Şimdi Ara

basit bir dijital cihaz yapılabilirmi (rcv)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acaba basit bir dijital recevier yapıla bilrimi yani şeması varmı ben rizede bir elektronıiçi tarafından yapılan cihaz gördüm bu kolay bir işmi herkese kolay gelsin

• Bu kadar basit değil bir şekilde toplama olmalı..
  • şeması sizde varmıdır acaba yada buna yakın bilgi
  • Şeması bende yok. Yapmaya niyetleniyormusun bilemiyorum ama yol yakınken dön derim astarı yüzünden pahallıya gelir bu iş hiç aklıma yatmadı.
  • Arkadasin sorusu benim de aklima su soruyu getirdi. PC ye kart olarak takilan uydu alicilari varmi?

Sifreleri falan dogrudan yazilimla cozen bir sey....
  • Eğer rizede oturuyorsan merkezdeysen beraber çalışabiliriz bu konu üzerinde bir zamanlar benimde böyle bir projem vardı yapmak istiyordum biraz araştırma yaptım ama ne bir döküman nede bir şema hiç birşey bulamadım vazcaydım
  • arkadaşım ben yapmaya çalışıyorum ama şeması yok ama yaptığim cihazın şifre çözme gibi özellikleri olmayacak sadece yayınları alacak ya rizedeüniversitede iken bir elektronikçi satıyordu kendi yapımı sadece şifresiz yayınları alıyor basit bir şey çokta ufaktı bide tarabzona sordum 89 milyonba cihaz varmış yapmaya değermi bilmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende şema var
    next-botech cihazlara ait hangisini istiyorsan var
    acrobat reader programın var olsun yeter
    ama yapacağını sanmıyorum
    eğer illada istiyorum diyorsan benimle msn de irtibata geç

isurek_2006@hotmail.com
  • analog rcv. tuneri ile yapılan ve sadece analog yayınları alabilen bir rcvr. dan bahsediyorsunuz. Bu kolay. ancak artık analog yayın kalmadı sanıyorum. Dijital olanlarında ise yazılım ve bir de I-Q demotülatör denilen devreler var ki bu da biraz kalınca bir iş. Ülkemizde bazı rcvr üreticileri var ve bunlardan birkaçını arkadaşımız belirtmiş zaten.
    http://forum.donanimhaber.com/m_4380146/tm.htm
    skystar2 diye bir PCI kart var ve yazılım ile bazı kanalların şifresini çözüyor diye biliyorum.
    Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.