Şimdi Ara

Başka öneriniz yoksa Kodak M580'i alıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda bir fotoğraf makinesi almam gerekiyor. Sorum çok açık ve net;

Bu fiyatlarda başka bir makinası önerirseniz onları düşüneceğim. Eğer onay veririseniz alacağım bu makineyi.

Ürün;

http://www.ekopasaj.com/kodak-easyshare-m580-4-gb-sdhc-kart-canta-tripod-hediyeli-turkce-menu-_281439.html?ref=akakce&v=1.89

Fotoğraf makinasından beklentim;
    5x ve ya üstü optik zoom
    12mp üstü çözünürlük
    li-on bataryalı olması

• Aman kardeş naaaapıyosun sen bu makina alınır mııı bırak bu makinayı...

( Takılıyorum kardeşim sadece konu başlıgını görünce bunu yazmak istedim. Benim size önerim siz bu makinaya ısındıysanız şu saatten sonra önerilere kulak asmayın. Teknoloji çok güzel birşeydir fakat takip etmesi çok büyük bi sıkıntıdır insanı depresyona sokar bu namussuz. O makinaydı şu makinaydı yok kıçı büyük başı küçük yok sensörü ufak falan filan takılma. Başlangıç için birşey alıyorsun eğer ısındıysan bu makinaya al gitsin :))

• quote:

Orijinalden alıntı: cemre_gumus

Aman kardeş naaaapıyosun sen bu makina alınır mııı bırak bu makinayı...

( Takılıyorum kardeşim sadece konu başlıgını görünce bunu yazmak istedim. Benim size önerim siz bu makinaya ısındıysanız şu saatten sonra önerilere kulak asmayın. Teknoloji çok güzel birşeydir fakat takip etmesi çok büyük bi sıkıntıdır insanı depresyona sokar bu namussuz. O makinaydı şu makinaydı yok kıçı büyük başı küçük yok sensörü ufak falan filan takılma. Başlangıç için birşey alıyorsun eğer ısındıysan bu makinaya al gitsin :))

doğru diyosun :) bi telefon alıcam ama bi türlü karar veremedim. Almıycam heralde :)

sanırım bunu alacağım. Teşekkürler.

• Sitede bi sıkıntı var alamadım hata 90-95 falan diye bişeyler çıktı :|
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tokay

Sitede bi sıkıntı var alamadım hata 90-95 falan diye bişeyler çıktı :|

Zaten o siteden almayın bence. güvenilir bir site mi? Bana pek güvenilir gelmedi.
  • Ürünü sipariş ettim. Doanımhaberde araştırdım biraz alışveriş yapanlar gayet memnun. O yzüden tekrar denedim ve oldu.

İyi forumlar.

quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

quote:

Orijinalden alıntı: Tokay

Sitede bi sıkıntı var alamadım hata 90-95 falan diye bişeyler çıktı :|

Zaten o siteden almayın bence. güvenilir bir site mi? Bana pek güvenilir gelmedi.
  • hayırlısı olsun.Araştırdıysanız sorun yok.
  • teşekkürler.
  • hayırlı olsun.memnun kalırsınız inş.
  • Ben de bugün NT den aldım bu cihazı, hediyesiz 229 TL (taksitli)
    Güzel cihazmış ama...
  • Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun.Bende aynı zamanlarda almıştım makineyi.Fakat aldığıma alacağıma pişman oldum.Eski makinemde kodak eski model.Ama çok iyiydi.Ben bunu daha hızlı açılış ve hızlı çekim için ve hd kamera için aldım.Fakat çalışması çok yavaş.sürekli takılıyor.kitleniyor.hele hd kayıtmı yaptın diyelim ozaman uzun süre işlem yapılıyor diyor ve genelde kitlenme yapıyor.Valla illallah geldi.Merak ettim seninki nasıl çıktı acaba
  • Ben foto amaçlı kullanıyorum. Herhangi bir takılma veya sorun yok, memnunum cihazdan...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.