Şimdi Ara

Başında Folikülit (kıl kökü iltihabı) olanlar - YAĞ Kaynaklı -Güncel (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.715
Cevap
58
Favori
488.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimki acayip bi hal aldı 2 kez şırınga ile 2 kez kesilerek operasyon yapıldı. geçmiyor. her geçen gün saç dökmeye devam ediyo büyüyo. bugün bi doktora daha gittim. plastik cerrahi ameliyatı gerek dedi. hastalıklı deriyi ve içine komple alıcaklarını söyledi. çarşambaya kartal egitim araştırmaya randevu aldım örnek alınıp patolojiye yollanmasını araştırılmasını ona göre tedavi uygulanmasını rica edicem. sarımsak yutuyorum. sabahları aç karnına zerdeçal ekstratı içiyorum.

insanlar dalga geçmeye başladı kafanı kim yardı-fermuar yaptır öyle daha rahat boşaltırsın içini vs vs hergün isyan hergün stres lanet olsun yakında evlenicem ne kız arkadaşımla görüşesim var ne insan içine çıkasım... zaten saçlarım dökük şimdi kafamın arkasına bu illet musallat oldu. bu halde nasıl çıkıcam nişana nikaha yıkık haldeyim. kusura bakmayın içimi döktüm konuya :(

• Herkese merhaba ve geçmiş olsun. Yukarda arkadaşımızın biriside yazmış bağışıklık sistemimiz zayıf olduğundan normalde her insan derisinde bulunan bakteri türü bu hastalığa neden oluyor. Bağışıklık sistemini güçlendirdiğinizde bu durumdan kurtulacaksınız inşAllah. Şunada %99 eminim folikülit olanların hemen hemen hepsinin uyku düzeni bozuk. Herkes gece 11'den önce uyumuyor ve herkesin stresi max seviyede. İlk önce bu durumu düzeltmeye başlayın benden tavsiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurowision

Herkese merhaba ve geçmiş olsun. Yukarda arkadaşımızın biriside yazmış bağışıklık sistemimiz zayıf olduğundan normalde her insan derisinde bulunan bakteri türü bu hastalığa neden oluyor. Bağışıklık sistemini güçlendirdiğinizde bu durumdan kurtulacaksınız inşAllah. Şunada %99 eminim folikülit olanların hemen hemen hepsinin uyku düzeni bozuk. Herkes gece 11'den önce uyumuyor ve herkesin stresi max seviyede. İlk önce bu durumu düzeltmeye başlayın benden tavsiye.

Teşekkürler alakaniz icin. Tavsiyenize uyacagim.bağışıklık guclendirici besinler ve takviyelere basvuracagim.
    evet muthis stresli ve sinirliyim. Uyku duzeni desen hak getire.. Vardiyali çalışıyorum.

Özel hast. Gen. Cerrah biz bise yapamayiz plastik cerrahi o bölgeyi komple ciltle beraber kesip almali dedi. Bu yöntem hic icime sinmedi.
    kartal arastirmaya randevu aldim. Bakalim gelismeleri yazacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emdidi -- 3 Mart 2015; 11:10:40 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emdidi -- 3 Mart 2015; 11:11:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

Arkadaşlar merhaba, konuyu görünce çözüm bulacağım diye sevindim. Bazı arkadaşların tedavisi olumlu gitmiş bazılarının hala devam ediyor. Herkese Allah şifa versin.

Ben 22 yaşındayım yaklaşık 6-7 senedir bu hastalığı çekiyorum. Doktora sürekli gittim vermediği ilaç, şampuan, krem vs kalmadı. Her yolu denedim başarılı olmadı. Öncelikle çıkış sebebi stres'ten kaynaklanıyor. Sıcak havada daha fazla yaygınlaştığı görülebilir. Bunu ben söylemiyorum doktor söylüyor. Kimi zaman kaşıntı yapıyor ki benim elim sürekli kafamda. Kabuklaşmış bir şekilde, bazılarıda sivilce halinde duruyor. İçinden su, iltihap, kan çıkıyor. Her duştan sonra kendini yeniliyor ve hiç ilerleme kaydedemiyorum.

Öncelikle benim tavsiyem vücutta bir sivilce problemi yaşıyorsanız aşağıdaki sabunu ve kremleri tavsiye ediyorum.

http://www.eczane.com.tr/images/products/00/26/30/2630_buyuk.jpg

vehttp://2.bp.blogspot.com/-hGRtPvtjq5g/T-iSUyGFcHI/AAAAAAAABgo/CiVTNpUFGCw/s1600/DSC00814.JPG

vehttp://www.suslusozluk.net/gorseller/7673_770_1397725956_5691d1.jpg

Bunlar sivilce için kesin çözümdür kendim kullandım. Çok kısa sürede geçiriyor. Yalnız sivilce kafadaysa geçirmiyor çok ilginçtir.

