Bildirim
Başka ilden alınan aracı getiren profesyonel firma var mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gezenadam denen kendilerini sevmedigim artizler bu isi de yapiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tamam hocam, bi araştırayım.
almak isteğim araba bana 600 km uzakta , gidemiyorum, gidecek de bulamayacak gibiyim mantıklı gelirse son çare bunu düşünüyorum.
bu arada sevmeme sebebiniz güvensizlikse hiç bulaşmayım firmaya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewkdark -- 26 Ocak 2020; 23:17:3 > -
Gezenadamla getirtenleri goruyoruz. Ben 2 kez onlar araciligi ile arac aldim, guvenilir insanlar. Ancak yol hali, arac kaza yapar vs ekstra bir odemeleri olmaz bence. Zaten cok dusuk ucretle calisiyolar. Siz araca kasko yapip ona guveniceksiniz. Ya da paraya kiyip çekici ile getirticeksiniz, onlarin sigortalar oluyor.
siz nereden nereye getirttiniz, fiyat ne kadardı?quote:
Orijinalden alıntı: dangerousman
Gezenadamla getirtenleri goruyoruz. Ben 2 kez onlar araciligi ile arac aldim, guvenilir insanlar. Ancak yol hali, arac kaza yapar vs ekstra bir odemeleri olmaz bence. Zaten cok dusuk ucretle calisiyolar. Siz araca kasko yapip ona guveniceksiniz. Ya da paraya kiyip çekici ile getirticeksiniz, onlarin sigortalar oluyor. -
dün bnu düşündüm, ben adandan otobüse bindim akşam, sabah diyarbakırda indim otobüsten gittim bayiye sıfır aracı aldım çıktım öğle sonu evdeydim.
millet gitmiyor diye bitliste artvinde tatvanda ucuz araçlar görüyorum, gerçi bir kısmı dolandırıcı çıkabilir oralarda eşkıyalık yaygın ama, araç düzgün çıkarsa alıp götürüp istanbulda satsam bir haftada bir maaş kazanılır gibi.
hem millete hizmet, araçları ayağına götürmüş olursun. bi yıllık izinde falan düşünmek lazım aslında -
İkinciyeni .com
bunu biraz inceledim de şimdi, açık artırma ile araç satıyor sonra da dilersen kendi getiriyor fiyatlar da uygun aslında ama her ile getirmiyor baktığım kadarı ile.quote:
Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker
İkinciyeni .com -
Gezenadam isterseniz sürerek, isterseniz de araç taşıyıcısına yükleyerek gönderiyor. Üstelik cüz'i ücretlerle.
Kaza v.b durumunda sorumluluk alacaklarını da düşünüyorum. -
var -
Lojistik hizmetinden faydalanabilirsiniz
Getirtmedim, exper yaptırttım.quote:
Orijinalden alıntı: rewkdark
siz nereden nereye getirttiniz, fiyat ne kadardı?
Alıntıları Göster -
Yaptığı işlerden ötürü mü yoksa yaptıkları reklamsı hareketlerden mi rahatsız oldunuz?
Kusura bakmayın ama güzel bir fikirle hizmet kurup 100tl gibi bir adam komisyonu ile bu işi çözmüşler. İzmir'den istanbul'a izin al uçak bileti al kalk git araba dediği gibi mi çıkacak vs bilmediğim bir araba için izin ve nakit harcamak yerine gitmeden arac nasıl, onu öğreniyorum.
Arkadaşıma istanbulda bir galerideki araca baktık. Ben galeriden bakmaması söylediğim halde araca tav olmuş yapacak bi şey yok. İlan başlığı aynen şöyle idi: EMSALSİZ TEMİZLİKTE, gezen adam ile yaptırdığımız exper: önde 3 parçada sök/tak veya değişim gibi sürprizler, motor ve şanzımanda ağır ve ciddi oranda yağ kaçakları, bir kaç küçük detay daha çıktı. Özetle başlıkla alakası olmayan bitik ve masraflı piyasasına göre pahalı bir araba çıktı. Doğal olarak izin al uçak bileti al ist'e git gibi şeylerle uğraşmadan vazgeçtik.
