Şimdi Ara

Başka Şehirde mi Kendi Şehrinde mi Üniversite Okumak İyi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
11.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• zor bir bölümde okuyorsan aile yanında olmak en iyisidir.Yok ben karı kız için üniversiteye gidiyorum diyorsan başka.
  • büyük bir şehirde oturuyosan (İst,Ank,İzm,Bursa..) başka ile gitmeye gerek yok , ama küçük şehirde oturuyosan kesinlikle başka şehirlere (büyük) git . Üniversiten akademik öğretinin yanında bireye sosyallikte katan bir yer bu yüzden küçük şehirler insanın sosyak yönünü biraz köreltiyor diye düşünmüşümdür hep.
  • Tabiki şehir dışı.gider temiz bi yurtta kalrsn.yemek temizlik falan uğraşmazsın.gez,toz karışan olmaz.gel keyfim gel
  • Bak ben Egedeyim ailemin yanındayım isyan etmek üzereyim.
  • adanada kendi şehrimde okuyorum oh miss relax...bakıyorum dışardan gelen arkadaşlara hepsinin kafa bi milyon rezillik zor iş..aileye göre de degişir..
  • ben antalyalıyıım ama adanada okudum. bilerek dışarıyı tercih ettim. eğer çok gezmeyi düşünüyorsan dışarııyı tercih edin derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben ailemin yanındayım ama kafam hiç rahat değil en yakın zamanda değiştirecem olmuyor ya üniv ortamı çok farklı eve geliş gidiş saatine karışan olmayacak
  • bende ailemin yanında okudum hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum. dışarıda kendi ayaklarının üstünde durmasını öğreneceksin bu er geç gerçekleşecek.hiç bir zaman ailemin yanında yemek temizlik rahat olur diye bakma olaya.
  • Valla hocam ben ailemin yanında kalıyorum Ankara'da ,ailen çok tutucu biri değilse emin ol aile yanında okumak rahatlık,eve geliyorum odam toplu,temiz,yemeğim hazır,paraya sıkışınca hemen alabiliyorsun,sabah kalktığımda kahvaltım hazır,babam okula bırakıyo sağolsun,eve kaçta geldin kaçta gittin diye soran yok sadece babam eve gelmiceksen haber ver merak etmeyelim diyo okadar, ailenin yanına gitmek için yol parası vermiyosun,gayet rahat yani ama dediğim gibi ailen tutucu değilse.
    Benim arkadaş var Bahçeliye felan gideriz içmeye biz gece 1-2 gibi kalkarız elemanı annesi 8:30 da fix arar oğlum nerde kaldın çabuk gel diye ,öyle adamlara da aile yanında okumak eziyet gibidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheReVolTeC

Valla hocam ben ailemin yanında kalıyorum Ankara'da ,ailen çok tutucu biri değilse emin ol aile yanında okumak rahatlık,eve geliyorum odam toplu,temiz,yemeğim hazır,paraya sıkışınca hemen alabiliyorsun,sabah kalktığımda kahvaltım hazır,babam okula bırakıyo sağolsun,eve kaçta geldin kaçta gittin diye soran yok sadece babam eve gelmiceksen haber ver merak etmeyelim diyo okadar, ailenin yanına gitmek için yol parası vermiyosun,gayet rahat yani ama dediğim gibi ailen tutucu değilse.
    Benim arkadaş var Bahçeliye felan gideriz içmeye biz gece 1-2 gibi kalkarız elemanı annesi 8:30 da fix arar oğlum nerde kaldın çabuk gel diye ,öyle adamlara da aile yanında okumak eziyet gibidir.

Aklımdakini yazmışsın hocam.

Yemeğin hazır, evin temiz, derli toplu olması kadar güzel bir şey yok. Heleki aile karışmıyorsa tamamdır.

• Ailemin yanındayım

Eziyet çok pişmanım her gittiğim yere hesap veriyorum saçma saçma
    Bi rahatça üni hayatım yok
  • Tıp okuyacaksan kesinlikle aile yanını tercih etmeni öneririm. Tecrübe konuşuyor. Benim gibi şehir dışında okumak özellikle dersler ağırken çok zor oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holyjohn -- 7 Kasım 2011; 21:40:16 >
  • kesinlikle şehir dışı...

zaten şu anki sınav motivasyonumun %50 sini bundan sağlıyorum...
  • üniversite dışarda okunur

ama maddi yada başka sıkıntılar varsa durum başka tabi.
  • arkadaşlar bende şehir dışı diyordum ama kendi şehrinde okumak daha mantıklı gelmeye başladı çünkü para sıkıntın yok ha varsa şehiri zaten biliyosun nerde ne var gir işe çalış, sonra babanın arabasıyla okula gidersin fiyakan olur, üniversitede artislik yapan çok olur ama kendi çöplüğün olduğu için kimse birşey yapamaz sonra ne bileyim eğer ikinci öğretimsen lise gibi olmaz tam üniversite hayatın olur eğer bide ailen ota b.ka karışmıyorsa en iyisi kendi şehrinde okumak. şahsen benim ailem gece 2de dışarda olsam bi arar nerdesin diye şurdayım derim tamam der kapar yani gel hadi hemen, gibi sıkma durumları yok.
  • -öglena- - kullanıcısına yanıt
    Ne oldu hacı sağladığın o motivasyon değdi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-67E984F0C -- 9 Ocak 2021; 20:21:3 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.