Bunların haricinde stresten saçlarım döküldü ufak ufak yerler bulaşıcı değilmiş tam olarak saçkıranmı onuda bilmiyorum. Daha önce doktor sabah akşam düzeyinde içinde alkol bulunan bir ilaç vermişti karışım onu kullanmıştım 1 aya kalmadan saç çıkarmıştı. Ve bugün yine aldım yine dökülen yer var ufak.

Kendi problemime gelirsek doktor saç dökülmesini ve vücuttaki tüm sivilceleri çözmüştü ama bu kıl kökü iltihabını çözememişti. davudiskender'in dediklerini yapacağım umarım kurtuluruz bu illetten. Herkese acil şifalar diliyorum. Saygılar.

Merhaba uyku düzeniniz nasıl acaba? Ve ilk olarak nasıl başladı bu hastalık sizde? Ne sebep oldu biliyormusunuz? Birde bende çok saç kaybı yaşadım nasıl durdu saç dökülmeniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mymaxmy -- 1 Mart 2015; 13:07:50 >

• Uyku düzenim berbat. Geceleri uyuyamadığım gibi sabahları uykum geliyor. Hastalık stres'ten kaynaklanıyormuş doktor öyle dedi. Cildimiz çok hassas olduğu için olumsuz en ufak şeyde vücut ters tepki veriyor. Kafamızı hiçbir şey ile meşgul etmememiz gerek. İşe, Okula, Kıza, Askerliğe vs bunun gibi şeylere çok takılmamamız gerekiyor. Doktor kafanı boşaltmadığın sürece hastalık geçmez dedi. Kısa zamanda Psikiyatriye görün dedi.

Ayrıca cerrahpaşa veya çapa yolun düşerse kesme işlemiyle veya iğne yapıyolarmış saç köküne geçiriyormuş. Ben tabiki biraz korktum gider miyim bilmiyorum.

Şu anda 1 krem, 2 karışım, 1 de sıvı sabun kullanıyorum doktorun önerdiği.

Medobiotin + Zinco haplarının çok etkisi var saç çıkmasına isterseniz araştırabilirsiniz. Bendeki 2 karışımıda dökülen yere pamukla sürüyorum saçlar yeniden çıkmaya başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

Uyku düzenim berbat. Geceleri uyuyamadığım gibi sabahları uykum geliyor. Hastalık stres'ten kaynaklanıyormuş doktor öyle dedi. Cildimiz çok hassas olduğu için olumsuz en ufak şeyde vücut ters tepki veriyor. Kafamızı hiçbir şey ile meşgul etmememiz gerek. İşe, Okula, Kıza, Askerliğe vs bunun gibi şeylere çok takılmamamız gerekiyor. Doktor kafanı boşaltmadığın sürece hastalık geçmez dedi. Kısa zamanda Psikiyatriye görün dedi.

Ayrıca cerrahpaşa veya çapa yolun düşerse kesme işlemiyle veya iğne yapıyolarmış saç köküne geçiriyormuş. Ben tabiki biraz korktum gider miyim bilmiyorum.

Şu anda 1 krem, 2 karışım, 1 de sıvı sabun kullanıyorum doktorun önerdiği.

Medobiotin + Zinco haplarının çok etkisi var saç çıkmasına isterseniz araştırabilirsiniz. Bendeki 2 karışımıda dökülen yere pamukla sürüyorum saçlar yeniden çıkmaya başladı.

Cevap için teşekkür ederim. Kilit noktalardan birisi uyku düzeni en geç gece 11'de uymalısın. Sabah saat 7-8 gibide kalkmak zorundasın. Evet stres çok önemli bi faktör bağışıklık sistemini zayıflatıyor bu da vücudun bakterileri tamamen uzaklaştıramamasına dolayısıyla folikülite neden oluyor. Benim saçlarımda beyaz sayısıda çok arttı. Boyamaktan başka şansım yok malesef. Zinco bi dönem kullandım ama pek etki göstermedi. Medobiotin hiç denemedim. 2 karışım dediğiniz nedir acaba? bende öyle dıştan uygulamalı saç çıkaran birşey istiyorum.

