< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Başında Folikülit (kıl kökü iltihabı) olanlar - YAĞ Kaynaklı -Güncel (68. sayfa)
-
-
Arkadaşlar sabah uyanıncs hiç birşey yiyip içmeden ağzına 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı alıp gargara yapın 10-20 dakika kesinlikle bunu yutmayın en son tükürün.
Sonra çay kaşığı ile dilinizi arkadan öne temizleyin en son suyla çalkalayın.
Kıl dibi iltihabına faydası oluyor mu bende bayağı oluyor ? Yorumlarda bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
biz hastalık hastası inşalarız ağa bunu anladım seboreik ve kıl kökü iltihabı cidden var ama fazla kafaya takıyoruz bunları laf olsun diye yazmıyorum. Sırtta sivilceler var hemen internete bakiyorum , lan gözümdede bozukluk var hemen başka şeye bakıyorum. kendimizi o kadar çok dinliyoruz ki anksiyete bozukluğu başlıyor onun belirtileri hadi bakalım tekrar internet. Seboreik ,kol kökü iltihabı otoimmun sistemin sağlıklı hücreleri tehdit olarak algılaması sonucu olan bir şey bunu okudum sonra otoimmun hastalıklara baktim zaten belirtilere baktıkça ee bende de var ee bendede var demeye başlıyorsun. Anlayacağınız kafaya taktıkda daha beter olunuyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: eskskrsmdogr
biz hastalık hastası inşalarız ağa bunu anladım seboreik ve kıl kökü iltihabı cidden var ama fazla kafaya takıyoruz bunları laf olsun diye yazmıyorum. Sırtta sivilceler var hemen internete bakiyorum , lan gözümdede bozukluk var hemen başka şeye bakıyorum. kendimizi o kadar çok dinliyoruz ki anksiyete bozukluğu başlıyor onun belirtileri hadi bakalım tekrar internet. Seboreik ,kol kökü iltihabı otoimmun sistemin sağlıklı hücreleri tehdit olarak algılaması sonucu olan bir şey bunu okudum sonra otoimmun hastalıklara baktim zaten belirtilere baktıkça ee bende de var ee bendede var demeye başlıyorsun. Anlayacağınız kafaya taktıkda daha beter olunuyor.Hocam hayatı çekilmez kılıyor bu hastalık kafada sürekli yara var sonuçta ağrısı acısı olmasa bu kadar çok etkilemez bizide
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
öyle tabi hocam öyle hayata insan mutlulukla bakamıyor belki tedavimiz psikiyatridedir -
quote:
öyle tabi hocam öyle hayata insan mutlulukla bakamıyor belki tedavimiz psikiyatridedirBenimki %100 beslenme ile alakalıda beslenmemi düzelttim komple geçmesini umut ediyorum
hadi bakalım inşallah haber ver geçerse bide o yolu deneyelim -
quote:
hadi bakalım inşallah haber ver geçerse bide o yolu deneyelimBen küçükken çok antibiyotik kullandım boğaz enfeksiyondan dolayı birde turşu peynir yeşillik yemezdim ondan oldu
Sizin nasıldı küçükken ilaç kullanımınız yada beslenmemiz
Bende okb ve anksiyete var. Bunlar ne zaman artsa kıl kökü iltihabı ve seboreik dermatit de artıyor. Eğer ki bunlar yüzünden değil de besinlerden oluyorsa o besinlerden biri kesinlikle ekmek. Seboreik değil ama bu kök iltihabında ekmeğin zararlı olduğunu düşünüyorum. Belki tek sorumlusu o değil ama tetikliyor. Önceden ekmek yiyordum sonra diyet nedeniyle ara vermiştim ama şimdi tekrar yiyorum. Bu 3 dönem içinde sadece yemediğim zamanlar çok rahattım. Ekmeğe geri dönmemle birlikte artış oldu. Ekmek yememek tedavi değil ama rahatlatıcı çözüm olabilir. Çok ekmek yiyorsanız 3-5 ay bırakıp kendinizi gözlemleyin derim. Ekmekler erken bayatlamasın ve içi pamuk gibi olsun diye içine kattıkları şeyler bize böyle zarar veriyor olabilir. Ekmeğin zararları konusunda canan karatay hocanın videolarını izleyebilirsiniz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çörekotu yağını deneyen fayda gören oldu mu hiç arkadaşlar? Denemek için 20 ml lik küçük boy aldım bakalım. Deneyeceğim bir süre sabah akşam aç karnına içmeyi.
