Şimdi Ara

Basit bir PLC uygulaması lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana basit bi PLC uygulaması lazım, uygulamaya ait devre şeması ve plc yazılımı.
    Mesela trafik ışıklarının kontolü gibi basit uygulamalardan biri lazım bana, ne olursa olsun farketmez.Basit bi uygulama olması kafi. Elinde böyle bi örnek olan varsa, paylaşımı çok makbule geçer.

• PLC markası ve yazılımı ayrıca uygulama örneğinin ne olduğu önemlimi?Bunu isteme amacını yazarsan daha kapsamlı yardımcı olabileceğimiz kanaatindeyim.
  • Staj defterine eklemem gerekiyor. O nedenle basit bir uygulama olsun istiyorum çünkü daha PLC'yi okulda adam gibi almadık. Marka konusuna gelince Siemens olursa daha iyi olur. Malesef PLC yazılımından da pek anlamıyorum ama eğer sorunu doğru anladıysam ladder diyagramı olması iyi olur.
    Programın akış diyagramı da olursa güzel olur. (yani algoritması, şu olursa şu olcak şu olursa şu olcak şeklinde yazıyla gösterilen şekilde algoritma)
    Yani istediğim programın ne kadar basit olduğunu anlamışsındır

Çok az zamanım kaldığı için forumda istemek zorunda kaldım, dediğim gibi daha adam gibi öğretilmediği için de kendim yapamıyorum.
  • Yok mudur elinde böyle bi örnek olan?
  • Bi şey istediğimde üstelemeyi sevmem ama konunun üste gelmesi için yazıyorum bu msjı. Yardımcı olacak arkadaş warsa bir kaç saat içinde yardımı çok makbule geçecektir.
  • Sanırım burdakiler işini görür.

PLC
  • Teşekkürler arkadaşım, güzel örnekler var sitede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kusura bakma biraz geç yazabildim rica ederim. kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.