Şimdi Ara

Basit Bir Soru... YArdım Edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pes 5 i aralıktan beri oynuyorum, ekran kartı ayarları iyiydi ve hiç bir sorunum olmuyodu.. Şimdilerde oyuna giriyoeum 1 mac yaptıktan sonra grafik titremeye (kasmaya) başlıyor, monitör sorunu deil yalnız... Ekran Kartı ayarları eskisi gibi, değişmemiş ama hiç bir oyunu rahat oynanyamıyorum, görüntü acayip kasıyor... Virüs taraması yaptım temiz...
    İşlemci fanı çalışmıyordu, sorun ondan olabilir mi? Yada işlemci fanı devamlı mı, yoksa belirli sürelerde mi çaılışıyor? Çok fena görüntü ya hep kasıyor yardım edin nolur?

• quote:

Orjinalden alıntı: capox

Arkadaşlar pes 5 i aralıktan beri oynuyorum, ekran kartı ayarları iyiydi ve hiç bir sorunum olmuyodu.. Şimdilerde oyuna giriyoeum 1 mac yaptıktan sonra grafik titremeye (kasmaya) başlıyor, monitör sorunu deil yalnız... Ekran Kartı ayarları eskisi gibi, değişmemiş ama hiç bir oyunu rahat oynanyamıyorum, görüntü acayip kasıyor... Virüs taraması yaptım temiz...
    İşlemci fanı çalışmıyordu, sorun ondan olabilir mi? Yada işlemci fanı devamlı mı, yoksa belirli sürelerde mi çaılışıyor? Çok fena görüntü ya hep kasıyor yardım edin nolur?

Donanımın hakkında bilgi verirsen arkadaşlarla berbaber yardımcı olmaya çalışırız.
  • P4 2.4 Gh
    Ek.Kartı Ati Radeon 9550 256 mb
    Ram 512
  • Dostum öncelikle bildiğim kadarıyla cpu fanının her zaman çalışması gerekir bunu dikkate almalısın.Neden arada bir durduğunu araştırmalısın..

Bir de bu pes 5 oyunu yine bir arkadaşta buna benzer bir sorun yapmış cevabı da burada bir dene istersen...

"arkadaşım belgelerimdeki save klasörünün boyutuna bak 12 mb ı geçmişse bu sorun oluyor

save klasörünü boşalt.. "

MuSTy!!! den alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 26 Şubat 2006; 12:03:11 >
  • sağol arkadaşım da, save sadece 3 mb, fann olayını çözdüm yeni fan aldım,, artık çözümüm format herhalde napıcam bilmiyorum acaba diyorum direct x ten olabilir mi?
  • format herzaman son çare olarak iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.