Arkadaşlar merhaba bende bu kıl kökü iltihabını 3 senedir cekiyorum denemedim kullanmadığım ürün kalmadı doktorada gittim işe yaramadı tek iyi gelen uygulayabilceginiz ısırgan otunun suyu tek bende o iyi geliyor birde birşeyle karşılaştım berbere gidince ertesi gün acayip çoğalıp birdaki berabere kadar anca bitiodu bu pandemi süreci başlayınca berberler kapalı olunca tıraş makinesi alıp evde olmaya başladım ve %85 oranında bi azalma cıkmama oldu ve berberlerdeki tıraş makineleri temizlenmedigi icin temizlesede illaki bakterilerin kaldığı icin yine çıkıyordu tavsiyem kendi tıraşınızı olabiliyorsanız tıraşınızı kendiniz yapın farkı göreceksiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dutch van der Linde
Çörekotu yağını deneyen fayda gören oldu mu hiç arkadaşlar? Denemek için 20 ml lik küçük boy aldım bakalım. Deneyeceğim bir süre sabah akşam aç karnına içmeyi.denemedim ben
-
Dört gündür kullanıyorum sabah akşam bakalım daha bir numarasını göremedim henüz. Bir iki hafta düzenli kullanayım yazarım hatrı sayılır bir fayda sağlar ise.
Aynen ısırgan otu bana da çok iyi geliyor. Berber konusuna da katılıyorum. En iyisi makine alıp evde traş olmak. Sürekli traş olmak da zarar verir. En iyisi çok kısaltıp aylarca dokunmamak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet ben kısa seviyorum 1 numaraya vuruyorum düşünün belli olmuo cıkmıo bile kendi berberim oldum ustalaştım bile kendi tıraş makineniz olursa yapamam evde diyip berbere’de götürebilirsiniz makinenizi makasınızı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krunnaz -- 15 Aralık 2020; 1:13:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: krunnaz
Arkadaşlar merhaba bende bu kıl kökü iltihabını 3 senedir cekiyorum denemedim kullanmadığım ürün kalmadı doktorada gittim işe yaramadı tek iyi gelen uygulayabilceginiz ısırgan otunun suyu tek bende o iyi geliyor birde birşeyle karşılaştım berbere gidince ertesi gün acayip çoğalıp birdaki berabere kadar anca bitiodu bu pandemi süreci başlayınca berberler kapalı olunca tıraş makinesi alıp evde olmaya başladım ve %85 oranında bi azalma cıkmama oldu ve berberlerdeki tıraş makineleri temizlenmedigi icin temizlesede illaki bakterilerin kaldığı icin yine çıkıyordu tavsiyem kendi tıraşınızı olabiliyorsanız tıraşınızı kendiniz yapın farkı göreceksiniz.Isırgan otunu nasıl kullanacağız tarifini yazarsanız toplar yaparım
quote:
Orijinalden alıntı: reodentreomantikBir süre sonra o şampuanda bağışıklık geliştirecek hocam
Gluteni ve tüm paketli işlenmiş gıdaları artı olarak şeker kesin hepsi geçer.
Ekmek poğaça simit kek pasta börek çörek markette ki tüm paketli gıdalar gofret çikolata
Hazır süt Nescafe kola Fanta ice tea soğuk kahve vs
Tüm bunları kesin 1 haftaya kafanızda azalarak biter.
Sıkıntımız GEÇİRGEN BAĞIRSAK SENDROMU(LEAKLY GUT) internette araştırın tedavi yöntemleri de var.
Alıntıları GösterBu bahsettiklerinizin tamamını kestim 15 kilo verdim yine devam ediyor.Gluteni kesince çok rahatlıyorsunuz hatta biraz azalır gibi oluyor ama bu hastalığa bir faydası yok uzun dönemde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zultaranBu bahsettiklerinizin tamamını kestim 15 kilo verdim yine devam ediyor.Gluteni kesince çok rahatlıyorsunuz hatta biraz azalır gibi oluyor ama bu hastalığa bir faydası yok uzun dönemde.
Alıntıları GösterGluteni kestiğiniz süreçte karaciğerin detoks kapasitesini arttıran antioksidan yiyecekler tüketmeniz lazım.
Limon maydanoz kırmızı lahana bol sebze.
Kemik suyu mutlaka içmeniz gerekli.
Tabi kolesterol veyahut başka sağlık sorununuz varsa doktora danışmanızı tavsiye ederim
Bakın bunun sebebinin geçirgen bağırsak sendromu olması yüksek ihtimal. Google'da araştırırsanız bayağı bilgi mevcut. 2-3 ayda geçip düzelecek birşey değil malesef en az 1 yıl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reodentreomantik -- 21 Aralık 2020; 10:36:7 >
-
Merhaba 2008den beri kıl kökü iltihabi hastaligi olan biriyim.yurt ici ve yirtdisinda gitmedigim doktor kalmadi.arastirarak once abd sonra filipinler qatar ve hindistan olmak uzere 4 prof.doktora gorundum ama bitirici bi sonuc bulamadim hicbisekilde.ne kadar kafaya bitkileri sursek bu sadece gecici bir cozum oluyor.konu tras oldugumuz zaman kil köklerinin sert kalmasi ve cildi tetiklemesi.tabiki hijyen onemli kendi tras malzemenizi kullanmalisiniz ama en mantiklisi sacinizi uzatin ve sadece makasla kesin makine kullanmayin kesinlikle..antibiyotik ve roaccutane olmadan rahatlamak cok zor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X