Şimdi Ara

Başka modelleri kötülemeyin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet ama bir modelin emniyet kemeri kopunca forumlardan öğreniliyor, cici beylerin televizyon programlarından değil.

Belki de bu dalga geçmelerin bir işlevi vardır.

• ailemle aynı apartmanda oturuyoruz 3 aracımız var 2001 doblo 1998 impreza 2017 cerato babama göre en iyisi doblo eşime göre en iyisi cerato kardeşime göre en iyisi impreza babam günde 5 kere imprezanın kötü oldugunda bahseder 5 para etmez diyip durur :D eşim mecbur deilse imprezaya ve dobloya binmez :D kardeşimi imprezadan indiremeyiz başkasına binmez 3 araba 3 ayrı kişi 3 ayrı fikir ve bu son derece normal herkezin araçtan beklentisi farklı o yüzden biri aracınıza kötü dedi diye sinirlenmeyin çünkü ona göre cidden kötüdür

• O seviyeyi yönetim öyle istiyor,kendini yorma kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumu babasının arabasının arka koltuğunda seyahat eden ergenler bastı normaldir

• Başka modelleri kötüleyenlerin tedavisi yok, arabanızı kötüleyenleri umursamayın rahat edersiniz.

• Hakaret ederek elitliğe ulaştığını sananlar forumun her tarafında var maalesef. Başka bir insanın bindiği araç, yediği yemek, işi, aldığı maaş, oyunda görmek istediği dil yaması... Her şeye sallıyor bu kendini bilmez çocuklar. Sıkışınca da yok benim fikrim, yok sana ne... Senin fikrin sana hakaret hakkı vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 25 Mart 2021; 10:39:17 >
  • drknl35 kullanıcısına yanıt

Bu listeye göre herhangi bir araç almaman gerekiyor sanırım çünkü başka marka kalmamış kötü olmayan

• Kedi Uzanamadığı ciğere MINDAR der misali.

Benim Tercihim bu sen çok biliyorsan daha iyisini alabilirsin deyip susturuyorum ki bana söyleyenlerin hiç birinde ya araba yok yada olanlarda alt segment.

• quote:

Orijinalden alıntı: dijitaldunya1

Bu listeye göre herhangi bir araç almaman gerekiyor sanırım çünkü başka marka kalmamış kötü olmayan

Forumlarda genelde bu tarz yorumlar görüyordum. Hepsini harmanlayıp yazmak istemiştim.

• Şu zamanda şahin doğan almak başarıdır azimdir , trde 30 birim paraya mustang vardı da biz mi binmedik

• Belli markaları kötülemekten ziyade ben sıfır araba alanları anlayamıyorum. Biz mi çok fakiriz onlar mı çok zenginler
    Gördüğüm kadarıyla insanların çoğu gırtlağına kadar krediyle golf passat alıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • thestell kullanıcısına yanıt

millet kirli çıkı hocam ağızlarına para yok diye dolayıp herşeyin en lüksünü alır. senin benim paramla almıyor tabi helal hoş olsun fakat etrafta para yok diye ağlayıp son model golf passat, iphone 12, 600 tl lik ayakkabı alınca göze hoş gözükmüyorlar bu tipler

• Tek açıklaması hasetlik ve kibirlilik. Git Range Rover al, ona da bir şey derler. Kimse kimsenin iyiliğini istemiyor bu devirde ve herkes kendi malını göklere çıkarıyor.
    Adamın teki araba aldım diye konu açmış. Hayırlı olsun derken bile laf sokmadan duramiyorlar. "Ben de bu paralara bu araçları alan var mı diyordum. Neyse hayırlı olsun." Bu nedir arkadaş ya? Görgü görenekten yoksun insanlar türedi. Adamın aldığı şey gerçekten kötü bile olsa "çok güzel, hayırlı olsun, yakışır sana" gibi şeyler söylersin. Adamın hevesini kursaginda bırakmasın, moralini bozmazsin. Bu tipleri asla çevremde bulundurmam, çünkü bu tipler insanın hayat enerjisini vakumlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alıntı

metni:
    Başka modelleri kötülemeyin

savunduğumuz markalar babamızın malı olduğu için,

mecburen diğer markalara b.k atıyoruz,

durum bundan ibaret :)

• Otomobil bölümünün seviyesi, üslup kalitesi resmen yerlerde !!! Kimsenin başka bir görüşe saygısı yok anında üste çıkma laf sokma kötüleme timi var.

Asıl büyük sıkıntıda okullar komple açılsada babasının arabasını hafta sonu yıkayıp sonrada burada kırk yıllık uzmanca yorum yapıp milleti aşağılayan ergen tipler biraz azalsa keşke.

Başka bir bölüme yazıyorum cevaplayanda orada olanda sanırsın fransız koleji saygı,teşekkür, yardım zirvede. Otomobil bölümüne geliyorsun bildiğin gece vakti arka sokaklar gibi her köşeden ne olduğu belirsiz bir tip çıkıp anında sana sarıyor resmen.....

• Araba işi ihtiyaç, zevk ve bütçe işidir. Örnekler ile açıklayacağım.

Passat çöptür evet kime göre? 5.20 ye binene göre. 5.20 de çöptür kime göre, İnfinity’e binene göre.

Hiç kimse cebinde 500.000₺ varken b segmenti egea polo i20 fiesta almaz

Ekonomik olsun çocuğum var diyorsa egea veya diğer b sedanlar

Ekonomik olsun biraz şekil olsun yalnizim diyorsa i20 polo vb b hatchback

Orta segment olsun cocugum var diyorsa honda corolla focus vb C Sedan

Orta segment olsun yalnizim sekil olsun diyorsa leon i30 golf Vb C hatchback

Param var cocugum var diyorsa 3.20, c180, passat ve diğer lüks araçlar

Param var yalnizim şekil olsun a3, 1.18, A180 vb araçlar

Ultra zenginim diyen şahin doğan

• Fiyatlar her ulkedeki gibi normal degerlerde olsa kimsenin boyle gundemleri olmaz.

• Arkadaşlar ben bu konuda hak veriyorum. Ben üretici markalara sataşıyorum sizinle hiçbir alıp veremediğim yok! Herkes ekonomik durumu neyse ona biner amenna başım gözüm üstüne. İsteyen şahine biner isteyen pejoya biner hondaya biner vesselam Artık bundan sonra kimseyi üzmeyeceğim. Allah herkeze kazasız belasız sürüşler dilerim. Sizleri Sevgi, Saygı, ve muhabbetle selamlıyorum...    

• Araba bir amaç değil araçtır!

Bunu unutmadığınız sürece ne üzer ne de üzülürsünüz.

• drknl35 kullanıcısına yanıt

mitsubishi'nin parçası gerçekten ucuz değil. ama var. yok diye bir şey yok.

bir mitsubishi sahibinden selamlar  

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.