Ardından anneme alacağım arabada kullandım. Aracı istanbuldan izmire, oradan da memleketim denizliye götürecektim. Boyasız değişensiz hatasız diyor normal bir satıcı şahıs, ekspere giriyor: 2 parça lokal(olmaz demiyorum, bunu telefonda belirtebilirdi, ben zaten boyasız kusursuz beklemiyorum), kırık sol ayna(koli bandı ile kapıya tutturmuş beyin fakirleri), bahsetmediği 1-2 önemli sıkıntı daha çıktı. Kavga dövüş anlaştık öyle yola çıktım. Eksikleri düştük ve trigeri de elemana yaptırttım. Yolda sıkıntısız geldim.
Annemin arabayı alıp dönüş yolunda gebze'ye uğrayıp kendime baktığım bir araba için satıcı ile buluştum. Aracı inceledim sürdüm ettim baktım güzel duruyor bir de ekspere sokayım dedim gebze'nin yabancısıyım. Hemen gezenadamı aradım, dedim sizden daha yeni hizmet aldım memnun kaldım, gebzede kendim araç bakıyorum, bana gebzede güvenilir bir ekspertiz önerebilir misiniz dedim. 5dk sonra telefonuma adresi attılar. Kendim götürdüm eksper de güzel inceledi. Çoğu eksper uğraşmaz, bunlar alt korumayı söktüler tek tek baktılar bana da gösterdiler. rica ettim ruhsattaki motor kodunu bile teyit ettiler ve o eksperden de memnun kaldım. Gezenadam önermeyebilirdi. Bu sebeple para odaklı olmadıklarını ve müşteri odaklı olduklarını düşünüyorum. Sayelerinde şehirdışındaki araç için emin olup gidebiliyoruz.
Bu hizmetleri daha iyi sunan başka firma varsa söyleyin deneyelim. Herkesin her şehirde tanıdığı/akrabası yok. Temiz diye lanse edilen ama patates araçlar için herkes izin alıp şehirlerarası yolculuk yapıp eli boş dönecek kadar rahat değil.
-
Gezen adam fikirlere kapali kusura bakmayinda
Bundan 6 ay once adamin biri kizina gezen adam vasitasi ile cicek ve pasta yollamis 100 yada 150 lira da islem ucreti yazmislar bende yoruma yazdim ciceksepetinden cicegi gondertebilirdin pastayi da googleearttan yakin bi pastaneden alip evine yollattirabilirdi yazdim bastilar engeli facebooktan
Hakaret yok biswy yok tamamen kendi fikrimi yoruma attim diye engellediler
yazdıklarınız firma adına güven verici hocam, yalnız arabayı getirttim diyen çıkmadı şimdilik.quote:
Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü
Yaptığı işlerden ötürü mü yoksa yaptıkları reklamsı hareketlerden mi rahatsız oldunuz?
Kusura bakmayın ama güzel bir fikirle hizmet kurup 100tl gibi bir adam komisyonu ile bu işi çözmüşler. İzmir'den istanbul'a izin al uçak bileti al kalk git araba dediği gibi mi çıkacak vs bilmediğim bir araba için izin ve nakit harcamak yerine gitmeden arac nasıl, onu öğreniyorum.
Arkadaşıma istanbulda bir galerideki araca baktık. Ben galeriden bakmaması söylediğim halde araca tav olmuş yapacak bi şey yok. İlan başlığı aynen şöyle idi: EMSALSİZ TEMİZLİKTE, gezen adam ile yaptırdığımız exper: önde 3 parçada sök/tak veya değişim gibi sürprizler, motor ve şanzımanda ağır ve ciddi oranda yağ kaçakları, bir kaç küçük detay daha çıktı. Özetle başlıkla alakası olmayan bitik ve masraflı piyasasına göre pahalı bir araba çıktı. Doğal olarak izin al uçak bileti al ist'e git gibi şeylerle uğraşmadan vazgeçtik.
