Şimdi Ara

basit eğlence vac korumalımı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi aksamlar dün rekabetcide birden atıp vac ile ilgili bi siteye yolladı orda bişiyi repair fln yaptımda sonra basit eğlencede 2-3 saat oynadım hata vermedi orası vac korumalımı acaba böyle bi hata bidaha verirmi 7 gün ban yedim bu yüzdende

• Hile mi kullanıyosun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır
  • bilen varmı basit eğlenceli vac korumalımı ? bidaha öyle hata verirmiki
  • o hatayı verince beni böyle bi siteye yönlendirdihttps://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2117-ILZV-2837
    burdakileri yaptım
  • crashed7777 kullanıcısına yanıt
    Bazı sunucular vac bazıları değildir.Bunu anlamanın en kolay yolu oyun icinden browse ettiğin sunucular listelenir onların başında arma var ise vac korumalıdır.

Vac koruma server resmi
  • topluluk degil direk basit eğlence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • crashed7777 kullanıcısına yanıt
    Onlar zaten vac korumalı..
  • Svler genelde hep vac korumalı vac i bypass eden bloklayan biseyle girersen sistem ban atar sana 2-3kere denersen yada verdiği sürede cikmazsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün oynadım 4-5 saat atmadı acaba bidaha öyle bi hata verirmiki bi 7 gün ban yemek daha istemiyorum :(
  • Arkadaş vac sorunu yaşamış sanırım rekabetçi maçtan düşmüş bu yüzden ban yemiş. Doğru mu anladım ?
  • evet
  • bilgisayarında ki hangisi sorunun vaci etkilediğini öğrenip düzeltmezsen vac hatası tekrar alabilirsin hata ban değildir herkese olabilir
  • nasıl ögrenecegimki o sitedekileri yaptım suan basiat eğlencede yıkımda silah yarısında hata yok ama verecek diye korkuyorum bi 7 gün daha yemek istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashed7777

nasıl ögrenecegimki o sitedekileri yaptım suan basiat eğlencede yıkımda silah yarısında hata yok ama verecek diye korkuyorum bi 7 gün daha yemek istemiyorum

vac hatası yuzunden bende 7 gun ban yedım windows 8.1 kurduktan sonra olmaya basladı format attım yıne aynı 7 gun ban yedım sonra win 7 kurdum duzeldı vac hatası genelde win 8 de oluyor her sey yaptım duzelmedı ama wın 7 kurdum simdiye kadar olmadı 1 ay oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.