• Arkadaşlar merhaba ;

burun kenarım ve cevremde beyaz iltihaplı sivilceler cıkıyor , bi kaç doktor gezdim bir tanesi burnumun içinin normalden daha kırmızı olduğu için herkeste olan bi bakteri bende daha etkin oluyormuş ve buna sebep veriyormuş , neyse başlarda fazla coşmayan bu durum ilaç kullandıkça dahada çoğaldı coresatin fln etki etmedi bende , sonra bugünlerde gittiğim doktora soylediğimde o daha da artırır dediği advantan kullandım zor durumlarda 3 gün . Tetradox içince hemen gidiyorlar ama sonuçta antibiyotik , floramızda ölüyor , son gittiğim doktorda bu durumun kıl kökü iltihabı oldugunu duydum önceden tam adını bilmiyordum. Araştırmaya başlayınca bu konu geldi karşıma , 4 gündür activex + cleosin kullanıyorum ve burun içime pomad + deniz suyu kullanıyorum . Mükemmel derecede ilerleme kaydettim , ilk activexi kullandıgım anda beyaz iltihaplar aktı gitti , burun çevremi baya düzenledi . Bu paylaştığınız yönteme devam edeceğim bi müddet çünkü başarı sagladım ilk defa bu konuda çok mutluyum , konuyu açan , yorum yapan , bu teknikleri veren arkadaşa teşekkür ederim , ALLAH razı olsun . Soğan+ karabaş kürüne şimdilik başlamayacağım ilerleyen zamanlarda düşünüyorum. Teşekkürler

• Hocam şimdi baktımda reçeteye Alkol yazıyor sadece sabah ve akşam. Bunu sadece eski eczaneler yapıyormuş. Ayrıca dökülen yerden saçlar iyice çıkmaya başladı.

İstanbulda yaşıyorsanız doktora yönlendirebilirim.
  • Arkadaşlar 7 yıl oldu her şeyi denedim. Yukarıda yazılanları alaşağı edin. Saçı kazıtın ya da 1 2 numaraya vurun. 3 4 gün sabah akşam kafanın her yerine yedirmek suretiyle (şırıngayla çekmenizi tavsiye ederim) cleosin t sürün daha sonra 2 3 gün karbonatla limonu sıkıp (3 4 çay kaşığı limon suyu) kaya tuzu karıştırıp (iyotlu sofra tuzu olmaz) akşam yatmadan önce kafanıza yedirin sabah yıkayın. Bu işlemler esnasında saçınızı yıkarken dettol ya da protex vb. sabunlar kullanın. Bu işlemler bittikten sonra şampuana elveda edin saçınızı tuz ve karbonatla (pet şişeyi kesin içine koyun göz kararı ile) yıkayın 1 hafta içinde gözle görülür değişiklik 1 ayın sonunda yeni doğmuş bebek gibi olacaksınız .
    tarafımdan denenmiş olup bu illetten kurtuldum. Kafanızda kızarıklık falan oluşması muhtemel olabilir ama geçicidir. Ayrıca kimi ciltlere yaramayabilir bilemem ama ben de tuttu. Saçım aşırı yağlı bu arada benim sizde nasıl bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emdidi -- 20 Mart 2015; 0:10:56 >

• Ayrıca karbonatlı suyu 1 ay için nette araştırın nasıl yapcğnızı bulursnz
  • .:: Death ::. kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi doktoru tavsiye ediyorsunuz?
  • lanseloth kullanıcısına yanıt
    PM attım hocam
  • .:: Death ::. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
  • lanseloth kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
  • Arkadaşlar herkese geçmiş olsun. Ben de 4 yıldır çekiyorum bu hastalığı. Acaba bir whatsapp grubu mail grubu vs mümkün mü? Deneyimlerimizi daha net anlatabileceğimiz fotoğraflarla destekleyebileceğimiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eraera3434 -- 19 Mayıs 2015; 18:26:03 >
  • ilk mesaj güncellendi.
  • Eraera3434 E kullanıcısına yanıt
    Aynen whatsapp grubu daha iyi olur bu şekilde fotoğraf falan daha rahat ve daha hızlı çözüme gidilebilir

• Arkadaşlar selam, buraya sizlere yardımcı olabilmek için kayıt oldum. Öncelikle İnek sütü içeren ürünleri ve yumurtayı yaklaşık bir hafta tüketmeyin fark varmı bakın. Boşuna antibiyotik kullanmayın. Sabah yani günün başında asla mast. Yapmayın, Akşam ve gece sorun yok. Kırmızı renkli sebze ve baharatlardan uzak durun. şampuan olarak revox at kuyrugu şampuanı kullanın, iki şampuanlama yapın ikincisinde 60-70 saniye başınızda bekletin. Kepek ve mantar şampuanlarından uzak durun.Ilık suyla yıkanın. Gece uyurken ağızdan salyanız yastığınıza akıyorsa uyumadan yarım saat önce yarım bardak suya yarım limon sıkıp için...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.