Şimdi Ara

BAŞIMDAN GEÇMİŞ BİR OLAY (CİDDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okullar başlamış Üniversitenin ilk günüydü ilk ders başlamadan sınıftaki kişilerle tanışmaya başladım arkadaş olduk
    ve arkadaşlarla tanışırken aralarından bir kız bana doğru yürürken Ayağı sıraya takılıp düştü ve hemen 4 masa
    öteden zıplayarak düşen kıza yardım ettim daha sonra telefon numarasını istedim ve o kızla daha yakın olmaya
    başladım. 3-4 gün geçtikten sonra sevgili olmaya ve çıkmaya başladık. birinci dönem çok çabuk geçmişti .
    İkinci dönem başladı ve sınıfımıza yeni bir çocuk geldi ve sevgilime laf attı bende onu kenara çektim dedim
    “ki okul çıkışına gel dedim seni okulun arka taraftaki yıkık kulübenin orda bekleyeceğimi dedim” Kulübenin
    orda sevgilimle beklerken çocuğun yanında 10 tane adam la beraber geldiğini gördüm. 1-2 dakika konuştuktan
    sonra kavga oldu ve 10 tane çocuğu tek başıma sevgilim izlerken dövdüm ve kız arkadaşım benden etkilenip
    kulübenin arkasında yiyiştik ve beraber olduk. Ertesi gün sevgilim okula geldi ve çok yorgundu ilişkimiz de
    çok uzun zaman oldu ve bir buçuk ay sonra sevgilimin hamile olduğunu öğrendim ne yapacağımı şaşırdım ve
    okul bittikten sonra zorla evlendik. Sekiz ay sonra bebek doğdu ama bir sorun vardı bebeğin 3 gözü 2 burnu
    1 ağzı 2 kulağı ve 4 tane bacağı vardı ne yapacağımı bilmiyordum ve bebeği hemen alıp banyoya götürdüm
    bebeğin kafasını klozetin içine sokup sifonu çekip boğmaya çalıştım ondan sonra 37 yerinden bıçaklayarak siyah
    battal boy çöp poşetine koydum gece on iki sularıydı hemen çöp poşetini arabama koydum ve boklu dereye gittim
    arabadan çöp poşetini alıp dereye doğru savurduktan sonra hemen hastaneye gittim ve karımı hastaneden çıkardım
    ve evimize gitmiştik. Ertesi gün o yaratıktan kurtuldum diye sevinirken haberlerde son dakika haberi olarak gördüm
    ve ertesi gün belediyede çalışan görevliler bebeği getirdiler. Bende görevlilere sordum bebeğin benim olduğu nasıl
    öğrendiniz dedim onlarda dedi ki yaratığın kolunda olan kimlikten dediler. Hayatımın sonuna kadar kurtulmaya çalıştım.

AU

• Paragrafin icinde bi yerde yaratik gordum

Yemezlerrr

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek DHli bu kadar uzun hikayeleri okumaya her zaman en sondan başlar
  • Zamanınızı boşa harcamayın.

quote:

bebeğin 3 gözü 2 burnu
    1 ağzı 2 kulağı ve 4 tane bacağı vardı ne yapacağımı bilmiyordum ve bebeği hemen alıp banyoya götürdüm
    bebeğin kafasını klozetin içine sokup sifonu çekip boğmaya çalıştım ondan sonra 37 yerinden bıçaklayarak siyah
    battal boy çöp poşetine koydum gece on iki sularıydı hemen çöp poşetini arabama koydum ve boklu dereye gittim
  • Okumayın ahtapot bebek
  • Ulan harbi harbi yarisina kadar okudum ha. :/

• 37 yer ve bicak gordum assagi kaydirirken

OKUMAYİN

• zebani yok diye okudum fakat adamin kendisi zebani olmus csb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 3 Nisan 2015; 15:58:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas*

Zamanınızı boşa harcamayın.

quote:

bebeğin 3 gözü 2 burnu

Eyvallah +1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Gerçek DHli bu kadar uzun hikayeleri okumaya her zaman en sondan başlar

Bastan okusan da hemen anlasiliyo

• Bune la böyle gerilim filmi gibi asdfghjklşi

• okumayın bebeğin 70 pipisivarmış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.