Şimdi Ara

BASİT BİR TRAFİK SORUSU.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
20.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yolun yapısına göre değişir. Ben gidiş geliş yolsa sağa, duble yolun tek gidişi ise sola sinyal verirdim.
    Otoban bağlantılarında bu şekil çıkışlarda hep sola sinyal veririm, hızlanma şeridinden hızlanıp orta veya sol şeride geçene kadar da sol sinyalimi kapatmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

Mantıken sinyale gerek yok ordan çıkcağın zaten belli uçcak değiliz ya boşuna durmuyoruz orda

İlla sinyal yakılacaksa sola verilir çünkü uyarmak istediğin sürücü sağ taraftaki sinyali göremez dolayısıyla bir anlamı olmaz

iste turk mantigi
  • quote:

Orijinalden alıntı: qxN

Kafanızı kullanın azıcık abicim dalga mı geçiyosun :D

ne dalgası arkadaşım.görmüyormusun herkesin kafası karışmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: enderun67

quote:

Orijinalden alıntı: qxN

Kafanızı kullanın azıcık abicim dalga mı geçiyosun :D

ne dalgası arkadaşım.görmüyormusun herkesin kafası karışmış

Arkadaşım orda dönülcek başka yer yok zaten , yola çıkmaktan başka çaren yok , ve uyarı anlamında , ben yola çıkıyorum anlamında sol siynal vermen gerekir yoldakilerin seni görmesi için.
  • garanti olsun diye bir sağ-bir sol sinyal versin...

ve bu soruya "sola sinyal verir" cevabı verenlerle aynı trafikte araç kullanmanın ürkütücülüğüyle bir an ürpermiş bulunuyorum...
  •  BASİT BİR TRAFİK SORUSU..
  • 10. cevap doğru.

Şehirlerarası bölünmüş yolda (tek yönlü) benzinlik çıkışında hızlanma şeridi olur, veya oradaki emniyet şeridi bir süre kesik çizgilerle devam eder. Bu hatırlatıcı olur. Önce bu şeride girilir ve şerit değiştiriyor veya park yerinden çıkıyormuş gibi sola sinyal verilerek 1. şeride geçilir. Direktman 1. şeride girilmez. Tek yönlü yollarda şerit değitirme mantığıyla hareket edilir ve şertiler her zaman teker teker değişitirilir.

İki yönlü yolda, şerit değiştirmek değil kavşak vardır. Dönülecek yöne (sağa) sinyal verilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karbon 12

10. cevap doğru.

Şehirlerarası bölünmüş yolda (tek yönlü) benzinlik çıkışında hızlanma şeridi olur, veya oradaki emniyet şeridi bir süre kesik çizgilerle devam eder. Bu hatırlatıcı olur. Önce bu şeride girilir ve şerit değiştiriyor veya park yerinden çıkıyormuş gibi sola sinyal verilerek 1. şeride geçilir. Direktman 1. şeride girilmez. Tek yönlü yollarda şerit değitirme mantığıyla hareket edilir ve şertiler her zaman teker teker değişitirilir.

İki yönlü yolda, şerit değiştirmek değil kavşak vardır. Dönülecek yöne (sağa) sinyal verilir.

benden önce davranmışsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Cok komik, kac kisi sola demis yuh ya nasil bi memleketteyiz.

hakkaten çok komik, sen böyle bir çıkışta sağa sinyal veriyorsan gerçekten çok komik.

bilmediğin halde, biliyormuşcasına doğru yorumlayanları aşşağılayıcı bir cümle kurmuşsun.

sen düz mantık devam et, boşver yorma kafanı sağa ver sinyalini çık anayola.

hakakten nasıl bir memleketteyiz, kasapta falan mı satılıyor bu ehliyet?
  • Çaaat diye sola sinyal verir ve devam ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomeri -- 29 Mart 2012; 2:13:40 >
  • şimdi sol mu sağ mı karar verin?
  • bence sinyale falan gerek yok. ana yola gireceğin, ana yolda ilerleyen araçlar tarafından algılanır zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

BASİT BİR TRAFİK SORUSU..

BASİT BİR TRAFİK SORUSU..
  • Sola sinyal verenler dalga geçiyor herhalde. Sola sinyal vermenin mantığı ne? Yola giriyorum demek mi? Orda duraksayan bir araba zaten yola girecektir. Yol da şekle göre tek yönlü gözüküyor. Tek yönlüyse sağ sinyal vermenin de pek mantığı yok. Zaten arabalar o sinyali görmüyor. Yine de vermekten bir şey kaybedilmez tabi. Yaya vs. için uyarı olur.
  • bence şu soruya sol cevabını verenlere ehliyet vermiş sistemin verdiği tüm ehliyetler iptal edilmeli.

ben olsam önce kursların tümünün lisansını iptal ederim, eğitmenlerin bir daha eğitmenlik yapmasını engellerim, sınavları tümden değiştiririm.

bu düzenlemeler bitene kadar da ehliyetsiz araba kullanmayı da serbest bırakırım, zaten görülüyor ki şimdiki durumdan kötü olma ihtimali yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

bence şu soruya sol cevabını verenlere ehliyet vermiş sistemin verdiği tüm ehliyetler iptal edilmeli.

ben olsam önce kursların tümünün lisansını iptal ederim, eğitmenlerin bir daha eğitmenlik yapmasını engellerim, sınavları tümden değiştiririm.

bu düzenlemeler bitene kadar da ehliyetsiz araba kullanmayı da serbest bırakırım, zaten görülüyor ki şimdiki durumdan kötü olma ihtimali yok.

sağ taraf gözükmediğine göre sis farlarını yaksak nasıl olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarapci

Ne tarafa donecekse o tarafa sinyal vericek tabikide

en mantıklı cevap işte bu +1
  • Önce sola,sonra sağa sinyal vermelidir...Sağ gösterip sol vurma baabında...
  • sag sinyali vemen lazim...akabinde hizlanma seridi bulunursa o zaman akan seritlere gecmen icin sol vermen gerekir.
    ama resimden anlasildigi gibi sadece sag sinyal gerekir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.