Şimdi Ara

Başı açıklar okula gelmesin. Adım adım şeriate...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynı okul müdürü başı açık müdür yardımcısının atandığını öğrenince çıldırmış. Kapısını baltayla kırıp odasındaki eşyaları dışarı atmış.

https://x.com/uzmnherbokolg/status/1837115812315898042?t=f05nltKgmCbv0j2Xy1IbAg&

s=19

https://x.com/eacarer/status/1837152148263424486?t=XO3ptkwUZNFY_ZghjcycIQ&s=19

---------------------------------------------------------

Başı açık öğrencilerin kafasını kapattıracağını söyleyen okul müdürü de var artık. Ne diyelim? 28 şubattan nerelere gelindi. İnanmayan izlesin.

Başı açıklar okula gelmesin. Adım adım şeriate...

https://www.odatv.com/guncel/once-maarif-modeli-simdi-bu-sozler-bursada-imam-hatip-mudurunun-sozleri-tartisma-yaratti-sort-giyen-basini-ortmeyen-ogrenciye-karisiriz-120058544

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 20 Eylül 2024; 21:56:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olayı anladın ama işine gelmediği için anlamamazlıktan geliyorsun hala. Sana o zamanda söyledim, buna "dini okul, normal" diyorsan diğer okullarda da başı kapalı öğrenci ve öğretmen olmamasına da "normal, isteyen dini okula gitsin" diyebilmen lazım. Bunu diyemediğin sürece klasik siyasi islamcı savunması yapıyor olacaksın.

Bir okula müdür ya da müdür yardımcısı atanırken başı açık ya da kapalı diye bir kriter yoktur. Sınavdan belli puanı alan öğretmen mülakata girer, sınav + mülakat puanıyla ve ek görevleri varsa onlarla yeni bir puan elde eder. O puanla kendi türüne göre boş kadrolara müdür yardımcılığı için tercih yapar.

• Abi yuh artık ya! Cidden haber izlemek mental sağlığıma zarar getiriyor artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydarballioglu -- 14 Ağustos 2024; 15:45:6 >
  • Gücü eline geçiren siyasal islamcı çok tehlikelidir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yuhh başı açık bacılarımızın zulüm gördüğü okullara alınmadığı dönem

• Bu yayınları okumayın oda tv, sozcu, cumhuriyet, yenicag

Bu kanalları izlemeyin, halk tv, tele 1, ulusal kanal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 14 Ağustos 2024; 19:42:26 >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Doğru söylüyorsunuz hocam. Bu saydıklarınız taraflı yayın yapıyor. En iyisi A Haber, Akit Tv, Yenişafak, Sabah gibi mecraları takip etmek!

• Yarın birgün sokakta giyenede karışacak.
    Sonra gelsin hüriler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 14 Ağustos 2024; 19:56:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaan1840 kullanıcısına yanıt

O mecralari da takip etmeyin Turkiye'de tarafsiz yayin yapan kurulus yok...

• Laiklik elden gidiyor

• Zaten öyle insanlar olarak imam hatip liselerine çoluğumuzu çocuğumuzu göndermiyoruz.Gönderenler düşünsün.

• Aynı okul müdürü başı açık müdür yardımcısının atandığını öğrenince çıldırmış. Kapısını baltayla kırıp odasındaki eşyaları dışarı atmış.

• @kerimcem Bu adamı savunmuştun konu açıldığı zaman. Şimdiki savunman nedir?

• Herif tam klasik siyasal islamcı, kendilerinden olmayanı dışlamayı bırakın daha da ötesine geçebilecek kapasitede kafa yapısına sahip belli ki.

Biri yazmış, siyasal islamcılar gücü eline geçirince tehlikelidir diye, bunlar gücü eline geçirmeden de tehlikelidir. Boşuna Cumhuriyet ve Laiklik yok, boşuna bunlarda bu düşman değiller.

• İçinde nasıl sapık bir zihniyet varsa adamın, dışarıya yansıttığı tam tersi oluyor.

• captain_turkiye kullanıcısına yanıt

Orası dini bir okul düz lise değil, abd rahibe okuluna mayoyla gireceğinimi sanıyorsun her heryerin kuralı adabı ayrı askeri okullar dahil.

başı açık müdür yardımcısının olması bile bana absürt geldi bana olayı anlamadım zaten karışık.

kapsını kırdıysa ayılık yapmış ne olursa olsun icabına bakılsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Eylül 2024; 1:7:51 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

Olayı anladın ama işine gelmediği için anlamamazlıktan geliyorsun hala. Sana o zamanda söyledim, buna "dini okul, normal" diyorsan diğer okullarda da başı kapalı öğrenci ve öğretmen olmamasına da "normal, isteyen dini okula gitsin" diyebilmen lazım. Bunu diyemediğin sürece klasik siyasi islamcı savunması yapıyor olacaksın.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.