Ardından anneme alacağım arabada kullandım. Aracı istanbuldan izmire, oradan da memleketim denizliye götürecektim. Boyasız değişensiz hatasız diyor normal bir satıcı şahıs, ekspere giriyor: 2 parça lokal(olmaz demiyorum, bunu telefonda belirtebilirdi, ben zaten boyasız kusursuz beklemiyorum), kırık sol ayna(koli bandı ile kapıya tutturmuş beyin fakirleri), bahsetmediği 1-2 önemli sıkıntı daha çıktı. Kavga dövüş anlaştık öyle yola çıktım. Eksikleri düştük ve trigeri de elemana yaptırttım. Yolda sıkıntısız geldim.
Annemin arabayı alıp dönüş yolunda gebze'ye uğrayıp kendime baktığım bir araba için satıcı ile buluştum. Aracı inceledim sürdüm ettim baktım güzel duruyor bir de ekspere sokayım dedim gebze'nin yabancısıyım. Hemen gezenadamı aradım, dedim sizden daha yeni hizmet aldım memnun kaldım, gebzede kendim araç bakıyorum, bana gebzede güvenilir bir ekspertiz önerebilir misiniz dedim. 5dk sonra telefonuma adresi attılar. Kendim götürdüm eksper de güzel inceledi. Çoğu eksper uğraşmaz, bunlar alt korumayı söktüler tek tek baktılar bana da gösterdiler. rica ettim ruhsattaki motor kodunu bile teyit ettiler ve o eksperden de memnun kaldım. Gezenadam önermeyebilirdi. Bu sebeple para odaklı olmadıklarını ve müşteri odaklı olduklarını düşünüyorum. Sayelerinde şehirdışındaki araç için emin olup gidebiliyoruz.
Bu hizmetleri daha iyi sunan başka firma varsa söyleyin deneyelim. Herkesin her şehirde tanıdığı/akrabası yok. Temiz diye lanse edilen ama patates araçlar için herkes izin alıp şehirlerarası yolculuk yapıp eli boş dönecek kadar rahat değil.
ben uygun bir zamanda telefonda kendileri ile görüşüyüm.
Sigorta konusu da şu yüzden aklıma takıldı, getirecek kişi kim bilmiyorum ama yol uzun deyip gaza yüklenirse Allah korusun arabadan ziyade canına da bir şey olur.
benim teyzemin oğlu 35 yaşında 10-12 yıldır aynı galeride çalışıyor , burası küçük bir şehir , bir kendi bir de patronu var. Maaşından ayrı nereye gitse sadece 100 lira mesai alır 50 lira da yemek parası alır, getirince de bir güzel pasta cila atar ama bana dediği en az 100-150 kere gitmiştir yola
bazen haftada 2 kere gittiği de olur altımdaki araba ne olursa olsun ki audi a6 dahil hiçbir zaman 90ı geçmedim der.
biraz reklam yapsa , güven verse bu iş çok tutar kesinlikle.
-
Arkadaşım bugün ığdır için sormuştu. Tahmini 1200tl tutar dediler sebebi de daha önceden ığdır'dan istanbula 1200tl'ye yakıt hariç götürmüşler. buna yeme içme, konaklama ve geri dönüş uçak bileti dahil.
Kendisi de işi gereği ığdıra gidemiyor. Aracı alacak olursa bu seçeneği düşünüyor. Ancak kasko sigorta olaylarını bilmiyorum. Gezenadam'ı arayıp bilgi alabilirsiniz. Sorularınızın cevabını vereceklerdir diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 27 Ocak 2020; 15:5:2 > -
Gezenadam sayfasını takip ediyoruz bizim de kardeş sayfamız gibi birşey.adamlar çok iyi çalışıyor istersen arabanı kapına kadar getiriyor şimdiye kadar yamuk görmedim
İşler netleştiğinde telefon açacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X