Şimdi Ara

Başıl sabit durmuyor :) Hangi 8600gt?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kusura bakmayın. kararımı verdim 8600gt fakat hangisini alayım? bütce 100ytl civarında çok fazla edit yaptım ama konu kirliliği olmasın diye kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtraOrdinary -- 9 Temmuz 2008; 20:18:25 >

• Sanırım bütçeniz kısıtlı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

Sanırım bütçeniz kısıtlı?
    idare ettirir sizi hocam.arkadasında dediği gibi kısıtlı bir bütceniz varsa uygun bir ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beostar

idare ettirir sizi hocam.arkadasında dediği gibi kısıtlı bir bütceniz varsa uygun bir ürün.

Alıntıları Göster
    beklentiler neler? yoksa kart giriş seviye neler yapıp yapamayacağı belli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark alien

beklentiler neler? yoksa kart giriş seviye neler yapıp yapamayacağı belli.

Alıntıları Göster
    bütce kısıtlı ise ideal bir kart ama imkanınız varsa biraz daha yukseltseniz daha iyi olur hiç olmazsa su aralar fiyatı oldukca düşen 3850 alabilirsiniz.ama arttıramam derseniz bu kartta sizi idare eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drift_Kinq

bütce kısıtlı ise ideal bir kart ama imkanınız varsa biraz daha yukseltseniz daha iyi olur hiç olmazsa su aralar fiyatı oldukca düşen 3850 alabilirsiniz.ama arttıramam derseniz bu kartta sizi idare eder

Alıntıları Göster
    o karta 1 gb olmasına ne gerek varsa 256 mb yeter o karta bence almayın hocam daha düzgün bişey almayı deneyın sız verebılcegınız parayı söyleyın ben sıze farklı bı kart buluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: iktyas

o karta 1 gb olmasına ne gerek varsa 256 mb yeter o karta bence almayın hocam daha düzgün bişey almayı deneyın sız verebılcegınız parayı söyleyın ben sıze farklı bı kart buluruz

Alıntıları Göster
    aga x1550 demişsin 3650 resmi koymuşsun. hangisini alacaksın x1550 alacaksan aman ha uzak dur oyun oynamicaksan neyse ama oynicam diyosan o kart idare etmez 3650 alacaksan eyvallah idare eder b kart ama bütceni zorlamayıda düşün gecube ün 180ytl ye özel soğutuculu 3850 si var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DcD-Semih

aga x1550 demişsin 3650 resmi koymuşsun. hangisini alacaksın x1550 alacaksan aman ha uzak dur oyun oynamicaksan neyse ama oynicam diyosan o kart idare etmez 3650 alacaksan eyvallah idare eder b kart ama bütceni zorlamayıda düşün gecube ün 180ytl ye özel soğutuculu 3850 si var.

Alıntıları Göster
    115+ kdv ye gecube var. onu alamaz iseniz onun yerine ati 3650 alınabilir.almayı dusundugunuz karta ne kadar vermeyi planlıyorsunuz?belki alternatif sunabiliriz:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Palatine

115+ kdv ye gecube var. onu alamaz iseniz onun yerine ati 3650 alınabilir.almayı dusundugunuz karta ne kadar vermeyi planlıyorsunuz?belki alternatif sunabiliriz:)

Alıntıları Göster
    bugün gelirken baktım kartlara 8500GS modeli 85 ytl
    Bütçem 85-90 ytl olabilir en fazla tavsiyeleri değerlendireyim yarın almaya gidicem kartı.
    Kartla oyun oynamak istiyorum en yüksek seviyede oynatmasına gerek yok orta seviye yeterli.
    sisteminde 1gb ram ve 1.8 dual core işlemci var. Tavsiyeler geirse çok sevinirim teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ExtraOrdinary

bugün gelirken baktım kartlara 8500GS modeli 85 ytl
    Bütçem 85-90 ytl olabilir en fazla tavsiyeleri değerlendireyim yarın almaya gidicem kartı.
    Kartla oyun oynamak istiyorum en yüksek seviyede oynatmasına gerek yok orta seviye yeterli.
    sisteminde 1gb ram ve 1.8 dual core işlemci var. Tavsiyeler geirse çok sevinirim teşekkürler

Alıntıları Göster
    Güncel
  • quote:

Güncel

Alıntıları Göster
    bu ekran kartıyla cok ıyı oynayamazsın butceyı bıraz daha artırırsan cok guzel olcak en azında ddr3 olsun ekran kartın 2.el bolumunde satanlar cıakr 2.el dusunursen bak derım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OGUZ KAGAN -- 9 Temmuz 2008; 19:44:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OGUZ KAGAN

bu ekran kartıyla cok ıyı oynayamazsın butceyı bıraz daha artırırsan cok guzel olcak en azında ddr3 olsun ekran kartın 2.el bolumunde satanlar cıakr 2.el dusunursen bak derım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: OGUZ KAGAN

2. el düsünmüyorum fakat ati 3650 kartı hakkında çok iyi duyumlar aldım ama fiyatı tam olarak öğrenemedm 105 ytl civarında sanırıl bilgisi olan varmı?

• quote:

quote:

2. el düsünmüyorum fakat ati 3650 kartı hakkında çok iyi duyumlar aldım ama fiyatı tam olarak öğrenemedm 105 ytl civarında sanırıl bilgisi olan varmı?

Alıntıları Göster
    Güncel. Başlık değişti.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32526

zotac 8600gt var:) axess e 5 taksit ve pesin fiyatı 94,81 YTL.bi degerlendir istersen:)

• quote:

zotac 8600gt var:) axess e 5 taksit ve pesin fiyatı 94,81 YTL.bi degerlendir istersen:)

Alıntıları Göster
    5 para etmez onu kart diye pcye koyma bence bitane 8600gt al enazından

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Draconic

İyi bi kart gibi daha önce duymuştum. peki ati 3650 ile karşılaştırsak hangisini tercih edersiniz?

@iktyas
    Kartı kullandınızmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtraOrdinary -- 9 Temmuz 2008; 20:12:16 >

• quote:

Alıntıları Göster
    8500 gs diye bir kart yok
    8500 gt'ye 90 ytl verirseniz yazık olur. O kartın ederi 70 ytl falan anca olur :)

bunu alın.
    http://www.tekmarshop.com/urunDetay.asp?urunID=104445&gID=417&menuID=4

palit 8600 gt super 512mb ddr3

• 8600 gt sonıc bulabılırsen al ddr3 olanını eger bulamazsan 3650 yı tercıh et
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-Webb

8600 gt sonıc bulabılırsen al ddr3 olanını eger bulamazsan 3650 yı tercıh et
    hocam aklın yolu bir.ati kullanıcısı olarak bu segmentte nvidia tavsiye ediyorum.8600gt serisinden hangisini alsanız olur.sahsi kanaatim 8600gt 3650 den iyidir.bence 3650 mi 8600gt mi degil,hangi 8600gt diye sormanızın vakti gelmistir:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Palatine -- 9 Temmuz 2008; 20:16:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-Webb

8600 gt sonıc bulabılırsen al ddr3 olanını eger bulamazsan 3650 yı tercıh et
    @Temren Güzel bi karta benziyor
    @webber Vatan bilgisayar ve gold pc'e bakıcam oralarda bulabilirim sanırım?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.