Şimdi Ara

Başıma gelen ibretlik olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün cs go almak için binbir yolu denedim annemin telefondan anca sorun çıkarttı en iyisi dedim kendi hattımdan yapayım -8 tl vardı hatta gittim 25 tl yükledim eve geldim bakiyem 15.97 ve -8 tl de eklenince 23.97 oluyor ve oyunun fiyatı 24 lira e sistem bu 3 kuruş için de aldırmaz oyunu kredi transfer denedim oda olmadı turkcelli olan bir yardımsever 1 tl yollasa çok makbule geçer sadece 1 tl lütfen !

• Sübhanallah ibretlik paylaşım kardeş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dont ibret
  • şimdi senin kafanda 2 tane soru işareti var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah alamazsın. Şarkı söyleyen, arkada annesi kızan çocuklar doldu oyunda. Git metin2 felan kaldıysa onlardan oyna
  • quote:

Orijinalden alıntı: ns.xombe

İnşallah alamazsın. Şarkı söyleyen, arkada annesi kızan çocuklar doldu oyunda. Git metin2 felan kaldıysa onlardan oyna

Bu kadar kibirli ve önyargılı arkadaşların bedduası tutmaz bence
  • quote:

İnşallah alamazsın. Şarkı söyleyen, arkada annesi kızan çocuklar doldu oyunda. Git metin2 felan kaldıysa onlardan oyna

Haklısınız oyuna bi girdim 8-9 yaşlarındaki bi çocuk tahmini ipince bi sesle 'to the B' filan diyo neyse dedim geçtim ruslar sacmalamaya başladılar sinirlendim voipi kapattim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • -8 sayılmaz lirayla alırken. kabul etmez yine de

• quote:

Orijinalden alıntı: .Undomiel.

şimdi senin kafanda 2 tane soru işareti var

Bir , Global Offensive nedir , İki , nasıl alınır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONICMAN

quote:

Haklısınız oyuna bi girdim 8-9 yaşlarındaki bi çocuk tahmini ipince bi sesle 'to the B' filan diyo neyse dedim geçtim ruslar sacmalamaya başladılar sinirlendim voipi kapattim

Sorma hiç onları. bi ey bide paso help mi help mii. Arada tv sesleri annesinin sesleri pf
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.