanında başı açık bacılarımızı mezuniyet törenine almadılar sen bilmezsin o günleri” daha sonra da sandıkta imamoğluna basıp %52 ile 10. kez cumhurbaşkanı seçeceğim. Hadi kolay gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
siyasal islamcıların gerçek yüzü görüldü.
bunlardan ülkeye fayda gelmez....
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X