Bildirim
basit eğlence vac korumalımı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hile mi kullanıyosun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır -
bilen varmı basit eğlenceli vac korumalımı ? bidaha öyle hata verirmiki -
o hatayı verince beni böyle bi siteye yönlendirdihttps://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2117-ILZV-2837
burdakileri yaptım -
Bazı sunucular vac bazıları değildir.Bunu anlamanın en kolay yolu oyun icinden browse ettiğin sunucular listelenir onların başında arma var ise vac korumalıdır.
Vac koruma server resmi -
topluluk degil direk basit eğlence -
Onlar zaten vac korumalı.. -
Svler genelde hep vac korumalı vac i bypass eden bloklayan biseyle girersen sistem ban atar sana 2-3kere denersen yada verdiği sürede cikmazsan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dün oynadım 4-5 saat atmadı acaba bidaha öyle bi hata verirmiki bi 7 gün ban yemek daha istemiyorum :( -
Arkadaş vac sorunu yaşamış sanırım rekabetçi maçtan düşmüş bu yüzden ban yemiş. Doğru mu anladım ? -
evet -
bilgisayarında ki hangisi sorunun vaci etkilediğini öğrenip düzeltmezsen vac hatası tekrar alabilirsin hata ban değildir herkese olabilir -
nasıl ögrenecegimki o sitedekileri yaptım suan basiat eğlencede yıkımda silah yarısında hata yok ama verecek diye korkuyorum bi 7 gün daha yemek istemiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: crashed7777
nasıl ögrenecegimki o sitedekileri yaptım suan basiat eğlencede yıkımda silah yarısında hata yok ama verecek diye korkuyorum bi 7 gün daha yemek istemiyorum
vac hatası yuzunden bende 7 gun ban yedım windows 8.1 kurduktan sonra olmaya basladı format attım yıne aynı 7 gun ban yedım sonra win 7 kurdum duzeldı vac hatası genelde win 8 de oluyor her sey yaptım duzelmedı ama wın 7 kurdum simdiye kadar olmadı 1 ay oldu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X